Vitrinde bu hafta - 7 Ağustos 2021

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 7 Ağustos 2021 Vitrin'i...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

İPEKYOL'DA YENİ SEZON HEYECANI

Tarçın tonları, dökülen yapraklar ve şehrin dört bir yanından esen serin rüzgar... Ipekyol Sonbahar-Kış 2021-2022 Koleksiyonu, doğal dokunuşların yanı sıra feminen formlarıyla ön plana çıkıyor. Denim on denimler, hayvan desenleri ve farklı renk kombinasyonlarının buluşması Ipekyol kadınının kusursuz stiline eşlik ediyor.

YATAK ODALARINA EŞSİZ GÖRÜNTÜ

Bella Maison, özgün tasarım detaylarıyla dikkat çeken Eyes Yatak Örtüsü ile yatak odalarında trend bir etki yaratıyor. Odalara ferahlık getiren krem renginin antrasit göz detayıyla buluşmasıyla odalara eşsiz bir dokunuş katan örtü, yatak odasında sıradanlıktan uzaklaşmak ve duru bir atmosfer yaratmak isteyenlerin gözdesi oluyor.

YENİ MEVSİM SEÇKİLERİ

Twist Sonbahar-Kış 2021-2022 Koleksiyonu'nda ön plana çıkan denim on denimler, hayvan desenleri, pötikareler ve oversize mottolu sweatler sizi tüm sevgisiyle karşılıyor! Leopar desenli tulum ve oversize ceket iddialı stilinize eşlik ederken, retro esintisi taşıyan çizgili mini trikolar kurtarıcı görevini üstleniyor.

ŞİMDİ HAREKET ETME ZAMANI

Victoria's Secret her anınızda rahatlığınızdan ödün vermeden tarzınızı gösterebileceğiniz yeni bir koleksiyon sunuyor: On Point. Hafif sporlarınız ve rahatlama anlarınızda, hatta yüksek eforlu sporları yaparken bile şık ve rahat olacağınız parçalarla sizi buluşturuyor.

CİLDİNİZ ONA EMANET

Sinoz Gözenek Sıkılaştırıcı Serum, gözeneklerde biriken kir ve yağın temizlenmesini sağladıktan sonra gözenekleri sıkılaştırır. Küçülen gözeneğin içerisinde kalan artıkların enflamasyona veya akneye yol açmasının önüne geçilir.

KİŞİYE ÖZEL DİKİM 7 GÜNDE TESLİM

Foxglove, yaz davetleri için 8 parçalık koleksiyonuyla göz kamaştırıyor... Marka, sipariş edilen modeli verilen ölçülerde dikip 7 günde teslim ediyor. Davetlerde daha çok ışıldamak isteyenler için hazırlanan koleksiyon; Freyza, Lotus, İris, Anastasia, Petunya, Semen, Astromerya ve Sirius elbise modellerinden oluşuyor.

STİLİNİZ RENKLENSİN

Doranar, fark yaratmaya hazır. Koleksiyonda halhal ve şahmeran tasarımları öne çıkarken küpe, bileklik, yüzük ve kolye tasarımları yer alıyor. Gündüzden geceye uzanan tüm kombinlerle ahenkle buluşacak Doranar İlkbahar/Yaz 2021 koleksiyonu her kadının gardırobunda zamansız bir parça olarak kalmayı hedefliyor.

TÜM GECE RAHAT BİR NEFES

Getwell'in geliştirdiği patentli ürünü Night Burun Bandı ile gece horlamaları tarihe karışıyor. Burnu üç açıdan kavrayarak uyku esnasında rahat bir nefes aldıran burun bandı, enerjik sabahlara uyanmaya yardımcı oluyor.

PENTİ İLE YAZ DEVAM EDİYOR

Penti Plaj Koleksiyonu'nda tatilde ihtiyaç duyacağınız her şeyi bir arada. Koleksiyonda farklı temalardaki mayo ve bikinilerden terlik ve havlulara; tarzınızı yansıtacak aksesuarlara her şey sizi bekliyor.