Vitrinde bu hafta - 6 Ocak 2024

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

KOMBİNLERDE YENİ YIL ŞIKLIĞI

Lufian, hem sevdiklerine yılbaşı hediyesi almak isteyenlere hem de kombinlerine yılbaşı ruhunu taşımak isteyenlere özel alternatifler sunuyor. Markanın, soğuk kış günlerinde sıcak tutacak şık montlardan yeleklere, rahat sweatshirtlerden kazaklara kadar birçok seçeneği bulunuyor. Pearl, Dougles ve Halsey Kaz Tüyü Kırmızı Kadın Montu ile Lufian, kaz tüyü sayesinde her an her yerde sıcak hissetmeyi sağlıyor.

EN TARZ HEDİYE ALTERNATİFLERİ

Spor giyim markası PUMA, sokak giyiminden aldığı ilhamla tasarladığı koleksiyonları, tarzına özen gösterenlerin beğenisine sunuyor. Kışlık mont, ceket, bere, sneaker, eşofman ve çanta gibi geniş ürün skalasına sahip PUMA Koleksiyonu, yılbaşı için sevdiklerine hediye arayışında olanlara trend bir hediye rehberi oluşturuyor.

RENGARENK KOLEKSİYON İLE YILBAŞI RÜYASI

Jack&Jones unutulmaz hediye seçkisiyle büyüleyici bir yıla girmeye hazırlanıyor. Yeni yılın enerjisini taşıyan renk paleti, kış temasını vurgulayan dinamik desen seçenekleri ve monogram tasarımlarıyla Jack&Jones yılbaşı özel koleksiyonu, sıcaklık ve şıklığı birlikte yaşatıyor.

KENDİNİZE ZAMAN AYIRIN

Yeni yılda sevdiklerine daha fazla vakit ayırmak isteyenlerin yardımına Philips yetişiyor. Aqua Plus ile tek seferde silip süpürerek zahmetsiz temizliğin keyfine varılıyor ve zamandan tasarruf ediliyor. En ince tozlardan en büyük kirlere kadar etkili performansı ile; daha temiz bir alan yaratan Aqua Plus, evlerin artan temizlik ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor.

TARZINIZI KIRMIZIYLA KONUŞTURUN

DESA, yeni yıl akşamı için deri ceket, ayakkabı, çanta ve aksesuar koleksiyonlarında özel ve alternatif parçalar sunuyor. Aynı zamanda DESA'da yılbaşına özel deri ceket, ayakkabı ve çantalarda ilk ürüne %25, ikinci ürüne %50 indirim, deri aksesuarlarda ise ikinci ürüne %30 indirim bulunuyor.

KUSURSUZ GÖRÜNÜMÜN SIRRI

COSMED; yeni yılı ışıl ışıl bir ciltle karşılamak isteyenler ve sevdiklerine unutulmaz bir hediye almayı düşünenlere özel seçenekler sunuyor. Cosmed, cildi aydınlatan yeni ürünü Beauty Squad'la yılbaşını karşılıyor. İçerdiği %5 Azelaic Asit, yeşil çay özü, AHA asit kompleksi ile cildi aydınlatmaya ve leke görünümünü azaltmaya yardımcı olan ürün; cilt lekelerinde, sivilce izlerinde, mat görünüm durumlarında da rahatlıkla kullanılabiliyor.

KAHVELER KİŞİSELLEŞİYOR

Güne keyifli ve bir o kadar da enerjik başlangıçların kaynağı filtre kahveler, Arzum ile ayrıcalıklı bir keyfe, deneyime dönüşüyor. En yoğun kahve tutkununu bile mutlu edecek 12 fincan pişirme kapasitesi, kahvelere kişisel dokunuşlarınızı katabileceğiniz aroma ayarı ve kahve öğütücü haznesi ile her an istediğiniz kıvamda lezzet için yapmanız gereken tek şey sadece tek bir tuşa basmak. Brewtime Fresh Grind Filtre Kahve Makinesi, kişiye özel çekme ve demleme fonksiyonlarıyla filtre kahve keyfine özgürlük ve kişisellik kazandırırken, filtre kahvenizi günün yorgunluk ve enerji ihtiyacınıza göre pişirmenizi sağlıyor.

2024'ÜN TRENDLERİ

Yataş Bedding, 2024 yılında ev tekstilinde öne çıkacak akımları paylaştı. 2024'te yatak odalarına turuncudan okyanus mavisine, hardal sarısından bordoya zengin bir renk skalasında yumuşak tüylü dokuların, kadife, saten, transparan kumaşlar girecek. Dekoratif yastıklarda ve nevresimlerde özel nakışlar göze çarparken, floral desenler, çiçek ve yapraklarla doğa adeta yatak odalarına taşınacak.