Vitrinde bu hafta - 9 Nisan 2022

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 9 Nisan 2022 vitrini...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

HAYATA EŞLİK EDEN TASARIMLAR

Beymen Collection 2022 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, günün her saatine uygun özgün seçenekler sunuyor. Marin grubu, bu sezon yeşil, vizon ve saks mavisi vurgularla klasik tonları yeniden yorumluyor. Şakayık deseniyle de sezona imza atan grupta; beyaz keten blazer, beyaz kapri pantolon, çizgili kruvaze gömlek elbise, perfore deri ile kombinlenen parka ve çizgi oyunlu krep dokulu trikolar dikkat çekiyor.

PENTİ'DE TAYT GÜNLERİ

Rahatlığıyla kadınların vazgeçilmezi haline gelen taytlar, Penti'nin "Tayt Günleri" kampanyasıyla 99.95 TL'den satışa sunuluyor. Kampanya, 7-10 Nisan tarihleri arasında Penti mağazaları ve penti.com alışverişlerinde geçerli olacak.

KOMBİNLERİ TAMAMLAYAN SNEAKER

In Street sneaker koleksiyonu kadın, erkek ve çocukların radarına takılacak modeller sunuyor. Kadın koleksiyonunda siyah, beyaz, bordo, pembe, mavi, kırmızı, su yeşili, hardal gibi tonların öne çıktığı renkli sneaker modelleri bağcık detaylarıyla harmanlanarak kombinlerin en dikkat çekici parçası oluyor. Spor kıyafetlerinizi şık bir kombine dönüştürüebilen modeller , şık kombinlerinizi de dilediğiniz gibi sadeleştirebiliyor.

SÜRDÜRÜLEBİLİR ZAMAN TASARIMI

Montblanc'ın 'Meisterstück Selection Glacier' koleksiyonu satışa sunuldu. Koleksiyon, Montblanc'ın adına ilham veren bu yüksek dağın şerefine, çevre dostu ve sürdürülebilir malzemelerden üretilerek buzulları ve dağları korumanın önemine dikkat çekiyor.

YERLİ MARKADAN ULTRA HAFİF KOLEKSİYON

Scozie, ultra hafif, ağırlığı artırmadan konforu zirveye taşıyan ilk koleksiyonunu çıkardı. Yerli marka, Türk ayakkabı sanayisini yurt dışında temsil etmeye hazırlanıyor. Koleksiyonda farklı renk ve modelden oluşan 13 ürün sunuluyor. Ultra soft, ultra hafif ve mükemmel yastıklama sağlayan yeni ESM teknolojisine sahip ürünleriyle rahatlık çıtasını yukarılara taşıyor.

İHTİYACIMIZ OLAN 11 VİTAMİN TEK TABLETTE

Redoxon, günümüzün zorlu şartlarında, farklı ihtiyaçlara uygun şekilde geliştirdiği ürünleriyle size destek oluyor. Redoxon Pro'nun içerisindeki C, D Vitaminleri, çinko ve selenyum bağışıklığın normal fonksiyonunu destekliyor. Ürünün içerisinde toplam 11 vitamin ve mineral bulunuyor.

YERLİ MARKADAN ULTRA HAFİF KOLEKSİYON

Scozie, ultra hafif, ağırlığı artırmadan konforu zirveye taşıyan ilk koleksiyonunu çıkardı. Yerli marka, Türk ayakkabı sanayisini yurt dışında temsil etmeye hazırlanıyor. Koleksiyonda farklı renk ve modelden oluşan 13 ürün sunuluyor. Ultra soft, ultra hafif ve mükemmel yastıklama sağlayan yeni ESM teknolojisine sahip ürünleriyle rahatlık çıtasını yukarılara taşıyor.

EL YAPIMI ŞIKLIK

Naddha, el yapımı çantaları deri detaylarla harmanlayarak günümüze uyarlayan, her biri kendi hikayelerine sahip çanta modellerinden oluşuyor. Hill Bag koleksiyonunda ise modeller el yapımı ve %100 dana derisi.

YAZA ÇATLAKSIZ 'MERHABA'

Bio-Oil, vücudunuzdaki çatlakların görünümünü hafifletirken, çatlak oluşumunu da önlemeye yardımcı oluyor. Etkisini görebilmek için günde iki kez karın, göğüs, bel, kalça, bacak gibi çatlak oluşumuna yatkın bölgelere masaj yaparak kullanılması gerekiyor. Hafif yapısı sayesinde, cildi yağlandırmadan nemlendiriyor.

MORİNA BALIĞI İLE GELEN GÜZELLİK

Türkiye'nin ilk Morina Balığı Kolajeni Naturalift'in yeni çıkan Black Edition serisi lipozom teknolojisi kullanılarak yeniden yorumlandı. Saç ve tırnakların sağlıklı görünümüne kavuşmasını desteklerken iskelet sistemi üzerinde de olumlu etkiler yaratıyor. Her sabah aç karna bir bardak tüketmek, kırışıklıkları azaltıyor.

ANNE KALBİNE GİDEN 'AYAK İZİ'

Ignis Diamond'ın 'ayak izi' koleksiyonu, anne olmanın yaşattığı hissi sembolize ediyor. Tamamen kişiye özel olarak hazırlanan tasarımlar, 14k veya 18k plakalar üzerine işlenerek eşsiz bir ürüne dönüşüyor. Bu ürüne sahip olmak için yapılması gereken tek şey ise el veya ayak izinin net bir görüntüsünü paylaşmak...