Vitrinde bu hafta - 7 Ekim 2023

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 7 Ekim 2023 vitrini.

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

OFİS ŞIKLIĞI

Nine West, ofis şıklığını ikiye katlayacak koleksiyonu ile kadınların beğenisini topluyor. Topuklu ayakkabı, stiletto, babet, sneaker ve çanta modellerinin yer aldığı koleksiyon, hem casual hem klasik kombinlerin en eşsiz parçası olacak. Koleksiyon, siyah, beyaz, bej ve gri renklerin hakimiyetinde. Çantalar ise geniş iç hacmi ve şık görünümleriyle tüm ayakkabılar ile uyum yakalıyor.

ZAMANSIZ JEAN ZARAFETİ

LC Waikiki, yeni sezona birbirinden şık ve rahat Jean Koleksiyonu ile giriş yapıyor. Pantolon, ceket, şort, etek ve gömlek gibi temel parçaları çarpıcı tasarımlarla denim stiline taşıyan koleksiyonla, her mevsime ve günün her saatine uygun, şık kombinler yaratmak mümkün.

DERİ CEKET MODASI

DESA, özenli el işçiliğiyle hayat bulan ve zamansız tasarımlardan oluşan deri ceket koleksiyonuyla, sonbahara hazırlıklı bir giriş yapmanızı sağlıyor. DESA'nın panelli, blazer, biker ve oversize deri ceket modelleri mevsim geçişlerinde hayat kurtaran tamamlayıcılar arasında yer alıyor. Sezonun gözdesi siyah, kırmızı, kahverengi, yeşil, sarı ve mavi renklerdeki deri ceketler her kombininizle her yerde şık olmanıza imkan tanıyor.

ÖZGÜR BEBEK SAÇLARA VEDA

Mara Kozmetik, pratik formu ile her an her yerde kolayca uygulayabileceğiniz Babyhair Styling Stick Wax ve Babyhair Styling Stick Mascara'yı kullanıcılarıyla buluşturdu. Saçlarda ağırlık yapmadan bebek saçlarınızı hızlıca sabitleyen Mara'nın yeni saç ürünleri, içerisinde bulunan Biotin ve Keratin sayesinde aynı zamanda yeni saç oluşumunu da destekliyor.

PÜRÜZSÜZ CİLT İÇİN BİO-OİL

Mevsim geçişlerinde hızla değişen hava sıcaklıklarıyla birlikte cilt kuruyup hassaslaşıyor. Bu durumun önüne geçmek ise Bio-Oil ile mümkün oluyor. Papatya, biberiye, lavanta ve kalendula yağlarının yanı sıra içeriğinde barındırdığı A ve E vitamini ve özel bir etken madde olan PurCellin Oil™ ile cildinizi parlak bir görünüme kavuşturuyor.

KIŞA IŞILTILI YOLCULUK

Boyner, çocukların beğeniyle takip ettiği karakterlerden Barbie ile yeni sezona hazır. Barbie'nin birbirinden renkli ve farklı parçalardan oluşan 2023 Sonbahar- Kış koleksiyonu Boyner'de çocukların stiline ışıltılı bir dokunuş katıyor. Wonderland, Glam ve Shine temalarından oluşan koleksiyonda, canlı renkler ve ışıltılı tasarımların eşlik ettiği hareketli modeller yer alıyor.

DOĞALLIK VE RAHATLIK BULUŞTU

İşbir Yatak, doğallığı ergonomi ile buluşturduğu Kybele Yatak ile vazgeçilmez bir uyku deneyimi sunuyor. Doğal yün, at saçı, Hindistan cevizi lifleri ve organik pamuk gibi katmanlardan oluşan Kybele Yatak, vücuttaki negatif enerjiyi alarak uyku esnasında huzuru artırıyor.

ESKİYİ GETİR YENİYİ GÖTÜR

Eylül ve Ekim ayı boyunca tüm Derimod mağazalarında geçerli olacak 'Eskiyi Getir Yeniyi Götür' kampanyasında, eski deri ceketleriniz Derimod'un deri ustaları tarafından elden geçirilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılırken, yeni deri ceketinize de 2.000 TL. indirim sağlıyor.

YENİ HALILARLA EVİNİZİN HAVASINI DEĞİŞTİRİN

Enza Home koleksiyonunda yer alan farklı zevklere hitap eden, birbirinden şık halılar sonbaharda evinizin havasını değiştiriyor. Mate Halı gri ve siyah renk geçişleriyle mekanlarda dengeleyici bir etki yaratıyor. Tasarımında kullanılan özel iplikler sayesinde parlak ve yumuşak bir dokuya ve sık dokunmuş bir yapıya sahip.