Vitrinde bu hafta - 30 Ekim 2021

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 30 Ekim 2021 Vitrin'i...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

SADE VE ŞIK KOLEKSİYON

Zühre triko koleksiyonu bu sezonun öne çıkan renklerinde sade ama iddialı... Şık ve ısıtan bir kış kombini için yarasa kol, balıkçı yaka, uzun trikoları tüm alt parçalarla tercih edebilirsiniz. Kumaş pantalonlar, Mom jean'ler, kadife etekler, tüvit ceketlerle kombinleyebilirsiniz. Tüm kombinler zuhre.com.tr'de.

DANİLO ŞEF'TEN İMZA PARFÜMÜ

BVLGARI PARFUM'ün Türkiyedeki ilk işbirliği ünlü İtalyan şef Danilo Zanna ile oldu. İlhamını Toskana'nın verimli toprağından alan karizmatik, cesur ve özgür erkeklere özgü olan bu yeni koku vetiverin sıcaklığını mükemmel bir formda sunuyor.

HER YAŞA HER AYAĞA UYGUN SNEAKER

Kinetix, bu sezon da cool ve sportif kombinlerin vazgeçilmezi sneaker modellerini çeşitli renk alternatifleriyle kadın, erkek ve çocukların beğenisine sunuyor. Kadınlar için siyah, beyaz ve gri gibi her kombinle uyum yakalayan renkler öne çıkıyor. Erkekler için ise boğazlı ve kalın tabanlı modeller dikkat çekiyor. Çocuk sneaker'larını cırt cırt ve metalik detaylarla harmanlayarak çocuklara eğlenceli seçenekler sunuyor.

1 HAFTADA DAHA PARLAK BİR CİLT

Avon, şimdi de ödüllü Protinol Teknolojisi ile kolajen desteğini geniş tüketici kitlesiyle buluşturuyor. Anew Power Serum ile sadece 1 haftada çok daha genç ve sağlıkla ışıldayan bir cilt görünümüne sahip olmak, artık imkansız değil. Şimdi sadece mucizelere inanma zamanı...

FASHFED MODASI

FashFed, bünyesinde yer alan moda markalarıyla birlikte yaratıcı bir kampanya çekimi gerçekleştirdi. Elegan stiller, maksimal kalıplar, ton sür ton silüetler ön plana çıkarken; yaratıcı ve şehirli FashFed insanı iddiasını ortaya koyuyor.

ERKEKLERİN TERCİHİ

Jacques Philippe yeni saat modelleriyle farklı tarzlara sahip erkekleri şıklıkta buluşturuyor. Metalik gri ve yeşilin çarpıcı birlikteliğini yansıtan modelde, klasik ile modern buluşuyor.

SÜET VE DERİ ÖN PLANDA

Klasik tasarımları modern detaylarla harmanlayan bot, çizme, topuklu ayakkabı modelleri ve spor ayakkabılar, Ayakkabı Dünyası'nın yeni koleksiyonunda öne çıkıyor. Süet ve derinin ağırlıklı olduğu bot, çizme ve ayakkabılar, zamansız çizgi ve detaylarıyla adından söz ettiriyor.

DOĞA DOSTU DENİMLER

Beymen Club denim koleksiyonu, genç ve dinamik tavrı yansıtıyor. 1990'ların imzasını taşıyan stillerden ilham alan parçalar arasında yüksek bel kalıpların yanı sıra geniş ve klasik düz paça jeanler, denim gömlekler ve ceketler yer alıyor.

EN İKONİK SEYAHAT ÇANTASI

The North Face, macera tutkunları için Base Camp Duffel ailesinin suya dayanıklı, geri dönüştürülmüş materyallerden tasarlanarak yenilenmiş modellerini satışa sunuyor. Keşifleriniz için vazgeçilmez bir parça olan Base Camp Duffel'lar konfor ve kullanışlılık sağlıyor.

VATAN AŞKI PIRLANTAYLA BULUŞTU

Ariş pırlanta, 29 Ekim'e özel "Ay-Yıldız Koleksiyonu"nu hazırladı. Koleksiyon, gururla taşıyacağınız kolyeler ve rozetlerin yanı sıra zarif olduğu kadar şık modellerdeki kolye, bileklik ve küpelerden oluşuyor.