Vitrinde bu hafta - 6 Mayıs 2023

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 6 Mayıs 2023 vitrini...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

'NE GEREK VAR' DESELER DE ANNELER İYİ Kİ VAR

Annelerimiz iyi ki var... Bizi koşulsuz seven, koruyan; kaç yaşına gelirsek gelelim dizine uzandığımızda, ona sarıldığımızda güvende hissettiğimiz annelerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. "Senin varlığın yeter, ne gerek var" deseler de LC Waikiki, Anneler Günü Koleksiyonunda birbirinden özel hediyeleri onlar için bir araya getirdi. Geniş kesimli pantolonlar, blazer ceketler, karpuz kollu bluzlar ve elbiseler çiçek desenleriyle zenginleşiyor. Koleksiyonda sezonun olmazsa olmaz canlı renklerinden fuşya ve turuncu en sade kombinlerin bile göz alıcı olmasını sağlıyor. Bu sezonun bir başka trendi olan örgü kumaşlar ise, hem aksesuar hem de kıyafetlerde karşımıza çıkıyor.

KALPLERİ FETHEDECEK ÇANTALAR

Günlük hayatı kolaylaştırmak için tasarlanan Samsonite çantalar; kompakt ve kullanışlı yapısı, soft renk çeşitleriyle kusursuzluğunu ortaya koyuyor. Çalışan annelerin ilk tercihi olan laptop çantaları Samsonite kalitesiyle birleşerek tekerlekli, körüklü ve omuz askılı modelleriyle her ihtiyaca cevap veriyor. Tek gözlü modellerden dört gözlü modellere kadar seçim imkânı tanıyan, mevsime uyum sağlayacak mavi, pembe, yeşil, siyah gibi renk skalasından oluşan omuz çantaları ise kombinleri tamamlıyor.

TEKNOLOJİ HAYATINI KOLAYLAŞTIRIR

Annenizi mutlu edecek yüksek kalite ise dünyaca ünlü temizlik teknolojileri üreticisi Alman markası Kärcher'de. RCV 5 Akıllı Temizlik Robotu ya da VC 6 OurFamily Limited Edition Dikey Elektrikli Süpürgesinden biri ile ev temizliğinin yükünü annenizin omuzlarından alarak ona harika bir sürpriz yapmanın şimdi tam zamanı.

TRİKO ŞIKLIĞI

Knitss, yaz sıcaklarını keten ve pamuk ipliklerle örülmüş trikolarla konfora dönüştürüyor. Renk kartelasında toprak ve bej tonlarının yanı sıra doğayı yansıtan yeşiller, gün batımı tonlarından sarı ve turuncular, gökyüzü mavisi ve ekrular yer alıyor. Özellikle yaz mevsiminde tercih edilen kum beji, yanık turuncu, bronz, lila, terracotta tonlarının hakim olduğu triko elbiseler, incecik triko etekler, şort takım ve tunikler, annelerin yaz şıklığına şıklık katacak.

ANNELERE ÖZEL BİRBİRİNDEN ŞIK GÖZLÜKLER ATASUN'DA

Atasun Optik, Anneler Günü için farklı ihtiyaç ve moda anlayışına uygun bini aşkın güneş gözlüğü ile hem şık hem de anneleri mutlu edecek hediye seçenekleri sunuyor. Unofficial, Inesta, DbyD, Tommy Hilfiger ve Polaroid markalarının desenli ve kahverengi, kemik çerçeveli güneş gözlükleri annelerin yaz stilini tamamlıyor. Vogue'un çekik formdaki güneş gözlüğü modelleri, farklılık arayan anneleri bekliyor. Dikkat çekmeyi ve farklı formları seven anneler içinse Osse'nin taş ve çiçek detaylara sahip tasarımları öne çıkıyor.

EN GÜZEL KOKU O'NUN KOKUSU...

Avon'un sevilen parfümlerinden Far Away serisi büyümeye devam ediyor. Kapadokya'nın eşsiz gelincik çiçeklerinden ilham alan Far Away Endless Sun, ışıltılı gelincik akordu, şeftali ve altın amber notalarıyla harmanlanarak tasarlandı. Sabah güneşi kadar ışıltılı notalara sahip yeni Far Away Endless Sun ile anneniz güne yepyeni bir umutla merhaba diyecek.

CİLDE IŞILTI VE NEM KAZANDIRIR

Dermalex, piyasaya yeni sunduğu serumlarıyla ışıltınızı ortaya çıkarmaya davet ediyor.Dermalex B Vitamini Nemlendirici Serum, yoğun ve etkili içeriği ile cildin esnekliğini artırırarak, kırışıklık ve ince çizgi görünümünü azaltmaya ve cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı oluyor. Üçlü hyaluronik asit, cilde yoğun ne takviyesi yaparken Panthenol & Provitamn B5 ise cildi rahatlatıyor ve cilt bariyerini güçlendiriyor.

ANNELERE EN ÇOK KARACA YAKIŞIR

Karaca; zevki, damak tadı ve becerisi ile fark yaratan gurme anneler için en eşsiz ürünlerini bir araya getirdi. Sofraların incisi Fine Pearl yemek takımı, çayın gerçek lezzetini arayanların vazgeçilmezi çaysever RoboTea Pro, renkleri ile mutfakların enerjisini değiştiren Bio Diamond tencere seti anneleri özel hissettiren hediyelerin ilk sırasında yer alıyor.