Vitrinde bu hafta - 8 Temmuz 2023

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 8 Temmuz 2023 vitrini.

YELİZCOŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

%50'YE VARAN BEYMEN İNDİRİMİ

Beymen'in 2023 İlkbahar / Yaz sezonu ürünlerinde yüzde 50'ye varan varan indirim başladı. 31 Temmuz'a kadar devam edecek olan kampanya; Beymen Collection ve Academia markalarının yanı sıra, Alexander McQueen, Stella McCartney, Valentino, Dolce Gabbana, Etro, Balenciaga, Jimmy Choo, Sergio Rossi ve Aquazzura'nın da aralarında yer aldığı markalarda geçerli olacak.

HER ORTAMIN EN ŞIK HALİ

Lady Gina, kadınların şıklığını ve tarzını özgürce yansıtmalarını amaçlıyor. Ocean serisi, ilhamını derin okyanus serinliği ve suyun yatıştırıcı etkisinden alıyor. Turuncunun birçok tonunu taşıyan Lady Gina Sunset serisinde, volan ve ribana detayı her ortamda size eşik edecek.

RENGARENK YAZ

W Collection Yaz 2023 Kadın Koleksiyonu modern kadının şıklığı için sezon renklerini yansıtan canlı seçenekler sunuyor. Zengin koleksiyon, turuncu, sarı, pembe, lila gibi sezonun trend, canlı renkleri ile buluşuyor.Şort takımlar, elbiseler, pantolon takımlar cezbedici stilleri ile W Collection kadınının gardıroplarındaki yerini alıyor. Yalın çizgilerin ve kaliteli kumaşların kullanıldığı tasarımlar, modern ve şık görünümü tamamlıyor.

LITHE SADECE HEPSİBURADA'DA

Hepsiburada, yepyeni bir marka olan LITHE'nin ilk koleksiyonunu moda tutkunlarıyla buluşturuyor. Ulaşılabilir fiyatların yanı sıra canlı, cool ve özgüvenli tarzıyla son moda ürünler sunan LITHE'nin koleksiyon parçalarının her biri birbiriyle kolaylıkla kombinlenebilirken, hem rahatlık hem de stil sahibi bir görünüm sunuyor. Trend parçaları bir araya getiren ve kadınlara hem rahatlık hem de stil sahibi bir görünüm sunan LITHE markası satışa sunuldu.

YATAK ODANIZ ÇİÇEK AÇACAK

Cottonbox, 2023 İlkbahar & Yaz Koleksiyonu'nda yer verdiği Modeline serisiyle yatak odalarının havasını tazeliyor. Nitsa Lacivert nevresim takımı ise gri ile lacivert renklerinin eşsiz uyumunu gözler önüne sererken, minik yaprak desenleriyle şık ve modern bir atmosfer yaratıyor.

GÜN BOYU RAHATLIK

Lufian, hakiki deriden ürettiği Tommy Erkek Deri Sneaker modeli ile hem rahat hem de uzun ömürlü bir kullanım deneyimi sağlıyor. Sneaker, yürüyüşlerde, günlük aktivitelerde veya özel etkinliklerde yumuşak ve konforlu tabanıyla gün boyu rahatlık sunuyor. Sneaker, siyah, beyaz, lacivert, taba ve bej renklerinden oluşan seçenekleriyle her tarz ve kıyafete kombin yapma imkanı yaratıyor.

RENK DEĞİŞTİREN TASARIM

Ariş Pırlanta, Zultaniti, pırlantanın sonsuz ışığıyla buluşturuyor. Bukalemun taşı olarak bilinen Zultanit, renk değiştirme özelliği ile yazı sıcacık bir merhaba ile karşılıyor. Değişik ışık yansımalarında rengi değişen Zultanit taşı, gün ışığında hâkî yeşil, kivi yeşili veya şampanya sarısı olurken, loş ışıkta pembenin çeşitli tonlarından sarı tonlarına bürünerek, farklı renkleri bir taşta taşıma özelliğine sahip.

GÖZLER LOVEKİNİ'NİN ÜZERİNDE

Her yaz döneminde heyecanla karşıladığımız canlı renkler ve ferah kumaşlar, Lovekini'nin beach couture anlayışı sayesinde şık ve kusursuz tasarımlarda buluşuyor. Plaj modasında sahne ışığını üzerinde tutan Lovekini, 2023 yaz koleksiyonunda kendini doğal incilere, romantik aksesuarlara ve "mini-me" kombinlerine bırakıyor.

%100 YERLİ ÜRETİM ÇANTA

Türkiye'nin ilk yüzde 100 yerli üretim hayvan figürlü okul çantası ZOOZY, çocukların okul arkadaşı olacak. ZOOZY hayvanlar alemi çanta koleksiyonunda; cesur kaplan, sevimli ayı, şaşkın ördek, korsan köpek balığı, şirin uğur böceği gibi birbirinden özel yirmi bir çeşit hayvan figürü yer alıyor. Üstelik çekçekli ZOOZY Okul Çantaları ile okullar, tatiller çocuklar için daha keyifli olacak.