Vitrinde bu hafta

YELİZ COŞKUN

yeliz.coskun@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

MACHKA İLE YENİ YILA IŞILTILI KARŞILAMA

Feminen görünümü kusursuz el işçiliğiyle buluşturan Machka Sonbahar Kış 2019-2020 Koleksiyonu, yılbaşı davetlerine yüksek dozda ışıltısını yansıtarak göz kamaştırıcı siluetler sunuyor. Swarovski ve taşlarla harmanlanan ipek ve şifon elbiseler, feminen bel hattına vurgu yapan arkası jorjet ve krep detaylı ceketler ile güçlü olduğu kadar eşsiz bir alternatif yaratıyor.

NBA’İN TAKIMLARI TIMBERLAND’DE

NBA sezonunun başlamasıyla satışa çıkacak olan NBA x Timberland koleksiyonu, Türkiye’de... Modeller sadece seçili Sneaks Up mağazalarında ve www.sneaksup.com.tr sitesinde olacak. 

CEYLAN GÖZLER GERİ DÖNDÜ

L’Oréal Paris Bambi Eye Ceylan Göz Etkili Maskara ile ceylan gözleri yeniden keşfetmeye hazır olun! Disney’in Bambi karakterinden esinlenerek yaratılan Bambi Eye Maskara; yoğun hacimli ve kıvrık kirpik görünümü yaratarak gözlerin daha büyük görünmesini sağlıyor.

SEVDİKLERİNİZİ MUTLU EDİN

Mevsimine göre en taze çiçekler dekoratif sunumlarla hazırlanırken Osevio.com’u ayrıcalıklı kılan ürün grubu kutulu çiçekler yıllar boyu saklanma hissi veriyor. Çiçek danışmanlarının hazırladığı özel teraryum aranjmanları, küçük yeşil bahçelerine büyük mutluluklar sığdırıyor.

TCHİBO İLE KIŞA MERHABA

Tchibo, Tarzın Konuşsun x Kış Koleksiyonu ile sizi hem sıcak tutacak, hem de havalı bir görünüme kavuşturacak rahat, şık ve konforlu giyim ürünleri sunuyor. Sezonun trendi kadife parçalardan desenli bluzlara, rahat elbiselerden eteklere birçok ürün sizi bekliyor.