Vitrinde bu hafta - 23 Nisan 2022

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, alışverişsiz ve habersiz kalmayın! İşte 23 Nisan 2022 vitrini...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

BAHARA RENK DOPİNGİ

Beymen Club, pastel tonlardaki 'Summer Powder' teması ile sezona pozitif enerji katıyor. Sorbe renklerdeki blazer ve pantolonlar, gün batımı tonlarındaki triko takımlar, degrade oyunlarla desteklenen trikolar, romantik pilelerle zenginleşen elbise ve bluzlar, fırça desenli sweatshirtler iddialı ve feminen stilinizi tamamlıyor.

LEKE KARŞITI GÜNEŞ KREMİ

Biolog Leke Karşıtı Güneş Kremi, tek bir ürünle iki etkiye sahip, eşsiz bir krem. Hem güneşin zararlı ışınlarına hem de lekelenmeye karşı koruyucu. Çantanızdan eksik etmeyeceğiniz ürün, ciltte hızlıca emilir, yağlı ve yapışkan his bırakmayan özel formülüyle cilde kadifemsi bir görünüm sağlar.

23 NİSAN'A ÖZEL KOMBİN

DeFacto, Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı özelinde çocuklar için göz alıcı bir koleksiyon tasarladı. Kırmızı-beyaz ve siyah renklerden oluşan koleksiyonda kız çocuklar için kırmızı ve siyah puantiyeli etekler, Atatürk baskılı tişörtler ve rahat elbiseler bulunuyor. Erkek çocukların koleksiyonunda ise kırmızı, lacivert pantolon seçeneklerinin yanı sıra gömlekler yer alıyor.

GÜLEN KOLEKSİYON

Sneaks Up, Eastpak ve Smiley'nin pozitif ve eğlenceyi seven bakış açısıyla tasarlanan yeni koleksiyonunu mağazalarında ve sneaksup.com'da satışa sundu. Koleksiyonda sırt çantası, bel çantası ve cep boyutunda aksesuarlar yer alıyor.

FLO'DA 23 NİSAN COŞKUSU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda hem renkli hem de eğlenceli adımlar atmak isteyen çocuklar için FLO, koleksiyonuyla birçok alternatif sunuyor. Metalik etkiler, pırıltılı detaylar ve fiyonklar kız çocuk koleksiyonunda ön plana çıkıyor. Renklerde pembe, siyah, beyaz ve kırmızı göze çarpıyor.

ERGONOMİK KABLOSUZ MOUSE KONFORU

Logitech Lift Vertical Ergonomik Kablosuz Mouse, konforuna önem veren kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. Daha küçük ele sahip olan kullanıcılar için benzersiz bir deneyim sağlayan ürün, sol el kullanıcıları için de özel bir seçenek sunuyor.

DOĞRU BAKIMLA CANLI VE PARLAK CİLT

SkinCeuticals'ın vitaminlerle güçlendirilen serumları ve profesyonel güneş koruyucuları, bahar aylarında cilt bakım rutininizin bir parçası haline geliyor. Lekelerin giderilmesinde ve renk eşitliğinin sağlanmasında etkili olan formüller, çevresel faktörlerden dolayı ortaya çıkan ciltteki kırışıklık görünümünü de azaltıyor.

MİNİKLERİN ADIMLARI RENKLENİYOR

23 Nisan'da hem renkli hem de eğlenceli adımlar atmak isteyen çocuklar için FLO, birçok alternatif sunuyor. Sneakerlar lacivert, kırmızı ve beyaz renkleriyle öne çıkıyor. Bağcıklı ve cırt cırtlı modeller kullanım kolaylığı sağlıyor.

ŞIKLIK VE RAHATLIK BİR ARADA

Suwen, sabahlık koleksiyonlarından lohusa koleksiyonuna, şortlu takımlardan geceliklere kadar birçok tasarımı bir arada sunuyor. %100 pamuklu kumaşı sayesinde yeni sezon hem renkli hem de çok rahat geçecek.

ANNELERE EN DEĞERLİ HEDİYE

NetWork, Anneler Günü'ne özel; ipek bluz ve gömleklerden şal ve fularlara, çanta ve cüzdanlara kadar birbirinden farklı hediye seçeneklerini bir arada sunuyor. Hasır ve örgü detayları ile öne çıkan omuz ve el çantaları ise hem günlük stilin hem de seyahatlerin anahtar parçası olacak.