Vitrinde bu hafta - 25 Mart 2023

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 25 Mart 2023 vitrini...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

YAZ TARZI

NetWork'ün İlkbahar/Yaz 2023 koleksiyonu, Pınar Deniz ile birlikte yeni hikayelere doğru yola çıkıyor. Zengin renk tonları NetWork kadınını şehrin her anında renkli, glam ve cesur bir yolculuğa çıkaran koleksiyon, ofis stilinin rahat şıklığını yansıtan siluetlerle birleştirerek modaya yeni bir soluk kazandırıyor. Modern şehir hayatının her anına eşlik eden koleksiyon, sezonun renkli ve iddialı dünyasına açılan anahtarı elinde tutuyor.

AKILLI FOTOĞRAF UYGULAMASI

Fujifilm, instax baskılarını tarama, depolama ve paylaşma imkanı sunan INSTAX UP! uygulamasını duyurdu. Uygulama sayesinde taratılarak dijital olarak tek bir yerde depolanabilen fotoğraflar, sosyal medya veya mesajlaşma uygulamaları üzerinden kolayca paylaşılabilecek.

SEZON TRENDLERİ

Beymen 2023 İlkbahar/Yaz Kampanyası, heykelsi siluetlerde elbiseler, çağdaş takımlar, asimetrik kesimler, ışıltılı dokular, göz alıcı çiçek desenleri, gün batımı renkleriyle toprak ve yeşil gibi doğadan ilham alan tonların öne çıktığı iddialı görünümlerle sezon trendlerinin nabzını tutuyor.

RENK ZAMANI

Vakko Kadın koleksiyonu, 2023 İlkbahar/Yaz sezonunda ana çıkış noktası olan beyaz ve diğer tüm renkleri tasarımlarında bir araya getiriyor. Lila, fuşya, misket limonu, saks, yeşil, oranj gibi tonlar dinamizmi pantolon ve şort ceket takımlara, elbiselere, bluzlara ve ayakkabı çantalara taşıyor.

HEDEFİ KALORİFER PETEKLERİ

Asperox Sarı Güç, mutfak yüzeylerinden motosiklete, otomobilden bahçe mobilyalarına kadar birçok yağlı kirli yüzeyde ispatladığı mucizevi etkisini bu kez temizliği en zorlu yüzeylerden olan kalorifer peteklerinde sergiliyor.

İYİ MÜZİK İÇİN ANKER KULAKLIK ŞART

Anker, yürüyüşlere Soundcore kulaklıklarla eşlik ediyor. İster müzik dinleyin ister sevdiklerinizle sohbet edin Soundcore kulaklıklara size her zaman mükemmel ses kalitesi vadediyor. Tek şarjla 7 saate varan kullanım imkanı sunan Soundcore Life P3 TWS, şarj kutusu ile birlikte şarj edildiğinde ise 35 saate yakın bir kullanım ömrüne sahip.

HER KOŞULDA ŞIKLIĞIN ADRESİ

DESA her koşulda rahat ve şık olmanın mucizesi sneakerlara bu sezon da koleksiyonunda büyük bir yer vermeye devam ediyor. Yüksek tabanlıdan, canlı renklere ister şık iste spor giyinmeyi tercih edenlere geniş bir sneaker yelpazesi sunuyor. Konforla şıklığı bir araya getiren sneakerların gözde tamamlayıcısı shopper çantalar da sezonda en üst sıralarda yerini alıyor.

501'İN 150. YILI

Levi's®, en kalıcı moda ürünlerinden biri olan ikonik modelinin 150. Yılını, Giyilen En Güzel Hikâye kampanyasıyla dünya çapında duyuruyor. Boran Kuzum'un 501®'in 150. yıl özel seçkisi vitrin düzenlemelerinin de yer aldığı tüm Levi's® mağazalarında ve levis.com.tr'de satışta.

KEŞİF YOLCULUĞUNA DAVET

Beymen Club, ilkbahar yaz sezonunda keşfetmenin heyecanını hissedenlerin ülkesi "Summerland"e davet ediyor. Summerland bazen üç kişinin bildiği bir koy, bazen en sevdiğimiz arkadaşlarımızla birlikte yıldızlar altındaki bir plaj partisi, bazen ise yeni şeyler denediğimiz, yeni lezzetler tattığımız yer.