Vitrinde bu hafta - 28 Ocak 2023

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 28 Ocak 2023 vitrini...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

AŞK ZAMANI

Tasarladığı koleksiyonlarla kadın ve erkeklerin vazgeçilmezi olan Elle Shoes, Sevgililer Günü'nde aşka bir adım daha yaklaşıyor. Ayakkabı, çanta ve aksesuar seçeneklerinin yanı sıra "yeni" deri ceket koleksiyonu ile Elle Shoes, aşkına şıklığı armağan etmek isteyenlerin tercihi olacak. Deri kabanlar, trençkotlar ve çok daha fazlası Elle deri ceket koleksiyonunda keşfedilmek üzere sizi bekliyor.

501'İN 150. YILI

Levi's'ın 501 modeli, her jenarasyonun benimsediği özgün bir parça. Bu, 150 yıldır böyle devam etti. Yaş gününü kutlamak üzere Levi's®, erkekler için 1954 501 modelini, kadınlar için 1981 501 modelini yeniden lanse ediyor ve hem 501 Original, hem de 501 '93 için yenilenen bir seçki ile geliyor.

GIFTCARD SİZDEN SEÇİM ONDAN

RAMSEY, Sevgililer Günü'nde hediye alışverişini özel ve heyecan verici bir deneyime dönüştürüyor. Trikolardan, gömleklere, yün kaşkol ve deri eldivenlerden parfümlere kadar iddialı hediye alternatifini bir arada sunuyor. Seçimini hayatındaki kişiye bırakmak isteyenlere de mağazalarında GiftCard satın alma ayrıcalığı sunuyor.

AMETİST ŞIKLIĞI

Ariş Pırlanta mutluluk, sevgi ve barışın sembolü olan ametist ile soğuk havalarda mor rengin sıcaklığını tasarımlarına taşıyor. Günün her saatinde kullanabileceğiniz, enerjinizi tazeleyecek ve sevdiklerinize keyifle hediye edebileceğiniz ametist taşlı tasarımlar sizi bekliyor.

ÇOCUKLARA RENKLİ HEDİYE

Her yaşa uygun alternatifler sunan Atasun Optik, yarıyıl tatilinde çocukları birbirinden renkli güneş gözlükleri ile buluşturuyor. Güneş gözlüklerinde şeffaf ve rengarenk çerçeveleriyle Inesta Kids, farklı yüz yapılarına uygun seçenekleriyle öne çıkıyor. Ayrıca polarize camları sayesinde çocukları konforlu bir bakışla buluşturuyor. Ray-Ban Junior güneş gözlükleri ise ilgi çekici tasarımlarıyla çocukların dünyasına hitap ediyor.

KIŞ KONFORU EVİNİZDE

Polaris koleksiyonunda yer alan sizi sıcacık tutacak aynı zamanda trend görünümüyle de ev kombinlerinizle uyum yakalayacak ev grubu ürünleri kadın, erkek ve çocukların içini ısıtıyor. Peluş terlikler ve panduflarıyla göz dolduran koleksiyonda kadınlar için; pembe, mürdüm, gri ve bej renkleri dikkat çekiyor. Modeller, esnek yapısıyla rahat adımlar atılmasını sağlıyor.

EN GÜZEL KIRMIZI

Cildin dolgunluğunu ve nemini artıran aynı zamanda kırışıklıkları yüzde 50'ye varan oranda azaltan 'Red Carpet' ile sevgiliniz aynaya her baktığında sizi hatırlayacak. Fransa'nın en prestijli güzellik ödülü 'Victoire de la Beauté'yi kazanan Red Carpet, kolajen ve hyaluronik asitin mükemmel birleşiminden oluşuyor. Ayrıca içeriğindeki Akdeniz yosunu ve C vitaminiyle, cilde pozitif etkilerinin yanı sıra tırnakları güçlendiriyor ve selülitlerin azalmasına yardımcı oluyor.

GÜL ROMANTİZMİ

La Fann, göz alıcı kırmızı, taze güllerle dolu hediye kutuları, romantik gül notalı kokular, şık kadife kurdeleler ve sevdiğinizin isminin baş harfi ile kişiselleştirilmiş kutularla sevgililer gününe hazır. Büyüleyici güllerin koku dünyasında parfümlerin yanısıra kolonya, dekorasyonunuzu zenginleştiren çubuklu ev kokusu, kokulu mumlar ve banyo ürünleri de var.