Vitrinde bu hafta - 21 Mayıs 2022

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, alışverişsiz ve habersiz kalmayın! İşte 21 Mayıs 2022 vitrini...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

RENKLERİN DANSI

Katerina Ekşioğlu, tasarladığı kıyafetler içinde kadınların, hangi bedende olurlarsa olsunlar kendilerini güzel hissetmelerine önem veriyor. Yaz koleksiyonunun, siyah detaylarla bezeli beyaz rengin hakimiyeti ve fuşya, yeşil, lila, mavi, sarı gibi parlak renklerin kullanıldığı, çiçek baskısının moda tutkunlarını karşıladığı tasarımlar olarak ikiye ayrıldığı görülüyor.

MEZUNİYETTE AÇIK RENKLER ÖNDE

Stil danışmanı Yasemin Eke, mezuniyet ve özel geceler için koyu renklerin yerini şimdiden açık renklere bıraktığını ve bu yıl en çok lila, sarı ve mavi tonlarının görüleceğini belirtti. Eke, "Bu yıl uzun gece elbiselerinde de en çok tek omuzlu elbiseleri göreceğiz. Aşırı dekolte olmaması tek omuzlu asimetrik elbiseleri çelici kılıyor" dedi.

DENİM'E YARGICI DOKUNUŞU

Yargıcı; geniş Denim Koleksiyonu ile de dikkat çekiyor. Pantolondan cekete, elbiseden eteğe ve gömleğe kadar denimin her haline yeni sezonda da yer veren YARGICI, farklı kalıpları, bahara uygun renk ve model alternatifleriyle dikkat çekiyor. Çeşitli formlardaki denim pantolonların yanı sıra, denim etekler, ceketler ve elbiseler koleksiyonun rahat görüntüsünü ön plana çıkarıyor.

CİLDİNİZ GÜLÜMSESİN

Zade Vital tarafından özel olarak geliştirilenMarine Kollajen ile cilde, ihtiyacı olan kollajen desteğini güvenle sağlıyor. Soğuk Sıkım Susam yağı ise güneşin zararlı ışınlarına karşı bariyer görevi görüyor. Güneş ve havuz gibi nedenlerle kuruyan ciltlerin en iyi dostu hindistan cevizi yağı ise cilt bariyerini destekleyerek ideal nem dengesine yardımcı oluyor.

AKDENİZ UYANIŞININ BÜYÜSÜ

Acqua Di Parma, ünlü moda markası forte_forte ile İtalyan bir aşk hikayesine imza atmak için bir araya geldi. Acqua di Parma'nın en sevilen kokularından biri olan Mirto di Panarea'nın şişesini tasarlayan forte_forte, kapsül bir koleksiyonla bu iş birliğini kutluyor. Şişedeki kelebekler ve yusufçuklar, özgürlüğü ve yeniden doğuşu sembolize ediyor.

KUTLAMA ZAMANI!

Tuvanam X LC Waikiki Koleksiyonu, özel gecelerde göz alıcı ve şık hissetmek isteyen tüm kadınlara hediye niteliği taşıyor. 26 parça kıyafetin bulunduğu koleksiyon, iki ana tema; Glam ve Joy ile her tarza ve okazyona hitap eden bir seçki sunuyor. Joy'da fuşyalar, sarılar, yeşiller ve mavilerin en trend tonlarında ön plana çıkıyor. Glam'da ise altın, gümüş gibi metalik renkleri özel gününüzde ihtiyacınız olan tüm ışıltı ve zarafeti bir arada sunuyor.

DETOX DEODORANT SERİSİ

Emotion, alüminyum, silikon ve paraben içermeyen formülü ile gözenekleri tıkamıyor ve doğal terleme dengesini etkilemeden ter kokusunu önlüyor. Ayrıca Emotion, Yeni Detox Serisi'nin iki yeni kokusu Floral ve Fresh'in sunduğu doğal antioksidan etkisi ile toksinlerin atılmasına yardımcı oluyor.

DOĞAL YAZ ŞIKLIĞI

Divarese Yaz 2022 Koleksiyonunda bu sezon, yazın göz alıcı renklerinden natürel tonlara süet ve deri loafer'lar, enerjisi yüksek yaz stillerini tamamlıyor. Güneşin pozitif etkisinin egemen olduğu bu sezonda deri tekne ayakkabıları yaz kombinlerinin yıldız parçası haline geliyor.