Vitrinde bu hafta - 22 Mayıs 2021

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 22 Mayıs 2021 Vitrin'i...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

RED BULL KARPUZ LEZZETİYLE YAZI KANATLANDIRACAK

Yazın bunaltan sıcağına Red Bull'dan hem serinletici hem de lezzetli bir alternatif geldi. 2021 yazına özel olarak üretilen Red Bull Summer Edition Karpuz Lezzeti raflardaki yerini aldı. Ferahlığı ve lezzeti ile yazın vazgeçilmez meyvesi olan karpuz aroması içeren ürün eylül ayına kadar satışta olacak.

DENİZ TUTKUNLARINA ÖZEL SERİ

Mis gibi deniz kokusunun eşlik ettiği, sessiz, tamamen kişiye özel tekne ve yat tatillerinin huzurla dolu atmosferinde yenen yemekleri, Güral Porselen'in doğadan ilham alan renkler ile birleştirdiği ürünleriyle canlandırmak mümkün. Ruhun ve bedenin dinlenebileceği, izolasyonu mümkün kılan tekne ve yat tatillerinde kusursuz sofralar kurmak için www.gural.com.tr online mağazasını ziyaret edebilir, verilen siparişlere temassız bir şekilde ulaşılabilir.

BAHARIN COŞKUSU BU KOLEKSİYONDA

LC Waikiki, özgün tasarım çizgisiyle ilham veren Şansım Adalı ile özel bir koleksiyonda buluştu. Baharın coşkusunu ve enerjisini yansıtan tasarımlarıyla Sudi Etuz x LC Waikiki Koleksiyonu, renkleri, neşeyi, umudu ve birlikteliği temsil eden 45 farklı parçadan oluşuyor. Çocuklar için sürpriz parçaların da yer aldığı koleksiyon, maksi boyda renkli elbiseler, çoklu dijital baskılı transparan tüller, volanlı fuşyalar ve mini denimler ile hayal dünyasına davet ediyor.

HİPERPİGMENTASYON KARŞITI İLK KORUYUCU

Bioderma, Hücresel BioprotectionTM patentiyle güneşe karşı %99.8 DNA korumasıyla hücreden başlayan koruma sağlıyor. Photoderm Spot SPF 50+/UVA 38 sayesinde çok yüksek koruma sağlarken aynı zamanda formülündeki glabridin sayesinde leke oluşma riskini minimuma indirmeye yardımcı oluyor. Dünyadaki hiperpigmentasyon karşıtı ilk güneş koruyucu olma özelliğimi taşıyan ürün, glabridin ile pigmentasyon oluşumunu ve tekrar ortaya çıkmasını engelliyor.

DEFACTO'DAN YENİ REKLAM FİLMİ

DeFacto yeni kampanyası ile "yenilen, eğlen, devam et" diyerek tüketiciye her daim iyi hissettirmeyi vaad ediyor. Aynı motto ile hazırlanan yenilenme temalı koleksiyon ise günlük yaşamda rahatlığı ve şıklığı bir arada sunuyor. Canlı renklerin hakim olduğu koleksiyonda elbiseden pantolona, tişörtten gömleğe kadar alternatif yepyeni modeller yer alıyor. Wunderman Thompson imzası taşıyan ilk filmin yönetmen koltuğunda Gizem Elçi oturuyor. Filmin yapımcılığını ise Panda Film üsteleniyor.

DETAN VARSA SİNEK YOK

Ailelerin görünmez kahramanı Defans, özellikle açık havada etkisini gösteriyor. Yüze ve cilde uygulanabilen Defans, cildi sineklere karşı koruyor, cildi tahriş etmiyor. Çocuklar da dahil olmak üzere, tüm ailenin güvenle kullanabileceği Defans ile keyifli anlarınız sinek ısırıklarıyla bölünmüyor, çocukların oyun keyfi kesintisiz sürüyor.

SOFRALARDA ÇİÇEKLER AÇIYOR

Bella Maison ile doğanın gözdesi çiçekler şimdi sofralarda... Kendine has tasarım ruhuyla yaşam alanlarını baştan yaratan Bella Maison, 2021 İlkbahar & Yaz koleksiyonunda bulunan Garden serisi ile sofraları mis kokulu çiçeklerle süslüyor. Kiraz çiçeği, manolya, orkide ve kardelen gibi görünüşüyle hayranlık yaratan çiçek desenlerinin yer aldığı yemek takımı, dört farklı renk kombiniyle benzeri görülmemiş sofra dekorasyonu yaratıyor.