Vitrinde bu hafta - 26 Ağustos 2023

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 26 Ağustos 2023 vitrini.

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

TARZ SAHİBİ MİNİKLER OKULA DÖNÜYOR

DeFacto, okula dönüş heyecanı yaşayan miniklere okul sıralarında rahat edecekleri havalı giysileri, en trend desen ve renklerle yeni koleksiyonunda sunuyor. Ebeveynlerin içini rahatlatan sağlıklı ve kaliteli kumaşlarıyla öne çıkan DeFacto'nun okula dönüş koleksiyonunda bebek ve çocuklara özel parçalar yer alıyor.

HUMMEL'A YENİ YÜZ

Hummel'ın yeni marka yüzü başarılı oyuncu Sıla Türkoğlu oldu. Estetik ve sürdürülebilir tasarımları spor ile buluşturan hummel'ın; farklı silüetlerin yeniden yorumlandığı Life>

'GÜVENLE GİYİN'

Benetton; çocuk koleksiyonları için geliştirdiği Güvenle Giyin projesine devam ediyor. Ürünlerde kullanılan düğme, çıtçıt, pul, boncuk gibi küçük malzemelerin; çocukların uyguladığı kuvvet ile çıkaramayacağı teknolojiyle üretiliyor. Marka, alerjen veya kanserojen olduğu düşünülen boyaları üretimde kullanmıyor.

EN HAVALI DÖNÜŞ PENTİ'DEN

Bu sezon Penti'de okula dönüş kombinleri yazın sıcaklığını anımsatan çiçek desenleri ve sevimli hayvan baskılarıyla dolu. Kolej havasını hissettiren tasarımlardan oluşan kız ve erkek çocuk grubu; çiçek desenleri ve kolej baskılarıyla çocukların okula dönüş tarzına havalı bir görünüm kazandırırken iç giyim ürünleri ise pijama takımlarıyla karıştır ve yakıştır yapılarak kullanılabiliyor.

KOMBİNLERİN VAZGEÇİLMEZİ

Düğün ve davetlerin artması, şıklık yarışını da beraberinde getiriyor. En özel düğünlerden en çarpıcı davetlere kombinlerinde dönüştürücü bir etki isteyenler birbirinden şık Atasun Optik güneş gözlükleriyle tarzına sofistike bir dokunuş sağlıyor. İster renkli ışıltılarla dolu bir etkinlik olsun, isterse sade ve zarif bir düğün, Atasun Optik'in trend güneş gözlüğü seçkileri bir adım öne çıkmanızı sağlıyor.

TATİLDE STİLİNİZ KONUŞSUN

Plajda, tekne turunda veya yaz akşamlarında rahatlığı ve stilinizi ön planda tutan Divarese ayakkabıları, her anınızı özel kılıyor. Divarese'nin kadın koleksiyonunda yer alan geniş renk yelpazesine sahip topuklu ve düz sandaletler, hasır ve deriden tasarlanmış terlikler ile George Hogg espadriller, plajın ve sahilin yanı sıra tatil kombinlerinizi mükemmel bir şekilde tamamlıyor.

TEKNOLOJİK DÖNÜŞ

2,5K ekran çözünürlüğü ile 400 nit parlaklığa sahip HUAWEI MateBook 16s, tüm kullanım alanları için ideal. Verimlilik odaklı özellikleriyle de dikkat çeken HUAWEI MateBook D16, 16:10 en boy oranıyla internet sitelerinde, grafiklerde ve yazılı belgelerde daha geniş bir görüş sunarak üretkenliği artırmaya yardımcı oluyor.

STİL DOLU BİR YAZ

Yaz mevsimi halen devam ederken, yazın enerjik ve şık ruhu, NetWork ile günün her anında size eşlik ediyor. Kadın koleksiyonu, plajdan akşam davetlerine uzanan geniş bir yelpazede kombinleyebileceğiniz parçalarla dolu. Mini, midi ve maksi boylardaki desenli elbiseler hem gündüz hem de gece için mükemmel bir seçenek sunuyor. Koleksiyondaki kaftanlar ve pareolara, altın ve gümüş takılar ile örgü detaylı çantalar ve şapkalar eşlik ederek şıklık dozunu artırıyor.

ALIŞVERİŞ EĞLENCE KARNAVALINA DÖNÜŞECEK

Kıyafet ve aksesuarlardan, suluk ve çantalara, beslenme ürünlerinden eğitici kitaplara çeşitli ürünler sunan Minycenter, çocukların okul yolculuğuna hazırlanması için yeni nesil ebeveynlerin en iyi yol arkadaşı. Zengin ürün çeşitliliği, uzman alışveriş danışmanları, 7/24 online alışveriş imkanlarıyla en güvenilir yol arkadaşı olarak her zaman ebeveynlerin her zaman yanında yer alıyor.