Vitrinde bu hafta - 3 Nisan 2021

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 3 Nisan 2021 Vitrin'i...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

NOCTURNE'DEN GÜÇLÜ VE DİNAMİK TASARIM

Nocturne, yeni sezonu başarılı oyuncu Hande Erçel'in rol aldığı renkli ve dinamik kampanya çekimiyle karşılıyor. Markanın İlkbahar/Yaz 2021 koleksiyonu, şehir hayatının özlenen ritmini yakalamanız için sizi bekliyor. Yenilikçi silüetler, ilhamını yazdan alan desenler ve özgür kesimlerin kusursuz sinerjisini yansıtan parçalar aracılığıyla başarılı oyuncu, stil sahibi tüm kadınları Nocturne'le kendileri gibi olmaya ve özgürce anın tadını çıkarmaya davet ediyor.

CİLDE NEFES ALDIRAN FORMÜL

Maybelline New York Super Stay Active Wear Fondöten, hayatınızın en hareketli anlarında bile süper kalıcılık ve tamamen kusursuz bir görünüm sağlıyor. Günlük koşuşturmaya karşı dayanıklı ve maske kullandığımız bu günlerde dayanıklı yapısıyla bozulmayan Super Stay Active Wear fondöten, tüm beklentileri karşılıyor. Ağırlık hissi bırakmıyor, suya ve tere dayanıklı.

KONFOR VE MODA BİR ARADA

Flo'nun tüm spor aktivitelerinizde enerjinizi ikiye katlayacak Aktif Spor Koleksiyonu, kadın ve erkeklere özel çok sayıda seçenekle karşınızda. Spor esnasında konfor sağlayan özel tasarım ve taban özelliklerine sahip modeller, hem tarzınızı hem de ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak rahatlığı moda trendleriyle buluşturuyor. Dört mevsim kullanılabilen koleksiyonda kadınlar için siyah, beyaz, mor ve pembe renkler ön plana çıkıyor.

SUYA VE TOZA MEYDAN OKUYOR

JBL, yeni ürünü Charge 5 hoparlörünü bu ay müzikseverlerle buluşturacak. Kullanıcıya eşsiz ses deneyimi yaşatan Charge 5, IP67 yalıtım standardındaki su, toz geçirmeme özelliği ve 20 saatlik kullanım süresiyle fark yaratıyor.

TERE KARŞI GÜÇLÜ CİLDE KARŞI NAZİK

Erkeklerin kişisel bakım rutinlerinin bir parçası olan Old Spice yeni serisi Ultra Defence'i tüketicinin beğenisine sunuyor. Eşsiz ve kalıcı kokusuyla gün boyu güzel kokmanıza yardımcı olan seri sprey ve stick deodoranttan oluşuyor. Ultra Defence deodorantlar, ter kokusuna karşı 48 saate kadar ultra güçlü koruma ve kuruluk sağlıyor, kıyafetlerde iz yapmıyor. Dermatolojik olarak test edilen yeni seri alüminyum tuzu içermiyor.

PRİTT ŞİMDİ DAHA DOĞAL, DAHA ÇEVRECİ

Henkel'in üreticisi olduğu Pritt Stick Yapıştırıcılar, artık yeni nesil bir formülle tüketicisiyle buluşuyor. 3 farklı boyda sunulan, tamamen geri dönüştürülebilir ürünler, çocuklara ve ebeveynlerine el işi projeleri için evde ya da okulda güvenli ve güçlü çözümler getiriyor. Doğal içerik oranını yüzde 97 seviyesine çıkarılan Pritt, geri dönüştürülmüş ve geri dönüştürülebilir malzemelerle doğayı koruyor.

SNEAKER MODASINA DAİR HER ŞEY

Sneaker tutkunlarının vazgeçilmezi olacak Boyner'in yeni konsepti Boyner SNEAKERLAND, sınırsız sayıdaki sneaker seçenekleriyle tarz dolu bir dünyanın kapısını aralıyor. Klasikten beyaza, retrodan chunkye, bilekliden outdoor ya da performansa, dünyaca ünlü tasarımcıların sneakerlarından rengarenk birçok farklı sneaker modeline uzanan geniş bir seçki SNEAKERLAND'de sneaker tutkunlarını bekliyor.

CİLDİNİZ MUCİZEYLE TANIŞSIN

Sinoz, cilt tonunda eşitsizlik olan kadınlar için çözüm odaklı ve çok etkili Sinoz Retouch Ton Eşitleyici Krem ile karşınızda. Ürün, mucizevi içeriği sayesinde; pürüzsüz, ışıltılı, nemini kazanan ve lekelere karşı koruyor. Her cilt tonunda etkili bakım sunan Sinoz Retouch, cildin nefes almasına yardımcı özel geliştirilmiş formülü ile gözenek görünümünün düzenlenmesinde aktif rol oynuyor.

BAHARA MERHABA!

Trendyolmilla ve Trendyol Man'in yeni koleksiyonu modaseverlerin beğenisine sunuldu. Koleksiyonda, sezonun en trend renklerinde sarı ön plandayken, zamansız 70'ler denimleri, beyazın güçlü enerjisi, dantel detaylar, retro floral desenler, haki ve taş tonları da koleksiyonun öne çıkan detaylarını oluşturuyor. Koleksiyonda, baharın ve yazın enerjisi fırfırlar, büzgü detayları, gipeler, yüksek yakalar, tulumlar, canlı çizgiler ve tropik desenlerle veriliyor.

SPOR TUTKUSUNA 'DOĞAL DESTEK'

Zade Vital'in ürettiği Curcumin Zerdeçal Forte, özellikle eklem sağlığı desteği olarak, spor tutkunlarını yalnız bırakmıyor. Micelleme teknolojisi ile bağırsaklardan çok daha kolay emilen Curcumin Zerdeçal Forte; 185 kat artmış biyoyararlanım ile daha fazla etki gösteriyor. Bu teknolojinin, Zerdeçal gibi biyoyararlanımı düşük olan ürünlerde kullanılması oldukça önemli bir rol oynuyor.

MAKİNEDE DERİNLEMESİNE HİJYEN

OMO, şimdi de çamaşır makinelerindeki kirleri temizleyerek hijyen ve ferahlık sağlamak için özel olarak geliştirilen Çamaşır Makinesi Temizleyicisi ile tüketicilerin karşısına çıkıyor. Ürün, makinenin görünmeyen alanlarına kadar ulaşıp kullanıma bağlı olarak zamanla biriken kir ve deterjan kalıntılarından makineyi arındırarak düşük sıcaklıkta bile etkili formülü ile hijyen ve mükemmel ferahlık sağlıyor. Her bir ambalaj, tek bir seferde üç aylık bakım sağlıyor.

BAKIM RUTİNİ ARTIK ÇOK KOLAY

Pürüzsüz ve bakımlı bir cilt için hazırlanan Tchibo elektrikli yüz epilasyon aleti, istenmeyen tüyleri nazikçe alarak, pürüzsüz bir cilt görünümü sağlıyor. Ürün, her cilt tipine uygun yuvarlak tıraş başlığıyla yumuşak ve acısız epilasyon keyfi sağlıyor.