Vitrinde bu hafta - 4 Şubat 2023

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 4 Şubat 2023 vitrini...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

SADECE 'SEN, BEN VE BİZ'

Storks Diamond, 14 Şubat'ı unutulmaz kılıyor. 'Sen, ben ve biz' vurgusunu üçtaşın bütünleşik şıklığıyla simgeleyen tasarım, sizi bekliyor.Eklenen modülü ile göz alıcı bir üçtaş olarak kullanabilen, çıkarıldığında ise zarif bir tektaş olarak günlük stile uyum sağlayan ikonik Storks yüzük, aşkın büyüsüne kapılan kadınların kalp atışlarını hızlandırmayı bekliyor.

KOMBİNLERİN ARANAN PARÇALARI

Yılın en tutkulu günü yaklaşırken Nine West'in zarif çizme, topuklu ayakkabı, bot ve çantaları karşı konulamaz bir hediye alternatifi olacak. Sevgililer Günü'nde kombinini iddialı bir ayakkabı ile tamamlamak isteyenler ise Nine West'in trend modelleri ile bu özel günde tüm gözleri üzerine toplayacak.

AŞK DOLU HEDİYELER

Beymen Club kadınının enerjisini yansıtan koleksiyon, aşkın ve sevginin renkleri kırmızı ve pembe tonlardaki tasarımlarıyla Sevgililer Günü için birbirinden şık hediye seçenekleri sunuyor. Sezonun hit parçaları arasındaki midi boy eteklerle kombinlenen trikolardan yün ceketlere, ipek eşarplardan bucket şapkalara, zarif takılardan çantalara uzanan hediye alternatiflerine de göz atmayı unutmayın.

İLK DOKUNUŞTA AŞK

Silk and Cashmere; sevgiyle tasarlanmış saf dokuları kaşmir severlere sunuyor. İlk dokunuşta aşk yaşatan koleksiyon sevgi ayına özel fırsatlar sunuyor. Marka, 14 Şubat'a özel 2 ürüne %14 indirim; 10 bin TL üzeri alışverişlerde ise ek %10 indirim sunuyor. Dünyanın en nadide ve en değerli dokusu olan kaşmiri "ilk dokunuşta aşk" konseptiyle bizlerle buluşturan bu koleksiyon adeta yumuşaklığı ve naifliği ile kalplere dokunacak...

MODUNU YÜKSELT

14 Şubat'ı daha da güzel kılmak için 'Ne hediye alsam' diye düşünüyorsan Flormar'ın birbirinden renkli ürünleri seni bekliyor. Kalıcı formülleri ile öne çıkan kırmızı ve pembe rujlar, fondötenler ve pudralar, ışıltılı, capcanlı, romantik ojeler, maskaralar, eyelinerlar, göz kalemleri ve farlar, mod yükselten allık ve aydınlatıcılar ve çok daha fazlası Flormar'da seni bekliyor.

7 GÜNDE SİVİLCE KARŞITI ETKİ

Nivea'nın Yeni Derma Skin Clear Sivilce Karşıtı Yüz Temizleme Serisi, 7 günde sivilce karşıtı etki gösteriyor. İçeriğindeki Salisilik Asit, Glikolik Asit ve Niasinamid ile cildin derinlemesine temizlenmesine ve yağ dengesini korumasına yardımcı olan seri, sivilce problemi yaşayan cildin doğal yenilenme sürecine destek oluyor.

TEKNOLOJİK ARMAĞAN

Sevdiklerinin masa stilini renklendirmek isteyenler için Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Klavye ve Pebble M350 Mouse, hem renkli hem de işlevsel seçenekler arasında yerini alıyor. Bu ikilinin siyah, pudra pembe, lila, bej ve uzay mavisi tonlarında farklı renk seçenekleri bulunuyor.

SEPHORA'DAN 14 ŞUBAT İNDİRİMİ

Hediye vermenin en keyifli yolu olan Sephora, muhteşem indirim fırsatlarıyla Sevgililer Günü heyecanına eşlik ediyor. Mağazalarda seçili parfüm alışverişlerine net %20 indirim, online'da ise Sephora Card sahiplerine özel sunulan %20 indirim dikkat çekiyor. Ayrıca parfüm, cilt, makyaj ve saç ürünlerinden; 3 ürün ve üzeri tüm alışverişlerde Black Card sahiplerine %20 indirim avantajı sağlıyor.

KIRIŞIKLIK KARŞITI SERUM

Vichy, yeni Liftactiv Retinol Specialist Derin Kırışıklık Karşıtı Serum'u sunuyor. Saf Retinol Specialist Serum, hücre yenilenmesini hızlandırarak cildi sıkılaştırıyor. Klinik olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip serumu deneyenlerin %92'sinde cilt daha sıkı hissediliyor, %84'ünde cilt daha dolgun, %70'inde ise gözenekler azalmış görünüyor.