Vitrinde bu hafta - 30 Eylül 2023

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 30 Eylül 2023 vitrini.

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

DOĞA ESİNTİLİ SPOR KOLEKSİYONU

Dagi Active Koleksiyonu, doğanın şefkatini ve iyi yaşam farkındalığını keşfetmeye davet ediyor. Minimal tasarımların yer aldığı koleksiyonda seamless kesimler, esnek kumaşlar, konforlu ve yumuşak tuşe detaylar öne çıkıyor. Renk paletinde yeşil, mavi ve toprak tonlarının soft yansımaları mor ve lilayla buluşuyor. Koleksiyonda yoga takımları, sporcu sütyenlerin yanı sıra yıldız baskılı ve nakışlı sweathirtler yer alıyor.

MODERN ŞEHİR HİKAYESİ

Pınar Deniz ile modern şehir hikayesini yansıtan NetWork'ün 'Modern City' hikayesi yalın formlarda iddialı bir duruş sergiliyor. Baş rolde siyah, beyaz, taba ve çam yeşilinin keskinleştirdiği deri, mevsim geçişlerinin vazgeçilmezi olarak yerini alıyor. Triko kazaklar, payet detaylı etekler ve yün kazaklar dikkat çekiyor.

OFİSE DÖNÜŞ

Günün büyük bir çoğunluğunu ofiste geçirirken, stilinizi tamamlayacak ve her kombine uyum sağlayacak ayakkabı ve çantalar ile Divarese konfor ve şıklığı bir araya getirmeye olanak sağlıyor. Kadınların tercihi siyahın hâkim olduğu kapitone desenli rugan ve deri modeller olarak ön plana çıkıyor. Konforu hissedeceğiniz çizmeler ve botlar ise farklı renk ve formlarda karşı konulamaz bir çekicilik sunuyor.

KAMPUS ŞIKLIĞI

Kampüs şıklığı denince akla gelen ilk markalardan olan George Hogg'ların yeni sezon koleksiyonunu da bulabileceğiniz Divarese'lerde ayakkabıdan çantaya pek çok seçenek bulunuyor. Koleksiyonda deri ve süet kullanılıyor. Süet materyal ve deri saraç detayları, tutma saplarında örme dokunuşlar ve uzun püsküllerle oluşturulan çanta koleksiyonu ise yine kampüsün hareketli temposuna hoşluk katıyor.

ZARİF MODELLER

Nine West'in özel davetlere maskülen modelleriyle eşlik edecek loafer ve topuklu ayakkabı koleksiyonu, şıklığını bir adım öne taşımak isteyen kadınları bekliyor. Uçuş uçuş elbise, etek, gömlek, tulum ve daha birçok kombinin en güçlü parçası olacak bu koleksiyon; hem en özel anlarda hem de günlük hayatta tercih edilecek birbirinden şık model alternatifleriyle Nine West'te sizleri bekliyor.

SOKAĞIN RİTMİNİ YAKALAYIN

Nike, Adidas, Puma, Lumberjack ve Jack&Jones gibi dünyaca ünlü markaların en trend modellerinin yer aldığı IN STREET'in yeni sezon koleksiyonu kadın, erkek ve çocuklara birçok model alternatifi sunuyor. Tekstil koleksiyonunda yer alan; sweat, eşofman ve yağmurluklar yumuşacık yapılarıyla ve rahatlıklarıyla spor aktivitelerinin ve günlük hayatınızın vazgeçilmezi olacak.

METALİK KOLEKSİYON

DeFacto'nun sonbahar sezonuna özel hazırladığı kadın koleksiyonunda metalik parçalar vazgeçilmez ürünler arasındaki yerini alıyor. Özel etkinliklerden gündelik yaşama her ortama uyum sağlayacak parçalar zamansız bir şıklık yaratıyor. Metalik pantolonlar, croplar, etekler ve trikoların yer aldığı koleksiyon, stil sahibi kadınların tercihi oluyor.

BAĞIŞIKLIĞINIZA EŞSİZ KATKI

Vitafenix, dünyada ilk kez D3K2 vitaminleri ile kabak çekirdeği yağını buluşturduğu ürünüyle kış ayları öncesi bağışıklık sisteminize katkı sağlayacak. D vitamini bağışıklık sistemini, enerji metabolizmasını, sağlıklı kemik oluşumunu ve kandaki kalsiyum seviyelerini desteklerken, K2 vitamini ise D vitamini tarafından taşınan kalsiyumun damarlarda birikmesinin ve pıhtılaşmanın önüne geçiyor. D3K2 vitaminleri kas ve diş sağlığına da katkıda bulunuyor.

ZİRVEDEN KAZ TÜYÜ ŞIKLIK

Lufian'ın, "Zirvenin Mükemmeliği" konsepti ile hazırladığı kış koleksiyonu mağazalarda yerini aldı. Koleksiyonda; doğanın enerjisiyle harmanlanmış Tommy kaz tüylü montlar geniş renk skalası ile gardropları renklendirirken, yumuşacık dokusuyla öne çıkan trikolar, gömlekler ve eşofmanlar ise rahatlıkla şıklığı birleştiriyor.