Vitrinde bu hafta - 4 Kasım 2023

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

PENTİ'DEN KIRMIZI BEYAZ KOLEKSİYON

Penti, kadınların varlıklarının, güçlerinin ve birliklerinin hep çok önemli olduğu Cumhuriyet tarihinin 100.yılını unutulmaz bir kampanya ile kutluyor. Kırmızı -beyaz koleksiyon, üst ve alt grupların yanı sıra aksesuarlardan oluşuyor. Manş Denizi ve Kuzey Kanalı'nı geçen ilk kadın Türk yüzücü Aysu Türkoğlu, 2023 WBC'de gümüş kemer kazanan Seren Ay Çetin ve Milli Takım'ın smaçörlerinden İlkin Aydın kampanyanın yüzü oldu.

PARTİ ŞIKLIĞINI TAMAMLAYAN PARÇALAR

Davetlerde şıklık ve zarafet NetWork parti koleksiyonuyla bir araya geliyor. Bu özel koleksiyon, ışıltılı tasarımları ve özel kumaş detaylarıyla dikkat çekici bir görünümü modern çizgilerle sunuyor. Siyah kadife, gümüş ve altın rengi ceketler, yine gümüş ve altın rengi düğmelerle zenginleştirilmiş detaylarıyla modern bir cazibe oluşturuyor.

TUTKUNLARINA OKKA'LI KAHVE KEYFİ

Arzum'un kullanım kolaylığı ve her zaman tam kıvamında OKKA'lı Türk kahvesi keyfini bir arada sunduğu Arzum OKKA Grandio Duo ve Grandio Bold Türk kahvesi makineleri, kahve tutkunlarına aradığı konforu sunuyor. Tek seferde 10 fincana kadar kahve pişirebilen ve her pişirimde bol köpüklü, Türk kahvesi deneyimi sunan makina, közde pişirme özelliği ile kullanıcıları Türk kahvesinin gerçek tadı ile tanıştırır.

SOĞUK GECELERDE SICACIK BİR UYKU

Bambi, sonbahar ve kış mevsimlerinin soğuk akşamlarını battaniye ve yorganlarıyla ısıtıyor. Farklı renk ve desenlerde geliştirilip doğal bir uyku deneyimi için gereken rahatlığa sahip battaniye ve yorganlar, şık tasarımıyla da Bambi'nin yataklarıyla uyumluluk gösteriyor.

BRAUN İLE PÜRÜZSÜZ CİLT BAKIM RUTİNİ

Braun ile Tek Adımla Mükemmel Pürüzsüzlük Braun Silk Expert Pro 5'in renk sensörü cilt renginize kadar analiz ederek flaş atımı mekanizmasını ten rengine göre optimize ediyor. 4 farklı bölge için 4 farklı başlığıyla günlük hayatınıza kolaylık sağlamaya devam ediyor. 3 farklı hassas mod ile cildinizin tüm bölgelerine kusursuz pürüzsüzlüğe ulaşmanıza yardımcı oluyor.

RETİNOL'ÜN EN GÜÇLÜ HALİ

En güçlü antiaging içeriklerden biri olan Retinol, şimdi Endocare'in yeni serumu Renowal ile en saf ve etkili haliyle sunuluyor. Endocare Renewal Retinol Serum, yüksek kalitede, saf ve konsantre retinol içeriyor. Bu sayede çok güçlü bir verimlilik sunan serum, cildi yeniliyor, dokuları yeniden yapılandırıyor ve genleştiriyor. Kırışıklıkları yüzde %30 azalttığı klinik olarak kanıtlanmış olan serum, kısa vadede cildi daha pürüzsüz, daha parlak gösteren serum, yaşlılık lekeleri ve ince kırışıklıkları azaltıyor. Uzun vadede ise, daha belirgin yüz hatları için cildin sıkılığını artırıyor. Ciltte kadifemsi bir doku bırakıyor.

DİKKAT ÇEKEN KEDİ GÖZÜ TASARIM

Miu Miu güneş gözlüğü koleksiyonu, klasik bir stili incelikle yansıtarak, zamansız tasarımları yeniden keşfediyor. Belirgin çizgilerle güçlendirilmiş, kedi gözü tasarıma sahip asetat güneş modelinin cesur sapları Miu Miu'nun dikey logosuyla kişiselleştirildi. Tobacco, garnet ve ıvy tonlarındaki yeni çizgili renk seçenekleri ile siyah, talc ve bal tortu gibi daha klasik tonlarda da moda severlerin beğenisine sunuluyor.

FARKLI ZEVKLERE HİTAP EDEN TASARIM

Philip Plein markası, Saat&Saat farkıyla Türkiye'deki saat tutkunlarına sunuyor. İkon haline gelen 3D kadran tasarımı, etkileyici modeller ve geniş renk seçenekleri ile donatılmış koleksiyon, metal çelik kasalar, silikon ve çelik kayış alternatifleri, altın detaylar ve çerçevedeki renkli kristal taşları ile Philipp Plein koleksiyonları benzersizliğini ve cesaretini bir kez daha vurguluyor.

GÜZELLEŞMENİN TAM ZAMANI

Her saç tipine ve ihtiyaca uygun çeşitlilik sunan Ashley Joy, vegan sertifikası, doğaya saygılı tavrı ve birbirinden etkili ürünleri için heyecanla beklenen Kasım ayına özel Black Friday ve 11.11 avantajlı alışveriş döneminde yüzde 50'ye varan indirimle sizi bekliyor. Adrese teslim avantajlı alışveriş yapabilir ya da sitede belirtilen anlaşmalı satış noktalarını ziyaret edebilirsiniz.