Vitrinde bu hafta - 8 Ekim 2022

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 8 Ekim 2022 vitrini...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

RAHAT GİYİME ZENGİN KOLEKSİYON

Dagi, seçimlerindeki özeni ile herkese örnek olan Birce Akalay ile "Birce sence?" sloganlı bir reklam filmi hazırladı. Dagi'nin ev ve uyku giyimden spor giyime, iç giyimden rahat giyime uzanan zengin koleksiyonunun gösterildiği filmde Akalay, "içinden geldiği gibi" yaptığı dokunuşlarla, yarattığı farkları gösteriyor.

SPOR YAPARKEN ŞIK VE ÖZGÜN OLUN

CAPSISTER, koleksiyonuna yeni ürünler eklemeye devam ediyor. Renkleri, nefes alabilen kumaşı, tasarımı ve konforuyla size özel bir şıklık hissettirecek tulumlarla aynı zamanda kendinizi tüy kadar hafif hissedeceksiniz.

SİYAH-BEYAZIN GÜCÜ

DeFacto, şıklığından ödün vermek istemeyen kadınlara özel tasarladığı parçalarda siyah ve beyazın gücünü zamansız tasarımlar ile buluşturuyor. Pembe ile hareketlenen tüvit takım dinamik bir şıklığa vurgu yaparken, saten gömlekler kalem pantolonlar ile bir araya geliyor. Yüksek belli denim pantolon ve etek ile kombinlenen oversize blazer ceketler göz kamaştırıyor.

ETNİK GÜZELLİK

Sagaza Studio ile Trendyol, modaseverlerlere 61 adet zamansız parçalardan oluşan özel bir koleksiyon sunuyor. Lame ve parlak kumaşlar, kahve ve kiremit tonları ile buluşuyor. Elbiselerde etnik detaylar öne çıkıyor.

KENDİNİZİ ÇEKİCİLİĞE VE LÜKSE BIRAKIN

Avon'un Far Away serisi büyümeye devam ediyor. Splendoria, parfüm severlerin adeta başını döndürecek. Avon'a özel Orta Doğu parfümerisi için altın değerindeki beyaz ud notalarının harmanlanarak tasarlandığı yeni parfüm, duygularınızı harekete geçirecek.

HAVAYA GÖRE MONT

Columbia'nın Agate Alley Interchange montuyla her türlü hava koşuluna hazırsınız. Hava yağmurlu ise sadece dış katmanını, soğuk ise her iki katmanını birlikte, hafif serin ise sadece montun iç katmanı olan yeleği giyebilirsiniz.

CNR'DA ARİŞ ŞOV

Ariş Pırlanta, 6-9 Ekim tarihleri arasında CNR'da gerçekleşecek İstanbul Jewellery Show'da yepyeni göz alıcı tasarımlarının yer aldığı birçok koleksiyonunu mücevher sevenlerin beğenisine sunacak.

ÇOCUKLARA ÖZEL

Atasun Optik, çocukları birbirinden renkli güneş gözlükleri ile buluşturuyor. Şeffaf ve rengarenk çerçeveleriyle Inesta Kids ve Polaroid koleksiyonu yetişkinlerde olduğu gibi çocuklar için de konforlu olmasıyla öne çıkıyor. Ray Ban Junior ve daha pek model Atasun Optik'lerden ulaşılabiliyor.

HEM MASAJ, HEM TEMİZLİK

FOREO, LUNA 4 koleksiyonunu sunuyor. Daha yumuşak silikon dokunma noktaları, kan dolaşımını ve cildin doğal kolajen üretimini artıran 5 farklı masaj tekniği, eşsiz ve nazik temizleme modları ile cildinizin en yakın arkadaşı olacak.

SONBAHAR ÇİZGİLERİ NİNE WEST'TE

Nine West, Sonbahar/Kış Koleksiyonu ile adımları konuşturuyor. Kalın tabanlı bot, çizme ve loafer modelleriyle sonbaharda moda rüzgarını estiren Nine West yeni koleksiyonu ile tarz sahibi kadınların gözdesi olmayı hazır.