Vitrinde bu hafta - 8 Haziran 2024

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

DAVETLERDE GÖZ KAMAŞTIRIN

NetWork'ün kadın koleksiyonunda yer alan ve özel etkinliklerde tercih edilen elbiseler, şık tulumlar, iddialı takımlar ve tamamlayıcı aksesuarlar, her kadının kendine özgü stilini yansıtmasına olanak tanıyor. Erkek koleksiyonunda yer alan smokinker ve takım elbiseler, ince düşünülmüş detayları ve yüksek kalitesi ile erkeklerin özel günlerdeki şıklığını tamamlıyor.

'ZAMAN' KAMPANYASI

Saat&Saat, Babalar Günü'nü kaçırılmayacak bir kampanyayla karşılıyor. 4-23 Haziran 2024 tarihleri arasında mağazalarda, seçili ürünlerde geçerli yüzde 50 indirime ek yüzde 20 indirim imkanı sunuyor. Mağazalarda geçerli olacak kampanyadan ve saatvesaat.com.tr'de sunulacak olan özel indirimler sizi bekliyor.

GÖNLÜMÜZÜN ŞAMPİYON BABASINA

Babalar Günü'nü sadece kutlayarak değil hediyeyle de taçlandırmak isteyenlere özel en ideal hediye alternatifi, TAÇ'tan geliyor. Lisanslı koleksiyonunda Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor takımlarının ürünlerini sunan TAÇ Kids&Teens, babaların futbol sevgisini ürünlerine taşıyor.

ÖNCE DEFACTO'YA SONRA BAYRAMLAŞMAYA

Her yaşın ve her tarzın favori markası DeFacto, bayram sevincini ikiye katlayacak ürünlerle keyifli bir bayram alışverişi vadediyor. Kadın, erkek, çocuk, yaşlı tüm aile fertleri her zevke hitap eden kaliteli ürünlere ulaşılabilir fiyatlarla sahip olmak için önce DeFacto'ya sonra bayramlaşmaya gidecek.

SPORTİF BABALARIN GÖZDESİ

IN STREET, Babalar Günü'nde babanızın mutluluğunu ikiye katlayacak hediye alternatifleri sunuyor. Tekstil ürünlerden birbirinden konforlu ayakkabılara kadar birçok model alternatifinin yer aldığı koleksiyon IN STREET'te hediye arayışında olanları bekliyor.

BÜTÇE DOSTU ÖNERİLER

Pazarama, "Babalar Günü Fırsatları" kampanyasını başlattı. Her zevke ve her keseye uygun olarak modadan aksesuara, elektronikten ev yaşama kadar binlerce üründe ve kategoride birçok hediye seçeneği sunulurken erkek gömlekleri, saat, pantolon, ayakkabı, tıraş makinesi, cep telefonu, parfüm sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için hediye alternatifleri arasında yer alıyor. Uygulamaya özel 700 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli tüm indirimlere ek 100 TL hediye kuponu "FIRSAT100" kodu ile 16 Haziran tarihine kadar Pazarama'da yer alıyor.

YAZI İNDİRİM KAMPANYASI BAŞLADI

Sephora, haziran ayına özel indirimi ile birbirinden özel fırsatlar içeren ürünlerini güzellik tutkunlarıyla buluşturuyor. 5- 30 Haziran tarihleri arasında Sephora App ve online'da, 6-30 Haziran tarihleri arasında tüm Sephora mağazalarında uygulanacak kampanyada, 75TL ve üzeri alışverişlerde seçili ürünlerde %20, %30, %40 ve %50 indirim uygulanacak.

İTALYAN MARKA ARTIK TÜRKİYE'DE

Vakkorama, dünyaca ünlü P448 ayakkabılarına ev sahipliği yapmaya başladı. Türkiye'de ilk kez Vakkorama ayrıcalığıyla moda tutkunlarının beğenisine sunulan P448'in kadın ve erkek ürünleri, Türk tüketicileri cesur ve korkusuz yaşam stiline davet ediyor. Tüm P448 ürünleri; malzeme seçiminden deri üretimine, taban el dikişlerine kadar tamamen İtalya'da üretiliyor.

AKDENİZ IŞILTISI

Akdeniz'in endemik bitkilerinden ilham alarak hazırlanan Jovirose, arındırıcı tonik, gözenek sıkılaştırıcı serum, gündüz ve gece kremleri ile cildinizde unutulmaz bir deneyimle, cildinize büyüleyici bir dokunuş katıyor.