Vitrinde bu hafta - 22 Temmuz 2023

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 22 Temmuz 2023 vitrini.

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

GÖZ KAMAŞTIRIYOR!

MZL Collection, Burcu Esmersoy ile birlikte yaz ayları için hazırladığı yeni koleksiyonunu satışa sundu. SS23 MZL Collection X Burcu Esmersoy koleksiyonu şık, zamansız, sadeliği ön plana çıkaran parçalardan oluşuyor. Özgür ve stil sahibi kadınların markası MZL Collection'ın yeni koleksiyonu Burcu Esmersoy imzası taşıyor. Koleksiyonu daha yakından incelemek için mzlcollection.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

YAZ AKŞAMLARINA AYAK UYDURUN!

Yaz aylarının vazgeçilmezi sandaletler, FLO'da kadınların dikkatini çekiyor. Yaza ayak uyduran tasarımları ve renk alternatifleriyle kombinlerinizde şıklık FLO'da!

YAZIN HABERCİSİ NETWORK

Yazın vazgeçilmez trendlerini buluşturan NetWork '23 Yaz koleksiyonunda yer alan hasır şapkalar güneşten korurken aynı zamanda zamansız stilleri vurgulayacak pek çok alternatif sunuyor. Renkli çizgili ya da leopar desenli hasır çantaları ise gündüzden geceye kullanabilirsiniz. Hasır ve keten çantalar, tüm hafifliği ile şehir stilinizde de vazgeçilmeziniz olacak.

BAMBİ İLE BAHÇELER YAZ AYLARINDA RÜYA GİBİ

Ürün gamını kullanıcı ihtiyaçlarına göre farklılaştıran Bambi Yatak, sıcak yaz akşamlarında evinin bahçesinde vakit geçirmek isteyenler için sunduğu oturma setleriyle rahatlığı açık havaya taşıyor. Konforlu oturma minderi ve yastıklarıyla ev konforunu bahçeye taşıyan oturma setleri, modern hatlarını tamamlayan şık duruşuyla bulunduğu ortama uyum sağlıyor.

SİNOZ'UN YENİ GÜNEŞ ÜRÜNÜ

Sinoz'la ışıltınız cildinize yansıyor. Sinoz yepyeni 3 güneş ürünüyle sizi yaz boyu bakımlı ve sağlıkla bronzlaşmış bir ciltle buluşturuyor. Sinoz Ultra Yüksek Koruyucu & Nemlendirici Sprey Güneş Kremi, Sinoz Kusursuz Bronzlaştırıcı Güneş Yağı Spreyi, ve Sinoz Yoğun Bronzlaştırıcı Jel ile cildiniz yaz boyu sağlıkla ışıldıyor.

BARBIECORE AKIMI PLAJLARI ELE GEÇİRDİ

Pembe estetiğini merkezine alan Barbie, 50'li yıllardan günümüze moda dünyasında stil ikonu olarak varlığını sürdürdü ve trendlere yön verdi. Barbiecore da bu stil ikonundan ilhamla ortaya çıkan bir moda trendi. Bu akıma katılıp plajlarda trend stilinizle dikkat çekebilirsiniz.

KOMBİNLERİNİZİN ŞIK EŞLİKÇİSİ POLARİS'TE!

7'den 70'e herkesi son moda aksesuar alternatifleri ile buluşturan Polaris, gönülleri fethedecek modelleri ile bu yaz da adından sıkça söz ettiriyor. Kadınların kombinlerine son moda görünümleriyle yepyeni bir hava katacak çantalar, en trend renklerle harmanlanmış modellerle öne çıkıyor. Polaris'in koleksiyonunda yer alan modeller için FLO mağazalarını ya da flo.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

ABC SIVI DETERJAN'DAN KOLAY ÜTÜ

ABC Deterjan tarafından üretilen sıvı bakım deterjanı kategorisinde kolay ütü vaadi taşıyan ilk ve tek ürün raflarda. ABC Kolay Ütü'nün özel formülü, giysilerin ilk günkü gibi canlı görünmesini sağlarken, çamaşırların makineden çok daha az kırışık çıkmasını sağlayarak ütü yapmayı kolaylaştırıyor.

YAZ BOYU BAKIMLI TIRNAKLAR HAYAL DEĞİL!

Yaz boyunca size her an eşlik edecek bakımlı ve sağlıklı tırnaklar hayal değil! Hayatın koşuşturmacası içerisinde kendine vakit ayırmak isteyen, hızlı ve pratik çözümler arayan kadınlara özel ürünleriyle ön plana çıkan Mara Kozmetik, yazın güneşten, denizden ve kumdan zarar gören tırnaklarınıza hızlı bir bakım sunuyor.