Vitrinde bu hafta

Yeliz COŞKUN

yeliz.coskun@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

ŞEHİRDE ZAMANSIZ YOLCULUK

İncelikli ve özel detayları, çağdaş kalıplar ve yüksek kumaş kalitesi ile buluşturan MACHKA, sonbahar atmosferine uygun parçalarla sizi şehirde yepyeni bir keşfe davet ediyor. İri cepli ekose maxi palto, ekose düğme detaylı ve feminen bel hattına vurgu yapan kruvaze blazer ceket, mevsim meltemleriyle harekete geçen farklı kumaş mixli piliseli midi boy etekler ile kusursuzca eşleşiyor. 

ADİDAS’TAN YENİ KOLEJ CEKETİ 

Adidas, VRCT modeliyle birlikte sunduğu “Family”, “I am Perfect”, “Brave”, “Cool”, “Love” ve “Peace” yazan arma seçenekleri yanı sıra boş arma üzerine istenilen sözcüğü yazma fırsatı da sunuyor. Kendini ifade etmeye çağıran kişiselleştirilebilir arma tasarımları geleneksel kolej ceketine modern bir yorum getiriyor.

ÇİZMEDE KIŞ MODASI

Şehre dönüş mevsiminde kadın modasında radara takılan bot ve çizme alternatifleri hem sokak stiline hem de akşam davetlerine eşlik edecek nitelikte. Zamansız kovboy modeller bu sezon kombinlerin parçası olmaya devam ediyor. “Animal print” desenlerin her tonu, çorap çizmeler, diz altı bağcıklı modeller dikkat çekiyor.

HIRSIZLARA MEYDAN OKUYAN ÇANTA

Gizli fermuarları ve stratejik yerleştirilen cepleriyle kadınlara güven veren XD Design sırt çantaları, şehrin merkezinde tüm endişeleri ortadan kaldırıyor. Model; su tutmayan yapısı, hafif ve formunu kaybetmeyen dokusu ile ön plana çıkıyor. XD Design sırt çantaları, aynı zamanda kombinlerin de tamamlayıcısı oluyor.

SONBAHAR ALIŞVERİŞ FESTİVALİ

flo.com.tr; 16 Eylül’de başlattığı Sonbahar Alışveriş Festivali ile kullanıcılara onlarca marka ve yüzlerce üründe her gün farklı indirim fırsatları sunuyor. Yenilenen yüzü ile flo.com.tr; 7 gün sürecek festival ile en trend modelleri, ayakkabı tutkunlarının beğenisine sunuyor.

DOĞADA STİLİNİ KEŞFET!

PUMA ve Les Benjamins; doğa yürüyüşünden ilham alan ikinci koleksiyonlarını görücüye çıkarıyor. PUMA X LES BENJAMINS Cell Alien, siyah beyaz renklerine ek olarak neon detaylarıyla dikkat çekiyor. Etkileyici görünüm, doğa yürüyüşünden ilham alan bağcıklar ve kauçuk taban ile tamamlanıyor.

BU KOLEKSİYON SADECE TRENDYOL’DA

Lagerfeld’in ikonik ve etkileyici bakış açısını, ‘Rock Chic’ konseptiyle L’Oréal Paris çatısı altında yeniden ortaya çıkaran koleksiyonla geniş yelpazede farklı görünümler elde etmek mümkün. Karl Lagerfeld’in ölümünden önce tasarımına bizzat başladığı ve onun anısına tamamlanan koleksiyon, Türkiye’de yalnızca Trendyol’da satışa sunulacak.