Vitrinde bu hafta - 24 Temmuz 2021

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 24 Temmuz 2021 Vitrin'i...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

SİYAHIN ASALETİNİ BOSS İLE KEŞFEDİN

Boss'un yeni modeli seçkin zevkleri olan erkeklere hitap ediyor. Hasır bileziği ve siyah kadranıyla çarpıcı bir duruşa sahip Boss, yalın tasarımı sayesinde her stille uyum sağlıyor. Siyahın asaletini yansıtan Boss, erkeklerin yıllarca zevkle kullanılacağı vazgeçilmez aksesuarı oluyor. Boss Watches koleksiyonunda yer alan erkek saat modellerini Saat&Saat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr adresinde bulabilirsiniz.

PREBİYOTİKLİ KÖPÜK SABUN

Sinoz, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi. 4 farklı türde, 400 ml'lik özel ambalajıyla satışa sunulan prebiyotikli köpük sabun, pandemide kolonya ve dezenfektanlarla kaybettiğimiz yararlı bakterileri vücuda geri kazandırmaya yardımcı olmayı hedefliyor. Gold Aura, çilek, hindistan cevizi ve alaturka çeşitleri bulunuyor.

TERLİK VE SANDALETTE EN RENKLİ KOLEKSİYON

Elle Shoes, yaz aylarında tasarımlarıyla mevsime eşlik ediyor. Şıpıdık adımların vazgeçilmezi rengarenk terlikler jean şortlar ile cool bir görünüm kazanırken, feminen stillerin vazgeçilmezi topuklu terlikler ise elbise ve cigarette pantolonların şıklığına eşlik ediyor. Parmak arası, kalın bantlı, takunya görünümlü, kalın tabanlı ve hasır terlikler Elle Shoes yaz koleksiyonu ile günün her anı sizinle!

BEE GODDESS'IN SİHİRLİ ARILARI

Bee Goddess'ın Honey Bee Koleksiyonu kırmızı, yeşil mavi gibi yazın en gözde 7 farklı rengini bir araya getiriyor. Güneşten aldığımız yaşam enerjisi ve Bee Goddess'ın sihirli arılarıyla bu yaz çok neşeli geçecek. Ayrıca pandemi döneminde kapanmış olan chakralarımız da arıların, taşların ve renklerin iyileştirici enerjisiyle şifalanacak.

EN RAHAT EN ŞIK JEAN'LER LEE'DE

Lee'nin hareket alanı sağlayan ve konforu en üst düzeye taşıyan breese boot jean'ler, daima dinamik ve enerjik görünmek isteyenlerin tercihi oluyor. Lee breese boot jean'ler, yenilikçi ve modern görünüm sunuyor. Lee'nin yeni sezon breese boot jean modellerini daha yakından görebilmek için Lee mağazalarını ve www.lee.com.tr'yi ziyaret edebilirsiniz.

WRANGLER İLE ŞİMDİ 'MOM JEAN' ZAMANI!

Sezonun kurtarıcı parçası Wrangler mom jean modeli ile fit bir görüntüye ulaşabilir, ince topuklu ayakkabılarla kombinleyip daha çok öne çıkarabilirsiniz. Sade bir gömlekle minimal zarifliği öne çıkarırken, salaş bir tişört ile cool ve sportif olmanızı sağlayabilirsiniz. Wrangler'ın yeni sezon mom jean modellerini daha yakından görebilmek için Wrangler mağazalarını ve www.wrangler.com.tr'yi ziyaret edebilirsiniz.

EN ŞIK SANDALET VE TERLİKLER FLO'DA

FLO'nun kadınlar için seçtiği terlik ve sandaletler arasında; bantlı ve hafif tabanlı modeller konforları ile öne çıkarken, sportif modeller sahil yürüyüşlerinizin vazgeçilmezi olacak. Gece şıklığınızı da unutmayan FLO, ince bantlı ve topuklu ürün seçenekleriyle dikkat çekiyor. Kahve, siyah, beyaz, bej gibi her kıyafetle uyum yakalayabilecek renkler koleksiyona damgasını vuruyor.

DOĞAYI SANATLA HARMANLAYAN KOLEKSİYON

adL, sanatın gücünü modanın ruhuna taşıyor. Bir grafik tasarım öğretmeninin sulu boya eserlerini, giyilebilir koleksiyona dönüştüren adL, geçirilen zor günlerde paylaşmanın ve birlikte üretmenin gücünü adL for art koleksiyonu ile aktarıyor. Sanatın duygusuyla modanın çizgisini bir arada buluşturan adL, yüzde yüz doğal kumaşlardan hazırladığı koleksiyonuyla sektöre yeni bir soluk getiriyor.

ÇEVRENİN OLUMSUZ ETKİLERİNDEN KORUNUN

INCIA %100 Doğal Koruyucu Vücut Losyonu cildi nemlendirirken, içeriğinde yer alan doğal limon okaliptüs yağının antimikrobiyal etkisi açık havada koruma sağlıyor. 2 aydan büyük bebeklerin, çocukların ve yetişkinlerin kullanabileceği ürün; parkta, çimde ve piknik alanları gibi çevre koşullarda karşılaşılabilecek zorluklara karşı güçlü koruma sağlıyor. Losyon, hassas ve alerjik ciltlere uyum gösteriyor, yüz bölgesi dahil vücudun açık kalan yerlerinde güvenle kullanılabiliyor.