Vitrinde bu hafta - 29 Mayıs 2021

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 29 Mayıs 2021 Vitrin'i...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

PLAJLAR ÇİÇEK AÇACAK

Dünyaca ünlü moda markalarının plaj koleksiyonları BEYMEN'lerde yerini aldı. Yüksek belli retro mayo ve bikini modelleriyle Seafolly, Love Stories, Bondi Born, Oye ve Oséree, soft renkleri ve gösterişli fırfırlarıyla Maygel Coronel, göz alıcı desenleriyle Zimmermann, La Doublej ve Fisch, pastel tonlardaki modelleriyle Emilio Pucci, feminen modelleriyle Melissa Odabash ve In The Mood For Love, çiçekli ve puantiyeli tasarımlarıyla Peony, yalın siyah beyaz renklerdeki tasarımlarıyla Magda Butrym bu yaz plaj stilinizin vazgeçilmezi olacak. Sezonun favori desen ve renklerindeki gözde plaj koleksiyonlarından tasarımlar için BEYMEN'leri, www.beymen.com adresini ve BEYMEN aplikasyonunu ziyaret etmeyi unutmayın.

EN DEĞERLİ 50 ML!

BEE'O, Anadolu propolisini çok değerli vitamin ve mineraller ile buluşturdu. C vitamini, D3 vitamini, Çinko ve Anadolu propolisi ile hazırlanan Vitaminli Propolis Shot, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna destek olur, yaşamınıza değer katar.Her 50 ml'de içeriğinde 500 mg saf propolis, 10 mg Çinko Glukonat, 1000 IU D3 vitamini ve 100 mg C vitamini bulunan ve tek içimlik shot'lar halinde hazırlanan Vitaminli Propolis Shot günlük beslenmemize etkili bir gıda takviyesi olmak için şimdiden güçlü bir aday.

TARZ SAHİBİ BABALARA ÖZEL

Bu sene babası için tarz sahibi hediyeler arayanlar Kısmet by Milka'da buluşuyor. Doğal taşlarla tasarlanmış kolye ve bileziklerin yanı sıra gümüş detaylar ve siyah rodajın da ön planda olduğu Men's Koleksiyonu'nda yüzükler ve bileklikler de yer alıyor.

BAHÇENİZİN BAKIMINI KÄRCHER'DEN

Hayallerinizi süsleyen bahçeler için Kärcher, bahçe sulama makinelerinde tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak zengin seçenekleri ile kaçırmak istemeyeceğiniz bir kampanya sunuyor. Enerji ve su tasarrufu ile birlikte maksimum verimlilik de sağlayan bahçe sulama cihazları, 30 Haziran'a kadar sürecek "yaza merhaba" fırsatı ile yüzde 20 avantajlı fiyatlarla www.kaercher.comda sizleri bekliyor.

ABC'DEN KARBONATLI ULTRA ÇAMAŞIR SUYU

ABC, sürekli olarak geliştirdiği inovatif ürünlere bir yenisini daha ekledi. Karbonatlı ultra çamaşır suyu karbonat mükemmelliğini arayanların yüzünü güldürecek. Yoğun kıvamıyla yüzeylere daha güçlü tutunarak geç akıyor; bu sayede yüzeylerde daha uzun süre kalarak ekstra güçlü hijyen sağlıyor.

ESKİ YATAĞI GETİR YENİSİNİ GÖTÜR

Bambi Yatak bu kez değiştirme kampanyasıyla karşınızda. Markası ve modeli ne olursa olsun eski yatağınızı 2 bin 200 TL'ye varan fiyatlarla iade eden kullanıcılar, üst düzey konfor sunan Bambi yataklarıyla buluşabilecek.

ÇAMURDAN GELEN MODERN TASARIMLAR

Sanem Aytekin Pagliafora, kendi oluşturduğu markası La Fabrika ile sofralara modern bir dokunuş katıyor. Ürettiği tabak ve bardakların çok amaçlı kullanımını da amaçlayan Pagliafora, seramiğin yanı sıra antika el dokuma kumaşlardan diktiği nakışlı sofra peçeteleri ve servisleriyle de sofranıza bambaşka bir hava katıyor.

GERİ DÖNÜŞTÜRÜLMÜŞ PLAJ KOLEKSİYONU

H&M piyasaya ilk kez yüzde 100 geri dönüştürülmüş materyallerden üretilmiş erkek mayolarını sürüyor. Renkli mayolar geri dönüştürülmüş polyester ve geri dönüştürülmüş poliamid ile üretildi. Bu sezonun erkek mayoları, açık pasteller, siyah, canlı neon renkler ve ikonik baskılarla beraber 80'lerin eğlenceli ve canlı havasını yansıtıyor. Erkek mayo koleksiyonu haziran itibariyle mağazalarda ve online olarak hm.com'da satışa sunuluyor.

CAPCANLI TATİL RUHU

Taze başlangıçlar ve tatil ruhuyla dolu Faik Sönmez 2021 Yaz koleksiyonu minimalist dokunuş ve detaylarıyla konforu ve çabasız şıklığı vurgularken, tüm kadınları pozitif duygular ve mutlu enerjilerle dolu bir yaza davet ediyor. Aqua mavi, sıcak sarı, güçlü pembe ve kırmızı gibi dinamik renkler desenli elbiselere canlılık katıyor. Yeni sezonda, yazın sıcaklığını ruhumuzda hissettiren renkli ve çiçekli elbiseler ve şık bluzlar ön planda. Doğal elyaflar ve kırışmayan, esnek kumaşlar daha çok tercih edilirken, canlı tropik desenler, monokrom çiçekler, lazerle kesilmiş detaylar ve brodeler dikkat çekiyor. Tüm koleksiyona %30'a varan indirimlerle ulaşabilirsiniz.

FUTBOLUN KALBİ MAVİ'DE ATIYOR

Mavi, tarihte ilk kez bir önceki yılın adıyla gerçekleşecek olan UEFA Euro 2020 coşkusuna özel lisanslı ürünlerden oluşan bir koleksiyonla ortak oluyor. İlk olarak, Türkiye A Milli Futbol Takımı ve Juventus Kulübü'nün yıldız oyuncusu Merih Demiral'ın giydiği koleksiyon, herkesi UEFA Euro 2020'nin heyecanını yaşamaya davet ediyor. Şampiyonanın resmi logoları ile tasarlanan parçaların yer aldığı koleksiyonda rahatlığı şıklıkla buluşturan eşofman altı, şort, tişört, polo tişört ve şapkalar yer alıyor. Kadın, erkek ve çocuklar için tasarlanan Mavi EURO 2020 özel koleksiyonuna; mavi.com online alışveriş sitesi, mobil uygulaması ve seçili mağazalardan ulaşılabiliyor.