Vitrinde bu hafta - 3 Şubat 2024

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

"O HEP GÜLSÜN DİYE" ARİŞ

Mücevherin öncü markası Ariş Pırlanta, Sevgililer Günü'ne özel "O Hep Gülsün Diye" mottosu ile yüzde 20 indirimli özel bir kampanya hazırladı. Ariş Pırlanta, sevgiliye özel olarak tasarladığı kolye, küpe ve bileklerden oluşan koleksiyonları ile bu özel günde yine sevgilinizi güldürüyor.

AŞKIN KOKUSU ELLERİNİZDE

Aşkın sembolü ve kokusu gün boyu tırnaklarınızda... Mara'nın Sevgililer Günü için son önerisi, Mara Paint'N Smell Rose Paradise Kokulu Oje Seti...Gülün en güzel kırmızı tonlarını tırnaklarınıza taşıyan Rose Paradise, 14 Şubat'a en çok yakışan ürünlerden. Gül bahçelerini aratmayacak mis gibi kokusuyla Rose Paradise ile aşkın sembolünü hissedeceksiniz.

MACERAPEREST ERKEKLERE...

Sevilen moda markası DeFacto'nun Discovery koleksiyonu maceraperest ve sportif erkeklere hitap ediyor. Outdoor etkinlikleri seven erkekler, DeFacto'nun tüm ihtiyaçlara yönelik stil sahibi Discovery koleksiyonu ile keşfe çıkıyor. Discovery koleksiyonu ile erkekler, doğayı keşfederken tarzından ödün vermeyecek.

SADE VE ŞIK HEDİYELER

W Collection, sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için Sevgililer Gününe özel göz alıcı hediye seçenekleri sunuyor. W Collection, sade ve modern şıklığı kaliteli kumaşlarla birleştirerek hazırladığı koleksiyonda Sevgililer Günü için de özel ve zamansız parçalar sunuyor.

SEVGİNİN EN LEZZETLİ HALİ

Özel günlerde mutfakta olmak ve sevdikleriniz için birşeyler hazırlamak keyifli olduğu kadar artık daha pratik... PanPan Un, unun uzmanlık gerektirdiğini, lezzet sırrının kullanım amacına uygun ürün seçimi olduğunu ve kullanılan doğru unla herkesin doğru lezzete ulaşacağını belirtiyor. Sevgililer Günü'nde PanPan Kek Unu ile bu özel günün simgesi haline gelen enfes bir 'Red Velvet Kek' yapabilirsiniz. Kek nemli ve kadifemsi yapısı, yoğun kreması ile damakları mutlu ederken, kalpleri yumuşatıyor.

HER BİR PARFÜM AYRI BİR YOLCULUK

Kendine özgü çizgisi ve anı yakalayan tasarımlarıyla dikkat çeken Lufian, kendine has tarzını yeni parfüm koleksiyonu ile taçlandırıyor. Farklı coğrafi bölge ve kültürlerden ilham alarak tasarladığı; "North Star", "Southern Breeze", "Eastern Enigma" ve "Westward" isimli 4 yeni erkek parfümü ile imza niteliğinde bir koku deneyimi sunan Lufian, kullanıcıları her bir parfüm ile ayrı bir yolculuğa çıkarıyor.

ZAMANI DURSUN SINIRLI SAYIDA

Dünyaca ünlü moda ikonu Victoria Beckham, imza stilini sınırlı sayıda üretilen Chronomat 36 Victoria Beckham koleksiyonuna ödünç veriyor. Breitling, Victoria Beckham ile beraber tasarladığı yeni saat koleksiyonunu lanse ediyor. Yalnızca 1.500 adet üretilen Chronomat Automatic 36 Victoria Beckham koleksiyonu, lüks saat üreticisi ile popüler moda evinin kreatif direktörünün eşsiz iş birliğinin eseri. Breitling CEO'su Georges Kern, "Beckham'ın imza tarzı ile koleksiyon, Chronomat'in modern ve göz alıcı bir ifadesini oluşturuyor."

ETKİLİ KORUMA ETKİLİ BAKIM

Kişisel bakımında tercihini doğallıktan yana kullananların favorisi olan Ashley Joy, bitkisel içeriklerin yer aldığı özel formüllü, vegan sertifikalı, doğaya saygılı ve birbirinden etkili %100 yerli üretim bakım ürünleri ile her ihtiyaca uygun zengin bir çeşitlilik sunuyor. Mevsimlerden kış olunca soğuğun etkisi hemen kendini ellerde gösteriyor.

D'S DAMAT İLE DEĞER SANA!

Kaliteyi en iyi fiyat ile buluşturan D'S damat, her kategoride ayrıcalıklı hediye seçenekleri ile yılın en romantik atmosferine hazır!D'S damat, klasik ve casual takımlardan gömleğe, monttan parfüme yüzlerce ürün seçeneği ile Sevgililer Günü'nü yepyeni mutluluklarla taçlandıracak. Üstelik, Sevgililer Günü'ne özel D'S damat mont, kaban ve trikoda yüzde 50 indirim sürprizi ile sizleri bekliyor. İndirim ayrıcalığı, D'S damat mağazaları ve D'S damat APP uygulamasında 15 Şubat tarihine kadar geçerli olacak.