Vitrinde bu hafta - 9 Ekim 2021

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 9 Ekim 2021 Vitrin'i...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

adidas'tan ikonik Blue Versiyon

adidas Originals, Sonbahar/Kış 2021 için ilk Blue Version koleksiyonunu sunarken yeni bir yaratıcı yolculuğa çıkıyor. Zamansız Beckenbauer eşofmanına yeni bir dokunuş getiren kadın koleksiyonu, ikonik üst kısmın büyük boy bir tekrarını ve klasik pantolonun kesme panelleriyle dolu dar kesimli bir versiyonunu içeriyor.

Işıltı ve nem etkili Fondöten

İşte karşınızda yeni Estée Lauder Double Wear Sheer Işıltı ve Nem Etkili Hafif Dokulu Fondöten. Hafif, karıştırılması kolay formülü, güneşten, kirlilikten ve mavi ışıktan koruma özelliği ile birleşerek cildin doğal güzelliğini ortaya çıkarmak üzere cildi iyileştiriyor.

Demet Özdemir'den farkındalık atışı

Her 8 kadından birini etkileyen meme kanserinde erken tanı hayat kurtarıyor. Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü iş birliğiyle her yıl ekim ayı Meme Kanseri Farkındalık Ayı'nda gerçekleştirilen Pembe Top Sahada projesi meme kanserinde erken tanının önemine dikkat çekiyor. Meme kanserinde erken tanının sembolü haline gelen Pembe Top bu yıl Demet Özdemir'in elinden havalanacak.

Kontrol sende

NESFIT'in Meme Sağlığı Farkındalık Ayına özel hazırlanan paketleriyle kadınlar meme sağlığı konusunda bilinçleniyor. NESFIT, pembe kurdeleye destek paketleriyle tüketiciler adına MEMEDER'e bağış yapıyor. Elde edilecek gelirle NESFIT, bu yıl 10 bin kadına; erken tanı ve tedavi şansı verecek.

Ayakkabıda sonbahar fırsatı

Ayakkabı Dünyası, sonbahar kampanyası ile fırsatları katlıyor. Provoq, Eclipse, Kiddo ve dünya markalarını bir araya getiren kampanya 1-18 Ekim tarihleri arasında moda tutkunlarını bekliyor. Şık, konforlu tasarımlar 175 TL'ye varan katlanan hediye çeki fırsatı sunuyor.

Twist'in yeni sezonu retro esintisi kaplı

Sokağın özgür ruhu Twist, yeni mevsim seçkisiyle kapılarını aralıyor. Twist Sonbahar-Kış 2021-2022 Koleksiyonu'nda ön plana çıkan denim on denimler, hayvan desenleri, pötikareler ve oversize mottolu sweatler sizi tüm sevgisiyle karşılıyor! Leopar desenli tulum ve oversize ceket iddialı stilinize eşlik ederken, retro esintisi taşıyan çizgili mini trikolar kurtarıcı görevini üstleniyor.

1984 model Swatch

Swatch, en çok beğenilen 1984 Swatch tasarımlarını BIOCERAMIC ile birleştiriyor. Model, doğadaki iki farklı materyalin birleşimi, seramik ve hint yağından elde edilen biyo- kaynaklı plastik karışımından oluşuyor. Bu benzersiz karışım, çizilmelere karşı dayanıklı bir dokunuş sunuyor.

Yeni süper güç!

Flormar Hero Volume & Curl Mascara, süpersoft fiber fırçasıyla; kısa, uzun, seyrek, gür, tüm kirpiklere dipten uca süper hacim, süper kıvrım sağlıyor. İçeriğindeki E vitaminiyle kirpikleri güçlendirmeye yardımcı oluyor.

Dudaklar ve kaşlar Beaulis'e emanet

Gratis'in renkli makyaj markası Beaulis'in yeni ürünleri arasında Raise It Kaş Kiti, Gloss It Dudak Patlatıcısı ve Drag It Inkpen Keçe Uçlu Eyeliner bulunuyor. Beaulis'in 2 farklı renk seçeneği bulunan Raise It Kaş Kiti, toz yapısı ile kaşların kolay şekillenmesini ve doğal görünmesini sağlıyor. Dudak parlatıcısı da tek sürüşte dudaklarda pürüzsüz, parlak ve ıslak görünüm sağlıyor.