Vitrinde bu hafta

YELİZ COŞKUN

yeliz.coskun@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

SENİN STİLİN LOİE

Loie İstanbul fast-fashion-ist-fashion koleksiyonunu görücüye çıkarttı. Rahatlık ve şıklık hedefleyen bir koleksiyon sunan Loie İstanbul harika sezon modelleri ile heyecan uyandırıyor. Sneakers ve bot modellerinde tasarımlarıyla enerjisiyi hissedenlerden tam not alıyor.

ŞİMDİ O’NUN ZAMANI!

Gerçek aşk kanatlandırır; bu yüzden Sevgililer Günü saatleri de yüksek irtifada güvende olmanızı sağlayacak uçuş seçenekleri sunuyor. De Ville Trésor modelinin sahip olduğu değerli taş miktarı tam kararında. Çelik kasa, elmas kaplamaya sahip olup kırmızı sıvı seramikle cilalanmış ve tek bir pırlantayla süslenmiş kronu taşıyor. OMEGA Kalibre 4061 ise metalik “O’nun Zamanı” yazılı özel aynalı bir kasa arkasında yerini alıyor. 

GOLDMASTER İLE TEKNOLOJİ HAYATA ENTEGRE OLUYOR

Kahvenin gurmeleri için özel olarak hayata geçirilen Goldmaster Zinde Filtre Kahve Makinesi, kahve çekirdeklerinin doğasını koruyan teknolojisiyle lezzetine lezzet katıyor. Makine, 300 ml kapasitesi ve 450 Watt’lık güçlü motoruyla etkileyici bir performans sunuyor.

SICAK İKLİMLERE DÖNÜŞ 

İpekyol kadınının stiline dokunan ikonik boyfriend ceket ve pantolon takımı maskülen bir görünüm sunuyor. One-piece akımını vurgulayan, baştan aşağıya kahverengiye bürünen tulum ise kuşkusuz koleksiyonun en dikkat çeken parçası olarak yerini alıyor.

ÇANTADA METAL DÖNEMİ

Eastpak’ın yeni koleksiyonu Padded Doubl’r sırt çantasının yeniden tasarlanmış halini içeriyor. Her parça, Raf Simons’un imzası haline gelen metal halka detaylarına sahip.

KALBE DOKUNMANIN BİR YOLU

Sokağın özgür ruhu Twist, 14 Şubat’a özel tasarımlarıyla şimdi farklı olmayı sevenlerin kalbine inen kısa yolu keşfediyor. Trikolar ve high-rise jean’in asi yorumu havadar uyumu yakalıyor.