Vitrinde bu hafta - 9 Aralık 2023

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

TOPUKLU BOT VE ÇİZME MODASI

Nine West, kış sezonunun vazgeçilmez parçalarından olan topuklu bot ve çizme koleksiyonuyla cesur ve iddialı bir imaj çiziyor. Siyah, pudra ve bej renklerinin ön plana çıktığı koleksiyona, topuk ve sivri burun detayları göz alıyor. Özel davetlerde, ofise giderken, günlük hayatta ve hayatın birçok alanında her görünüme kattığı feminen ve şık duruşla tüm dikkatleri adımlara çekecek modeller Nine West Kış Koleksiyonunda sizleri bekliyor.

DEFACTO'DAN ÖZEL KOLEKSİYON

DeFacto'nun kadınlara özel ürettiği BPA içermeyen bra (sporcu sutyeni) koleksiyonu, Bisfenol A kimyasal bileşeniyle tetiklenebilecek kanser hücrelerine karşı yaşanan endişeleri azaltmayı hedefleyerek sağlıklı bir seçenek yaratıyor. Marka, moda tutkunu müşterilerini hem BPA'sız hem de eşsiz tasarımlar ile buluşturuyor. DeFacto, kadınları iç rahatlığı ile deneyimleyebilecekleri koleksiyonu keşfetmeye davet ediyor.

SOĞUK GÜNLERİN ARANAN MONTU

Kinetix Mont Koleksiyonu, tarzına özen gösteren kadınların ve erkeklerin radarına takılacak. Soğuk kış günlerinde maksimum rahatlık sunan modeller modellerde; bej, siyah, beyaz, hâkî, taba ve pudra renkleri öne çıkıyor. Kapüşonlu, kısa ve uzun alternatifleriyle dikkat çeken montları, renk ve şapka detayları süslüyor.

EVLERDE YENİ YIL MASALI BAŞLIYOR

LC Waikiki'nin ev ve yaşam ürünleri markası LCW Home, Yeni Yıl Koleksiyonu ile herkese evlerde kendi masalını yazma fırsatı veriyor. 2024'ü karşılamaya hazırlanırken kalpleri ısıtmaya aday LC Home Yeni Yıl Koleksiyonu, hem evlerini yılbaşı havasına büründürmek isteyenleri hem de sevdiklerine hediye almayı planlayanları bütçe dostu fiyatlarıyla mutlu etmeyi başarıyor.

LOEWE PARFÜM VE EV KOLEKSİYONU TÜRKİYE'DE...

Beymen, İspanyol lüks moda markası LOEWE'nin doğadan esinlenerek hazırladığı parfüm ve ev koleksiyonu ile benzersiz bir deneyime davet ediyor. Doğadan esinlenerek formüle edilen mum, sabun ve oda kokularından oluşan LOEWE Home Scents ise tabiatın saf notalarını yaşam alanlarına taşıyor.

SEZONUN GÖZDESİ DERİ PUFFER MONT

DESA, yeni sezonda çift taraflı şişme puffer'dan, western ve kapitone modellere kadar yeşil, mor ve pembe canlı renk seçeneklerinin olduğu deri mont, kaban ve yelek koleksiyonuyla günün her saatinde farkınızı ortaya koyuyor.Kemerli puffer blazer ceket modelleriyle hakim yakalı, önden düğmeli tasarımı ve vücut ısısını koruyan adeta kuş tüyü hafifliğinde ultra yumuşak yapısı sayesinde konforu iliklerinize kadar hissettiriyor. Modeller, özel su itici kumaşı sayesinde de zorlu hava koşullarında imdadınıza yetişiyor.

YENİ YILDA SOKAĞIN RUHU ÜZERİNİZDE OLSUN

Dünyaca ünlü markaların en trend sneaker, ayakkabı, giyim, tekstil,aksesuar ve özel koleksiyonlarını sokak modası tutkunlarıyla buluşturan Sneaks Up, yılbaşında hem kendisini şımartmak hem de sevdiklerine hediye almak isteyenleri yalnız bırakmıyor. En canlı kırmızılarla birbirinden renkli modeller ve en şaşırtıcı sokak kombinleriyle tarzınızı gösterecek en havalı ürünler yeni yılın büyülü atmosferinde Sneaks Up'ta sizleri bekliyor.

BAKIM RUTİNİNİZİ TAÇLANDIRIN

Soğuk kış günleri kuruluk, hassasiyet, tahriş gibi cilt sorunlarını da beraberinde getiriyor. Ciltte oluşan kuruluğu ve leke görünümünü azaltmaya yardımcı olan Bio-Oil, hafif yapısıyla cilt tarafından hızlıca emiliyor ve böylece yağlı his bırakmıyor. Papatya, biberiye, lavanta ve kalendula yağlarının yanı sıra içerdiği A ve E vitamini ve özel bir etken madde olan PurCellin Oil™ ile cildinizi parlak bir görünüme kavuşturuyor.

TEK ISI AYARIYLA BÜTÜN KIRIŞIKLARA VEDA

Russell Hobbs'un yeni "One Temperature Iron" ütü modeli, optimum ısı ayarı teknolojisi sayesinde ipek kumaştan kota, ketenden sentetiğe her kumaşta etkili. Russell Hobbs, tek bir ısı ayarı, ultra kayganlık ve 210 gr.'lık şok buhar özellikleriyle her türlü kumaş üzerinde tüm kırışıkları kolayca gideren yeni bir ütü modeli geliştirdi. One Temperature Iron...