Vitrinde bu hafta - 6 Mart 2021

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 6 Mart 2021 Vitrin'i...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

ANTİBAKTERİYEL TEKNOLOJİ AVUCUNUZDA

Toplum sağlığı tehdidiyle savaşmak hassasiyetiyle hayata geçirilen antiviral ve antibakteriyel teknoloji, bast ile telefon kılıflarına entegre oluyor. Telefon kılıfları, yüzeye tutunan bakterilerin yüzde 99'unu yok ediyor ve hijyen beklentilerinin arttığı bugünlerde telefonlarda ilk günkü gibi temiz bir kullanım sunuyor.

DESA'DAN KEDV'NA DESTEK

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde seçili mağazalarda ve www.desa.com.tr'de satışa çıkacak olan yüzde yüz el işçiliği ile üretilen deri çantalar, KEDV'in desteklediği kadın kooperatifleri tarafından hazırlandı. Satıştan elde edilecek gelirin belli bir kısmını KEDV'e bağışlayacak olan DESA, bu projesi ile moda severleri kadın kooperatiflerine destek olmaya davet ediyor.

BAHARI TENİNİZDE HİSSEDİN

Bahar coşkusunu hissedeceğiniz Avon'un en yeni parfümü Petit Attitude Bee şekerli pomelo, portakal çiçeği ve bal özü esanslarıyla teninizde benzersiz bir atmosfer yaratacak. Kokusuyla olduğu kadar Petit Attitude Bee'nin renkli şişe tasarımıyla hayatına renk katmanı sağlayacak.

'TERRAZZO' SEHPA VE MASALAR GROB'DA...

"Evinizde sadeleşmeye yer açın" mottosuyla kurulan Grob, 'yeni normal' yaşam tarzımızın yansımasını minimal mobilya ve yaşam elemanlarıyla ortaya koyuyor.Terrazzo sehpa ve masaların yanısıra Grob'un ürün yelpazesinde tekli koltuklar, puflar, sandalyeler, sedirler, bench ve daybedlerden oluşan oturma elemanlarıyla, dresuar, konsollar, çalışma masaları ve diğer tamamlayıcılar yer alıyor. Siz de evinizde yaşam alanınızı genişletmek için 'azaltırken neler arttırılabileceğinizi' merak ediyorsanız, tüm Grob ürünlerine grob.store adresinden ulaşabilirsiniz.

TEK TIKLA HER RENGİ DENE

Daha renkli, daha inovatif daha güvenli bir makyaj deneyimi ile tanışmaya hazırlanın! Flormar'ın rengarenk dünyası tek tıkla elimizde! Şimdi yüzlerce rengi tek tıkla denemek için flormar.com.tr'den "Sanal Makyaj" uygulaması alanına girebilir, Flormar Türkiye Instagram hesabındaki filtreleri deneyebilir, aynı zamanda Flormar mağazalarındaki QR kodları telefonunuzla okutarak güvenle deneyimleyebilirsiniz.

SADELİK VE DOĞALLIK BU KOLEKSİYONDA

Nocturne, İlkbahar/Yaz 2021 sezonuna rahatlık ve şıklığı kusursuzca dengeleyen çok yönlü bir koleksiyonla 'merhaba' diyor. Farklı temaları rafine bir stil çizgisinde buluşturan koleksiyonun büyük bölümü, keten, pamuk gibi doğal kumaşların yanı sıra, geri dönüştürülmüş kumaşlarıyla sürdürülebilirlik hareketine eşlik ediyor. Doğanın canlandırıcı etkisini derinden hissettiren "Back to Nature" temasında ise natürel dokular ve tabiata özgü renkler göze çarpıyor. Gök mavisi, bej ve yeşilin hakimiyetindeki geniş ürün grubunda mevsimin yüksek enerjisini pekiştiren trikolar dikkat çekiyor.

SARI SAÇLAR PANTENE'E EMANET

Sarı saçlarda mükemmel tonu elde etmek ve onu korumak zordur. Özellikle de profesyonel kuaför bakımı olmadan... Zamanla rengini kaybeder, istenmeyen turunculaşmalar meydana gelir. Fakat bunların hiçbiri artık sorun değil. Pantene tarafından sarı saçlara özel saçın biyolojisine uygun olarak İngiltere'de geliştirilen, özel ve lüks seri Hair Biology ile sarı saçlar hak ettiği lüks bakıma ulaşıyor. Özel seri turunculaşmayı ve renk bozulmalarını engelleyip, saçın rengini canlandırmaya, boyadan kaynaklanan yıpranmaları onarmaya yardımcı oluyor.

8 MART'A ÖZEL ANLAMLI TASARIM

Ariş Pırlanta dünya kadınlarına özel, anlamlı tasarımla karşımızda. Bu özel günün tarihi olan 8 rakamından yola çıkarak aynı zamanda da sonsuzluğu yansıtan tasarım, kadınların dayanışma ve birlik içinde olmalarının muazzam potansiyelini de simgeliyor. Tüm ürünler, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor.

RADİKA'DAN İYİLİK DOLU PAKET

Sağlığına özen gösterenleri doğal kişisel bakım ürünleriyle buluşturan kadın girişimcilerin kurduğu Radika Aromaterapi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırladığı hediye setlerinden elde edilen gelir ile Pembe İzler Kadın Kanserleri Derneği'ne destek oluyor. Koleksiyonda aromaterapik kolonyalar, saf zeytinyağı sabunları, bitki hidrosolleri gibi doğal ürünlerle oluşturulmuş setler öne çıkıyor.