Vitrinde bu hafta - 27 Şubat 2021

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 27 Şubat 2021 Vitrin'i...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

SÜRDÜRÜLEBİLİR ÇANTA KOLEKSİYONU

Mehry Mu, ön sipariş ile Türkiye'de birçok markaya öncelik ediyor. "Pre Order" ile gelen ön siparişler kadar üretilecek olan yeni sezon Mehry Mu çantaları, modaya sürdürülebilir bir örneklik de sunuyor. Marka, sürdürülebilir yaşam ilkesi ve tüketicinin bilinçli seçimiyle dünyanın değişebileceğine inanıyor.

KIRIŞIKLIKLARA MEYDAN OKUYUN

L'Oréal Paris'in geliştirdiği, dermatologların onayladığı Revitalift Lazer Saf Retinol Gece Serumu, ileri teknolojisi sayesinde derin kırışıklıklar dahil tüm kırışıklıkların görünümünü azaltıyor. Yüksek konsantre saf retinol içeren serum kadınların %100'ünde kırışıklık görünümünü azaltıyor.

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNE KARA MÜRVERLİ DESTEK

Naturagen Kolajen, Immun Assıst serisine yeni bir ürün ekledi. Immun Collagen Sambucus, yüksek antioksidan özelliği ile bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı oluyor. İçerisindeki kolajen ile cildin zamana meydan okuyan görünümüne destek sağlıyor.

BU MODELLER DOĞAYLA İÇ İÇE

SPX'in outdoor ayakkabı koleksiyonunda yer alan Salomon ve Jack Wolfskin outdoor ayakkabılar hem doğada hem de şehir hayatında ekstra konfor sağlıyor. Outdoor ayakkabıları sporseverler ile buluşturan Salomon'un, ıslak, kuru, sert ve hareketli yüzeylerde güven sağlayan ve uzun süreli dayanıklılık sunan ayakkabıları ise size her koşulda eşlik ediyor.

İLKBAHAR-YAZ SEZONUNA YENİ SOLUK

Vakko, İlkbahar-Yaz 2021 kadın koleksiyonunda yeni yaşam şekillerini vurguluyor. Fashion Vaccine, Reborn, Suits You ve Denim Statements in Blue temalarıyla günlük şıklığın tamamlayıcısı olan parçalar, her bir tasarımda dinamik ve şıklık sunuyor.

%40 DAHA UZUN KİRPİK

Sephora'nın makyaj markası Benefit Cosmetics, yenilikçi maskarası They're Real! Magnet ile kirpiklere çekim gücü getiriyor. Manyetik çekirdeği sayesinde kirpikleri tek tek yakalayan maskara kirpikleri yüzde 40 daha fazla uzatıyor.

UYKU KONFORU SİZİN ELİNİZDE

Bambi Yatak, farklı vücut yapılarına sahip çiftler için Comfort Balance teknolojisiyle tasarlanan Multi Sleep Yatak'ı geliştirdi. 54 farklı bağımsız modüler silindirler, yatağı istediğiniz zaman istediğiniz sertlikte ayarlamanıza olanak tanıyor. Bu teknolojiyle çiftler, yatak sertliğini bölgesel olarak kendi istediklerine göre ayarlayabilecek.