Vitrinde bu hafta - 24 Haziran 2023

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 24 Haziran 2023 vitrini.

YELİZCOŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

ÇEVRE DOSTU TASARIMLAR

Cansu Kısacık Aksoy & Ceren Kısacık'ın ortaklığıyla kurulan Re-SIS'in çevre dostu ürünleriyle, bu yaz çok içimize sinecek. Rahatlığın ön planda tutulduğu Re-SIS, basic parçaların yanı sıra, etek, bluz ve pantolon parçalarıyla stilinizi renklendirecek. Tasarımlarında beyaz, lacivert, kırmızı, gri ve siyahı tercih eden Re-SIS'in ürünleri, yazın trend renkleriyle kombinlenmeye de uygun.

BAYRAM COŞKUSU

Kiğılı, bayrama özel hazırladığı indirim kampanyalarıyla bayram coşkunuza eşlik ediyor. Pamuklu kumaşının yumuşaklığı ile gün boyu konfor sunan koleksiyonda; keten ve pamuklu gömlekler, t-shirtler, ceketler, kanvas pantolonlardan oluşan geniş bir ürün seçkisi sunuyor. Bayrama özel %50'ye varan indirimler sizi bekliyor. Ayrıca ikili alımlarda tshirtler 199 TL, gömlekler 399 TL'den satışa sunuyor.

CİLT BAKIMINDA MAKYAJ ETKİSİ

Hem cilt bakımı yapmak hem de doğal bir makyaj görünümüne ulaşmak isteyenlerin vazgeçilmezi Pure Beauty BB ve CC Krem; gün boyu doğal, ipeksi ve pürüzsüz bir cilt görünümü kazanmanıza yardımcı olur. Tazelenmiş bir ciltte kusursuz kapatıcılık isteyenler BB Krem'i; parlak bir görünüm isteyenler ise CC Krem'i kendi cilt tiplerine göre seçebilirken cilt bakımında makyaj etkisi arayanlar her iki ürünü de rahatlıkla kullanabilir.

COMEUP'TAN YAZ KOLEKSİYONU

Comeup, rengârenk ve rahat tasarımlarıyla yaz sezonunu başlatıyor. Sıcak havalarda konfor ve şıklığından ödün vermeyenler için birbirinden farklı kategorilerde, farklı varyasyonlar ile üretilmiş geniş bir ürün skalası sunuyor. Lolipop pembe, kristal pembe, indigo, mat yeşil, egzotik yeşil, kahve grisi, lila, kırmızı, küllü siyah, bej gibi yeni renklerin yer aldığı koleksiyonda vazgeçilmez olan siyah, antrasit ve rose gibi temel renkler de bulunuyor.

HER RENK HER MODEL

Sezonun dikkat çeken güneş gözlüğü modellerinin yer aldığı yeni sezon Atasun Optik seçkisinde doğal tonlar, klasik ve iddialı modeller yer alıyor. Büyük ve cesur geniş çerçeveler ile kare, yuvarlak, dikdörtgen ve daha pek çok geometrik şekli de bir arada sunuyor. Ayrıca bu sezonun trendi olan pastel renklerin farklı materyallerle bir araya geldiği tasarımlar 2023 sezonunun göz kamaştıran detayları olarak öne çıkıyor.

ANA MOTİF ÇİÇEK

Katerina Ekşioğlu'nun doğadan ilham aldığı koleksiyonunda çiçek ana motif haline geldi. Tamamen doğal kumaşların kullanıldığı yeni koleksiyonda hafif, uçuşan kumaşlar, şal yakalar, fırfır, volan, gipe ve dekolte detayları dikkat çekiyor.

YAZ KOKULARI ARTIK TENİNİZDE

Roger & Gallet rahatlatıcı ve baştan çıkarıcı eşsiz koku harmanıyla yaz tatilinize eşlik ediyor. Canlı koku notalarının dansından oluşan parfüm, ikonik sabun ve yoğun kıvamlı duş jelini buluşturan Spring Set'ler çiçek bahçelerinin unutulmaz kokuları teninizle buluşuyor. Şam gülünün rahatlatıcı etkisini içeren "Rose", zencefilin büyüleyici etkisiyle parlamınızı sağlacak "Gingembre Rouge",cildinizi canlandırarak portakal bahçesinde gezintiyi hissettirecek "Bois D'orange" ve incir ağacının gölgesi çağrışımlarıyla "Fleur de Figuier"dan oluşan dört yıldız kokuyu birleştiren set cildinizi hem canlandırıyor, hem de rahatlatıyor.

ŞIKLIĞINIZI TAMAMLAYIN

Ariş Pırlanta, bayram tatili coşkusuna pırlanta ve altının parıltısıyla eşsiz bir ışıltı katıyor. Tatili şık ve modern tasarımlarla karşılayan Ariş'in trend tasarımları, günün her anında şık görünmenizi sağlayacak. Tatil boyunca bulunduğunuz ortamlarda da sizi göz alıcı kılacak. Altın, pırlantalı, tasarımların, baget ve yuvarlak kesim pırlantalarla süslendiği zincir ve kolyelerden oluşan seçeneklerle bayram şıklığınızı tamamlayacaksınız.

TÜM LEZZETLER GÜVENDE

Karaca; yeni ürünü Quick & Safe Düdüklü Tencere 6'lı kilit sistemi sayesinde mutfaklarda geçirilen zamanı güvenli ve pratik bir hale getiriyor. Tencere içerisindeki basıncı koruyan tam güvenli kilit sistemi ile düdüklü tencere, 6 ve 4 litrelik iki ayrı tencereyle kalabalık misafir sofralarının en büyük kurtarıcısı oluyor.