Vitrinde bu hafta - 6 Şubat 2021

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 6 Şubat 2021 Vitrin'i...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

SEVDİKLERİNİZE DEĞER KATIN

Uzun zamandır sevdiklerimizi göremiyoruz, sarılamıyoruz. Bu zor günlerden geçerken, sevdiklerinize hediye almak artık bir tık uzağınızda. Sevgilinizi ve tüm sevdiklerinizi mutlu edecek tasarımlar atölyeden-kapına misyonuyla uygun fiyatlarla kolyecik.com.tr ve @kolyecikcomtr Instagram adresinde...

SEVGİNİ GÖSTERMEK İÇİN ZARİF BİR IŞILTI YETER

Unutulmaz bir sevgililer günü hediyesi için en romantik seçenekleri bir araya getiren Luzdemia, ikonik stili ve özel tasarım ürünleriyle sevdiklerinizi özel hissettirmenizi sağlayacak. Detaylarında zarif dokunuşlar olan, geometrik ve minimal el yapımı takıları ile ön plana çıkan Luzdemia'nın zarif tasarımları sevgilinizin yüzünü güldürecek.

KIŞ SÜRPRİZLERİ SİZİ BEKLİYOR

Deichmann'ın geniş kış koleksiyonu; 7'den 70'e tüm yaş gurupları için, casual, spor ya da zarafeti yansıtacak topuklu ayakkabılar ile her kombine uygun zengin modelleri, sezona özel ulaşabilir fiyat seçenekleriyle ayakkabı tutkunlarıyla buluşturuyor. Deichmann'ın 'Büyük Kış İndirimi' ile online shop ve mağazalarda iki ürün alanlar, ikinci ürüne yüzde 50 daha az ödüyor. Ayrıca, sadece mağazalara özel ve kısa bir süre devam edecek 3 al 2 öde fırsatı da yeni yılın ilk sürprizi.

HER KIYAFETE UYUMLU ŞIK TASARIM

14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevgilinize Bernhard H. Mayer'in lüks ışıltısını sevdiğinize hediye edin. 18 ayar altından oluşan, üzerinde pırlantaların sıralandığı klasik bir hediye her zaman mutluluk verir. Her ortama, her kıyafete uyum sağlayacak Glimmer Kolye, modern ve şık bir tasarıma sahip...

SEVDİĞİNİZLE AYNI ZAMANDA YAŞAYIN

14 Şubat Sevgililer Günü'nün yaklaşmasıyla tüm çiftleri hediye telaşı sarıyor. Victorinox Swiss Army'in çiftlere özel tasarladığı saatler, sevgilinizle zamanı paylaşabileceğiniz eşsiz bir hediye alternatifi oluyor. Kadınlar için tasarlanan Victorinox Swiss Army 241771 I.N.O.X. V, erkekler için tasarlanan Victorinox Swiss Army 241726 I.N.O.X. Naimakka en unutulmaz anlara eşlik ediyor.

AKTİF YAŞAMIN VAZGEÇİLMEZİ

OPPO Watch, kayak sezonunun başladığı bu dönemde kış sporları yapanların vazgeçilmezi oluyor. 41mm ve 46mm olmak üzere iki farklı boyu bulunan akıllı saat, çağrıları, SMS mesajlarını ve mobil uygulama bildirimlerini size gösteriyor. Kalp atış hızı ve nabız gibi fiziksel verilerinizi de takip ederek sağlığınızı koruyor. 15 dakikalık şarj ile 16 saatlik kullanım sağlayabiliyorsunuz.

TÜM ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÖZEL İNDİRİM FIRSATI

LOFT'un birbirinden şık hediye alternatifleriyle sevdiklerini mutlu etmek artık çok kolay. Mağazalarında ve online alışveriş sitesinde 14 Şubat Sevgililer Gününe özel indirim fırsatları sunan LOFT, kalpleri değil etiket fiyatlarını kırıyor. Aşkını bir hediyeyle anlatmak, sevdiğini özel hissettirmek isteyenler için LOFT, Jean pantolondan kemere, eldivenden cüzdana kadar birçok farklı ürünü, mağazalarında bekleyen sürpriz indirim fırsatlarıyla sunuyor.

KADINLARA ÇANTALAR ERKEKLERE AYAKKABI

FLO, kadın ve erkekler için hem Sevgililer Günü kombinlerini tamamlayacak hem de sevdiğine sürpriz yapmak isteyenlerin yüzünü güldürecek. Kadınlar için topuklu ayakkabılar, küçük detaylarla süslenmiş omuz ve el çantalar; Erkekler için ise kahve ve siyah renklerin ağırlıkta olduğu klasik ayakkabılar dikkat çekiyor.

CÜRETKAR SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYELERİ

NARS'ın modern ve ikonik dünyasının ilhamıyla tasarlanan NARS koleksiyonları, sevgililer günü için en unutulmaz hediyeyi arayanların tercihi oluyor. Tüm NARS ürünleri NARS, Sephora, Beymen Zorlu mağazalarında ve www.makyajtrendi.com, www.sephora.com.tr ve www.beymen.com 'da satışa sunuluyor.

EN ÖZEL HEDİYELER EN ÖZEL FIRSATLARLA

Kozmetikten giyime, ayakkabı ve çantadan aksesuarlara kadar moda dünyasının en son trendlerini bir arada sunan Boyner, en özel seçkilerin yer aldığı hediye alternatifleri ile 14 Şubat'ı unutulmaz kılmaya hazırlanıyor. 14 Şubat'a kadar Boyner mağazaları ve boyner.com.tr'den yapılacak her 400 TL'lik kozmetik alışverişine 100 TL indirim ile birlikte alışverişini Hopi ile yapanlara 100 TL değerinde Paracık hediye ediliyor.

14 ŞUBAT'A SICAKLIK VE KONFOR KATIN

Yılın sevgi dolu ve renkli dönemi yaklaşırken Timberland'de hem kadın hem de erkekler için stil ve eko-inovasyon dolu geniş alternatifler yer alıyor. Zamansız olduğu kadar yenilikçi bot modelleri, evdeyken bile sportif şıklık sunan renkli ve yumuşak sweatshirtler, inovatif bir sokak stili için montlar ve polar ceketler ve sezonun en yenisi ultra hafif sneakerlar var.

ŞİMDİ SAÇLARDA AŞK MEVSİMİ

Saçlar, görünüşüne değer veren her kadın için güzelliğin sembollerinden biri... Dolayısıyla saç bakım ürünleri, Sevgililer Günü'nde gönül verdikleri kadını gerçekten mutlu etmek isteyenlerin hediye tercihi. Schwarzkopf Professional da benzersiz bir bakım ritüeli sunan markası Fibre Clinix'in Parlaklık Artırıcı serisi ile çok özel bir hediya alternatifi oluşturuyor. Fibre Clinix, sofistike çözümleri ile saç bakımını kişiselleştiriyor ve saçları hiç işlem görmemiş haline geri getiriyor.

AŞKTAN İLHAM ALINAN KOLEKSİYON

Lion Diamond, Sevgililer Günü'ne özel olarak hazırladığı tutkunun ve sevginin simgesi kırmızı renk ağırlıklı yakut, mine ve farklı kesim pırlantadan oluşan tasarımlarıyla aşkın en gösterişli halini sunuyor. Koleksiyonda; kişiye özel harf kolyeler, sezon trendi mücevherler ve kalp formunda üretilen tasarımlar stil sahibi kadınlarla buluşacak.