Vitrinde bu hafta - 9 Eylül 2023

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 9 Eylül 2023 vitrini.

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

ŞEHRE GERİ DÖNÜYORUZ

LC Waikiki'nin yeni koleksiyonu, eylül ayıyla birlikte iş hayatına dönüşünde, sezon ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler için uygun fiyatlı seçenekler sunuyor. Kadınlar için tasarlanan görünümlerde etkileyici elbiseler, şık bluzlar, rahat kazaklar ve stil sahibi ceketler ön planda. Sezonun favori parçalarından trençkotlar ve yüksek bel pantolonlar da koleksiyonda uygun fiyatlarla yerini alıyor.

VAKKO'DA SEZON MODASI

Vakko sezon modasına yön veriyor. 'Soft Power' teması, beyazın tonları ve buzlu serin pastellerin kaşmir, ipek ve saten kumaşlarda vücut bulduğu sofistike görünümlerle stil sahibi bir duruş sergiliyor. Sedefli baskılar geceye yumuşak bir geçiş sunuyor. 'Urban Vibes' teması ise kaşmir-yün karışımlı ceket-yelek-pantolon takımlar, oversize kaban ve paltolarla kısa ve uzun etekler temanın en gözde parçaları arasında yer alıyor.

STİL YOLCULUĞU

NetWork modern tasarımlarıyla olduğu kadar taba, siyah ve zümrüt yeşili renkleriyle de keskin bir görünüme sahip. Deri tasarımların yanı sıra, trençkot, mont, ceket ve pantolonlar ile farklı kombinleri gündüzden geceye taşımanıza olanak sağlıyor. Yeni sezonda yer alan ceket- pantolon beyaz takımlar, yanı sıra gömlek ve trikolar, adeta beyazı sezona damgasını vuran renk ilan ediyor.

KONFOR VE ŞIKLIK BİR ARADA

TENCEL™ Lyocell ve Modal elyaflar içeren kumaşlar, vücudun doğal ısı düzenleme fonksiyonunu destekliyor ve kumaşların nefes alan özellikte olmasına katkıda bulunuyor. İster özel dikim koşucu pantolonlarının şık bir bomber ceketle eşleştirilmesi, ister ince süslemelerle süslenmiş vücudu saran bir performans elbisesi olsun, bu trend günümüzün dinamik yaşam tarzının özünü özetliyor.

NIVEA'DAN İLK!

Vücut bakımı için ''nemlendirici serum'' kullanan ilk marka olan NIVEA, aileye kattığı yeni ürünlerle cildi ideal nem seviyesine ulaştırıyor. NIVEA Aloe Vera El ve Vücut Bakım Kremi, içeriğindeki aloe vera özleri ve derin nemlendirici serum ile, 48 saat nemli bir cilt, ferah ve yumuşak bir ten sağlıyor. Cilt kuruluğuna karşı koruma görevini üstlenen krem, bakımlı ve ışıltılı bir cilt için ideal bakımı sunuyor.

KOMBİNLERİN EN İDDİALI TAMAMLAYICISI: MİKİTA

Esra Köseoğlu tarafından hayata geçirilen Mikita markası, birbirinden özgün şapka modelleriyle kombinlerin tamamlayıcı bir parçası olmayı sürdürüyor. Tasarımlarında, sadeliği ve şıklığı ön planda tuttuğunun altını çizen Esra Köseoğlu, "Şapka, bir stil tamamlayıcısıdır. Ben de, modaseverlerin kombinlerinde bir tamamlayıcı olmayı seviyorum" diyor.

SONBAHAR HAVASI KENDİSİNİ GÖSTERDİ

Divarese sonbahar/kış kadın koleksiyonu ile şehre dönüşü sonbaharın sıcak tonlarıyla karşılıyor. Divarese, klasik loafer modelleri ve gündüzden geceye eşlik eden postal ve bot modelleri ile konforlu stilin kapılarını aralıyor. Kendi tarzınıza dinamik ve modern dokunuşlar katmak isteyenler için, Divarese bu sezon kapitone desenini de güncelliyor. Mini sırt çantası, basic clutch, hacimli hobo çantası, postacı ve mini çapraz çanta gibi genç ve enerjik bir duruş sunan ürünler arasından tarzınıza en uygun olanını seçebilirsiniz.

YENİ NESİL KABLOSUZ SÜPÜRGE

Dyson'ın en güçlü kablosuz süpürgesi ve yeni beşinci nesil Hyperdymium motora sahip Dyson Gen5detect™ kablosuz süpürge, rakipsiz bir emiş gücü sunuyor. Süpürge, derinlemesine bir temizliğin bilimsel kanıtı için mikroskobik tozu tespit etme, temizleme ve hesaplama özelliklerine sahip. Önceki modellere göre daha küçük, daha hızlı ve daha güçlü olan motor, 135.000 devir sayısında dönerek bir Formula 1 motorundan dokuz kat daha hızlı çalışıyor.

YATAK ODALARINDA MEVSİM RÜZGARI

İşbir Yatak, ev tekstili ürün grubunda yer verdiği nevresim takımlarıyla yatak odalarını baştan yaratıyor. İşbir Home çatısı altında birbirinden özgün tasarımları beğeniye sunan marka, kiremit renginin hakim olduğu Casablanca nevresim takımıyla sonbaharın eşsiz ruhunu da yatak odalarınıza taşıyor.