Vitrinde bu hafta - 6 Temmuz 2024

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Yeliz Coşkun / yeliz.coskun@aksam.com.tr

NOSTALJİK TASARIMLAR

Gizia Gate, Yaz sezonunun benzersiz tasarımlarını moda severlerle buluşturuyor. Feminen duruşu nostaljik tasarımlarına yansıtan Dice Kayek, gül motifleriyle koleksiyona zarafet ve romantizm katarken, mint yeşili rengiyle tasarımlarına tazelik ve canlılık getiriyor. Ayrıca, mevsimin enerjisini yansıtan çizgi desenleri, fisto kumaşlar, fırfırlar ve işlemeler koleksiyona hareket katıyor.

YAZIN ENEJİSİ GARDROBUNUZDA

NetWork, sıcak yaz koleksiyonuyla hem kadın hem de erkekler için birbirinden şık tasarımlar sunuyor. Sıcak yaz günlerinde, geniş renk paletinden oluşan elbiseler, bikini mayo modelleri, keten dokulu alt üst takımlar dikkat çekiyor.

KLASİK DESA VİNTAGE DERİ CEKETLER

Vintage tarzı, DESA'nın özel zanaat ve el işçiliğiyle buluşarak deri ceketlerde modern bir yorum kazanıyor. DESA'nın vintage deri ceketleri, modanın değişken trendlerine meydan okurken benzersiz tasarımlarıyla da göz kamaştırıyor. Sadece moda trendlerine uyum sağlamakla kalmayan vintage deri ceketler aynı zamanda kişisel tarzınızı da benzersiz bir şekilde ifade etme imkanı sunuyor.

DERİMOD İLE YAZIN KEYFİ BİR BAŞKA

Derimod, yaz günlerine uygun loafer, süet, deri gibi alternatif materyallerden sneaker, terlik ve sandalet modelleriyle erkekler içinde konfor ve şıklığı bir adım öne taşıyor. Çanta seçenekleri ise canlı metalik tonları, çeşitli aksesuar detayları ve farklı boyutlarıyla gece ve gündüz için stillere en çarpıcı noktayı koyuyor.

SABAH AKŞAM IŞILDAYIN

Sinoz'un favori ürünlerine eklediği, yoğun sedef pigmentleri ile kusursuz ışıltıyı birleştiren Sinoz Shimmer Mucizevi Işıltılı Saç ve Vücut Bakım Yağı, yenilenen ambalajı ile plaj çantalarının da favorisi olacak. İçeriğinde bulunan 16 değerli yağ ile cildinize kusursuz bir ışıltı sağlarken aynı zamanda bakım yapan bu mucizevi yağ, özellikle yaz boyunca ister gece ister gündüz, vazgeçilmezleriniz arasında yer alacakken bu yazın parlayan yıldızı olmanızı sağlayacak.

KOTON'DAN SAFARİ MODASI

Koton, özgün stiliyle dikkat çeken sosyal medya fenomeni Sima Tarkan ile iş birliği koleksiyonlarına bir yenisine daha ekledi. Koleksiyondaki safari chic teması, utility ve safari temasının sportif ögelerle birleştiği genç ve şehirli bir sıcak yaz tasarımları sunuyor. Taş ve toprak tonları, off-white ve açık bejlerden oluşan bu temada ağırlıklı olarak keten gibi rahatlığı ön plana çıkaran kumaşlar kullanıldı.

HAYAT KOLAYLAŞTIRAN AKSESUARLAR

Mcdodo; bu yaz boyunca tatilde, evde, iş yerinde yanınızdan ayırmayacağınız renkli ve fonksiyonel aksesuarlarıyla, size zamandan ve enerjiden kazandırırken; aynı zamanda tarzınızı da tamamlayacak. Özellikle Apple Watch kablosuz şarj cihazı, manyetik soğutuculu MagSafe şarj cihazı, renkli kablo ve kulaklıklarla teknolojinin ve üstün tasarımın tadını doyasıya çıkaracaksınız.

PLAJ MODASI HAREKETLENECEK

Colin's'in mevsimin tüm renklerini ve motiflerini yansıtan Erkek Mayo Koleksiyonu, geniş seçenek yelpazesiyle sahilleri canlandırırken farklı desenleriyle havuz başı etkinliklerine de hareket katıyor. Mayolar üzerindeki güneş, bitki, yaprak ve çeşitli hayvan figürleri, enerjik bir hava yaratıyor. Koleksiyon, düz renkli ve temel desenli mayolarla da her tarza uygun alternatifler sunarak geniş bir kitleye hitap ediyor.

VİCHY'DEN ÜÇ YENİ DEODORANT

Artan yaz sıcaklarında terlemeye karşı etkili çözüm arıyorsanız, Vichy'den size harika bir haberimiz var! Koku ve terlemeye karşı yüksek etkinlik ve optimum tolerans sunan Vichy ailesine 3 yeni deodorant daha eklendi: 96 saat etkinlik sunan aşırı terleme karşıtı Vichy Clinical Control 96 Saat, iz ve terleme karşıtı Vichy lnvisible Resist 72 Saat ve erkeklere özel Vichy lnvisible Resist 72 Saat.