Vitrinde bu hafta - 26 Haziran 2021

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 26 Haziran 2021 Vitrin'i...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

BU YAZ HERKES TARZIYLA YIKILIYOR

DeFacto, plaj giyimine özel hazırladığı sıcak yaz reklam filmi yayına alındı. Reklam, plaj giyiminde güçlü kombinlerin öne çıkacağını müjdeliyor. 2021 yılı plaj modasına dair ipuçları veren reklam filminde sarı, mavi, pembe ve yeşil renklerdeki ürünlerin ve desenli gömleklerin ön planda olacağına dair ipuçları veriyor.

MAVİ'DEN CARETTA'LARA HAYAT VEREN TİŞÖRTLER

Mavi, nesli tükenmekte olan deniz kaplumbağalarını korumaya devam ediyor. Proje kapsamında bir İndigo Turtles tasarımlı tişört satın alanlar, beş deniz kaplumbağası evlat edinerek Akdeniz'e hayat veriyor. Her yıl binlerce Mavi müşterisi, satın aldığı tişörtler aracılığıyla projenin gönüllü elçisine dönüşüyor.

RENKLİ VE ALIMLI KOLEKSİYON

Boyner, deneyimli modacı Tuvana Büyükçınar ile ikinci kez bir araya geldi. Tarzı ve stiliyle her zaman ilham kaynağı olan Tuvana Büyükçınar, yeni sezonda Boyner için birbirinden tarz yaza uygun 30 parçadan oluşan "Beach in the City" konseptinde kapsül bir koleksiyon hazırladı.

HER AN HER YERDE KETEN ŞIKLIĞI

Living Forward Co. markası; renk seçimleri, ürün çeşitliliği ve kusursuz tasarım detaylarıyla gündüzden geceye uzanacak bir stilin vazgeçilmez tamamlayıcısı oluyor. Tasarımcı Pelin İzgi, bu koleksiyonla konforlu ve farklı görünebilmenin mümkün olduğunu belirtiyor.

TRENDYOLKIDS'İN İLK KOLEKSİYONU

Trendyol, yeni markası TrendyolKids ile çocuklara özel koleksiyonlar hayata geçirmeye başladı. 4-14 yaş arası kız ve erkek çocuklara hitap eden TrendyolKids'in ilk kapsül koleksiyonunu da satışa sunuldu. 120 parçadan oluşan koleksiyonda elbiseler, etekli ve şortlu takımlar, eğlenceli tişört ve bluzlar, basic tişörtler, eşofman gibi farklı seçenekler yer alıyor. Yüzde 100 pamuk kumaştan üretilen basic tişört ve atletler koleksiyonun sevilen parçaları arasında bulunuyor.

YAZ BOYUNCA YÜZDE 40 İNDİRİM MÜJDESİ

Camper, yaz sezonu boyunca seçili ürünlerde yüzde 40'tan başlayan indirim fırsatı sunuyor. Her sezon yeni ve orjinal tasarımlarla gündemi yakalarken konfordan da ödün vermeyen Camper, bu yaz geliştirilmiş performansı sürdürülebilir materyallerle birleştirerek hem insana hem de doğaya karşı olan hassasiyetini bir kez daha ürünlerine yansıtıyor.

GÜNEŞİN TADINI ÇIKARTIN

Mustela Güneş Serisi, güneşe karşı aşırı duyarlı ve toleransı düşük, çok kuru ciltler de dahil olmak üzere tüm cilt tipleri için uygun. UVA/UVB filtresi ve SPF 50+ sayesinde bebek ve çocukların hassas cildini güneşin zararlı etkilerine karşı koruyor.

YIPRANAN SAÇLARA ONARIM

Pantene, yazın yıpratıcı etkilerine karşı saçlarınızı onarıp, yazın tadını güçlü saçlarınızla çıkarmanız için yanınızda! Saç bakım yağları ve kremleri ile yıpranan saçlarınızı onararak yaz boyu güçlü, parlak ve ipeksi yumuşaklığa sahip saçlara kavuşmanıza yardımcı oluyor.