Vitrinde bu hafta - 6 Nisan 2024

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

BAYRAMLIKLAR NETWORK'TEN

NetWork İlkbahar/ Yaz koleksiyonu bayramda şıklığıyla konuşulan kadın ve erkeklere cesur alternatifler sunuyor. Kadın koleksiyonunda alt üst keten takımlar, elbiseler ve etekler kahve, turuncu, ekru ve maviler iddialı bir görünüm sunuyor. Erkek koleksiyonu, sezonun trend renklerini barındıran gömlekler ve deri/süet ceketler, yüksek kalite kumaşları ile öne çıkıyor.

EN ŞIK KUTLAMA

Divarese kadın koleksiyonunda yer alan birbirinden renkli babetler bayram tatiliniz boyunca stilinize konfor ve şıklık katıyor. Loaferlar bayram kutlamalarınızda stilinizi konforla yükseltiyor.

RAHAT VE ŞIK KOMBİN ÖNERİLERİ

Lufian, Ramazan Bayramı için şık ve konforlu kıyafet alternatifleri sunuyor. İlkbahar mevsimine denk gelen Ramazan Bayramı için hem terletmeyen hem de üşütmeyen kıyafetlerden oluşan kombinler oluşturan Lufian'ın koleksiyonunda; mavi, bej, gri ve lacivert renkler öne çıkıyor.

SEZONA İDDİALI GİRİŞ

Kiğılı, 2023 yılında başlattığı dönüşüm yolculuğunu bu kez Barış Arduç'un karizmatik ve özgün tarzı ile birleştiriyor. Kiğılı erkekleri, hayatın her evresine uygunluk sağlayan takım elbise koleksiyonuyla günün her anında şıklığı ve konforu bir arada yaşıyor. Koleksiyon kaliteli ve modern çizgilerle bezeli tasarımlarıyla gardırobunuzun vazgeçilmez parçası olmaya aday.

EŞSİZ PİŞİRME

English Home Air Fryer XL, kullanıcı lezzetlerini kaydetme özelliği ile Türkiye'de bir ilki temsil ediyor. Yemeklerin sıcaklık ve süre ayarını hafızasına kaydeden ve zaman tasarrufu sunan ürün, 8 farklı pişirme özelliği ve 5,5 litrelik geniş haznesiyle mutfakların en büyük yardımcısı olacak.

RENKLİ YAZA MERHABA

Elle Shoes, yeni sezonu başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü ile karşılıyor. Vazgeçemediğimiz Mary Jane'ler, yenilenen yorumlarıyla babetler, parizyen stilin gözdesi ayakkabılar, kitten topuk stilettolar, rengarenk terlikler, yepyeni sneakerlar ve çok daha fazlası Elle Shoes İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ile stilinizi tamamlıyor.

YAZ BOYU ÇİÇEK GİBİ KOKUN

Avon, ürün yelpazesine yeni ürünler ekleyerek büyümeye devam ediyor. Kadınlar için özel olarak tasarlanan ve dostlarınızla anılarınızı unutulmaz kılan TTA Everlasting parfüm; bahar ve yaz aylarında, çiçeklerin açtığı gibi kendi içindeki canlılığı açığa çıkarmak isteyenleri büyülü bir yolculuğa çıkarıyor.

BAYRAM SEVİNCİ ETİ ÇİKOLATASINDA

ETi, bu bayramda da farklı tatlardaki çikolatalarını çikolata severlerin beğenisine sunuyor. ETi, bayrama özel hazırladığı ETi Fındıklı Krema Dolgulu, Yer Fıstıklı Krema Dolgulu, Vişne Karamel Dolgulu'nun yanında ETi Karam Portakallı Karamel Dolgulu çeşitleri hem sütlü hem de bitter çikolata severlere lezzet dolu bir seçenek sunuyor.

67 YENİ ÜRÜN ŞENLİĞİ

Ülker, bu bayramda 67 farklı ürün çeşidiyle evlere misafir olacak. Şekerlemede ise yumuşak dokusu ve çeşit çeşit meyve lezzetleriyle Ülker Lokumcuk, yeni hediyelik kutusu ve vişne lezzetiyle beğeninize sunalacak.