Vitrinde bu hafta - 23 Mart 2024

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

PİJAMADA 1 ALANA 1 BEDAVA

Penti'nin her sene merakla beklenen Pijama Günleri '1 alana 1 bedava' seçeneğiyle 21 Mart'ta penti.com adresinde, 22-23-24 Mart'ta tüm Penti mağazalarında başlıyor. İster kız kıza evde pijama partisi, ister anne-çocuk takım pijamalarla uyku gecesi, ister günlük stilinizle kombinleyerek gece gezmesi, ister yumuşacık pijamalarla evde sinema gecesi... Penti'de herkese göre bir pijama kesinlikle var.

BU YAZ DOĞAL VE RAHAT

Damat, yaz coşkusunu zirveye taşıyor. Sakin renklerin ve akıcı formların birleşiminden oluşan özel tasarımlar, doğal tonları, keten, organik pamuk ve tencel gibi doğal liflerin hafifliği ile harmanlıyor.

SANATIN GÖTÜRDÜĞÜ YERİ GÖRÜN

Swatch, kullanıcılarına eşsiz sanat eserlerinden ilham alarak tasarladığı saatlerle kendilerini ifade etme fırsatı sunuyor. Swatch, kullanıcılar için başyapıtlar tasarlayıp, onlara saat seçimleriyle kendilerini ifade etme şansı veriyor, tıpkı sanatçıların eserleriyle kendilerini ifade ettikleri gibi. Bu sayede kullanıcılar, başkalarıyla bağlantı kurabilir ve kendilerini özgürce ifade edebilirler.

FORMA GİRMENİN TAM ZAMANI

BEE'O Apibeauty Çatlak ve Selülit Karşıtı Sıkılaştırıcı Jel, tamamen doğal içeriklerle forma girmek isteyenlerin favorisi olarak ilgi uyandırıyor. Jel, arı zehri, patentli saf Anadolu propolisi, kahve çekirdeği yağı, hyaluronik asit ve aloe vera içeriyor. Selülit görünümünü azaltmayı ve cildin sıkılaşmasını destekleyen jel, ince ve pürüzsüz bir görünüm yaratıyor.

BÜYÜK FIRSAT

İşbir Yatak, yatağını değiştirmek isteyenlere değişim kampanyasıyla harika bir fırsat sunuyor. Marka, 31 Mart tarihine kadar geçerli olan kampanya kapsamında ViscoStar teknoloji ile tasarlanan yataklarda 8.000 TL'ye varan indirim uyguluyor.

SAÇ BAKIMINDA YENİ RİTÜELİNİZ

Nuxe, Hair Prodigieux® serisi, fermante edilmiş kamelya yağının etkisiyle; saçlarınızı besleyerek parlaklığını arttıran yeni bir saç bakım ritüeli sunuyor. Büyüleyici kokusu ve kamelya yağının benzersiz etkisiyle formüle edilen Hair Prodigieux® serisi ile saçlarınız beslenecek, parlayacak ve canlanacak. Vegan ve temiz içerikli ürünler, en az %93 doğal kökenli içeriklerden oluşurken saçla uyumlu %100 bitkisel yağlar içeriyor.

MLİNİ JEWELERY İLE IŞILDAYIN

Girişimci Cansu Rüzgar'ın sahibi olduğu Mlini Jewelery yeni koleksiyonlarını Nişantaşı'nda açtığı ikinci mağazasında takipçileriyle buluşturuyor. Mlini Jewelery adı altında inciyle başlayan yolculuğuna pırlanta ve altını ekleyen marka; Küpeden bilekliğe, kolyeden piercing'e kadar geniş ürün yelpazesi ile birçok farklı model sunuyor.

SKECHERS İLE SANAT DOLU ADIM

Skechers; bu defa dijital evreni, galeri ve müzeleri üç kıtada ele geçiren genç sanatçı Vexx ile bir koleksiyona imza attı. Visual Artist Serisi'nin devamı niteliğinde olan Skechers x Vexx koleksiyonu, sanatçının imza niteliğindeki karakterleri olan Doodle'lar ile yaratıcılığı rahatlık ile birleştiriyor.Koleksiyon, sadece erkek seçkisinde yer alacak iki farklı model seçeneği ile keşfedilmeyi bekliyor.

AUTHORİDERM, YENİ ADRESİNİZ

Gratis, Authoriderm'in güçlü ve etkili aktiflerle formüle edilmiş içerikleriyle tüm cilt tiplerine uygun çözümler sunuyor. Authoriderm'in cildin doğal gücünü destekleyen ürün yelpazesi Yaşlanma Karşıtı, Karma&Yağlı ve Kuru&Hassas cilt tiplerine özel olarak geliştirilen 3 farklı seriden oluşuyor.