Vitrinde bu hafta

YELİZ COŞKUN

yeliz.coskun@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

ÇITAYI YÜKSELTEN SERİ

PUMA, RS koleksiyonunun imza niteliğindeki özel dizaynını RS-X3 serisini piyasaya sunuyor. Ağ dokulu üst bölümü, topukta yer alan göz alıcı PUMA logosu, beyaz-kırmızı-mavi ve beyaz-pembe kombinasyonlarıyla Puma mağazalarında yerini alan unisex ayakkabının, ayrıca çocuk koleksiyonu da bulunuyor.

PENTİ YOUNG’DA SÖMESTR HEYECANI

Penti Young’tan karne hediyesi... Yeni koleksiyonuyla; uykucu hayalperestlere, keyifçilere, tatil canavarlarına, araba meraklılarına, müziksiz yapamayanlara eğlenceli tasarımlar sunan marka, sömestr heyecanına ortak oluyor. 3-15 yaş arası çocuk ve gençlerin gözdesi olan Penti Young, yeni sezon tüm ev giyim ve iç giyim tasarımlarında yüzde 40’lık karne hediyesi indirimi uyguluyor.

DESA’DA KIŞ ORTASI SICACIK KAMPANYA

Kış sezonu ürünlerinde geçerli yüzde 60’a varan indirime ek olarak seçili ikinci ürüne ekstra yüzde 30 indirim imkanı sunan Desa, modaseverlere ayakkabıdan çantaya, aksesuara geniş bir yelpaze sunuyor. Şıklığından ödün vermeyenlerin vazgeçemediği marka olan Desa’da kalite ve lükse avantajlı fiyatlarla ulaşmak istiyorsanız tüm Desa mağazaları ve www. desa.com.tr adresi birbirinden sizleri bekliyor. 

TAÇ’TAN ÇOCUKLARA SÖMESTR HEDİYESİ

Kalitesiyle fark yaratan TAÇ Lisanslı Nevresim Takımları, birbirinden eğlenceli ve sevilen karakterleriyle çocukların odalarını renklendiriyor… Yüzde 100 pamuk olan ürünler, sağlıklı ve rahat uyku sunarken, çocukların en sevdiği kahramanlar fantastik dünyalarını süslüyor. Frozen Nevresim takımı aynı zamanda bir yüzünde Elsa, diğer yüzünde Anna çift kullanım özelliğiyle en sevilen karakterleri sunuyor.

YAPAY ZEKALI DİŞ FIRÇASI

Oral-B’nin diş hekimleriyle tasarladığı bugüne kadarki en gelişmiş fırçası yeni Oral-B GENIUS X, kullanıcıların daha iyi fırçalama alışkanlıkları elde etmesine rehberlik ediyor. Yapay zeka teknolojisi, tüketicilerin fırçaladıkları yerleri takip ediyor ve daha iyi ağız sağlığı için ek dikkat gerektiren alanlar konusunda kişiselleştirilmiş geri bildirimler sunuyor.

DÜNYA ÇAYLARINI KEŞFEDİN

Beta Tea Dünya Çayları Koleksiyonu’nda yer alan 14 çeşit çayla bizleri, dünya coğrafyasında farklı noktalara yolculuğa çıkarıyor. Çin’den Arjantin’e; Hindistan’dan Kenya’ya dünyanın en iyi çay bahçelerinden özenle toplanmış çay yapraklarını hassas üretim aşamalarından geçirip, farklı tat, bitki, meyve ve aroma harmanlarıyla çay tiryakilerine sunuyor.

KADINLARIN HAYAT MOTTOSU PARLAMAK

PIER LUCCI’nin her sezon olduğu gibi yüzde yüz deri koleksiyonlarıyla tarzını yakalarken kendinizi içinde muhteşem hissedeceğiniz tasarımlarıyla yıl boyu göz kamaştıracaksınız. PIER LUCCI ile modaya siz yön verin.