Vitrinde bu hafta - 21 Eylül 2024

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

ÇANTADA ŞIKLIK YENİDEN TANIMLANIYOR

Sonbaharın havası, rengârenk yapraklar doğayı sararken, GUESS 2024 Sonbahar & Kış koleksiyonuyla kadın, erkek çantaları ve aksesuarlarında göz alıcı bir şıklık sunuyor. Bu sezon, yenilikçi bir stil anlayışıyla işlenen parçalar, renk paletiyle ve özgün tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Koleksiyon, eşsiz tasarımda kanvaslar, yumuşacık deriler ve zarif kürk alternatifleri sunuyor. Sürdürülebilir kaynaklardan temin edilen ve geri dönüştürülmüş materyallerle kusursuz bir uyum yakalayan bu parçalar, antik detaylar, doğadan esinlenen desenleri veya suni kürkün elegan havasıyla tamamlanıyor.

"BÜYÜK TV GÜNLERİ" FIRSATLARLA BAŞLADI!

Samsung'un geleneksel Büyük TV Günleri kampanyası 10. kez tüketicilerle buluşuyor. 11 Eylül'de başlayan, büyük ekran premium TV'lerde geçerli kampanya, 8 Ekim 2024 tarihine kadar devam edecek. Büyük TV Günleri kampanyası kapsamında seçili premium Samsung TV modellerinden alan tüketicilere, tercihlerine göre Gaggia kahve makinesi veya 50 bin TL'ye varan Para Yüklü Kart hediye fırsatı sunulacak.

YENİ BİR İKON: LIBERTA

İlerlemeye ve köklere dönmeye güçlü bir vurgu yapan, yeniden doğuş enerjisiyle dolu Bottega Veneta Kış 2024 defilesinin dikkat çekici yıldızlarından biri çantalardı. Yumuşak deriler kullanılarak tasarlanan ikonik modeller, markanın Intrecciato öncesi zanaat anlayışına dönüşünü temsil eden silüetler taşıyordu. Bottega Veneta'nın Andiamo, Hop ve Cabat gibi ikonik modellerine yeni eklenen Liberta, koleksiyonun en özel dokunuşlarından biri olarak öne çıkıyor. Mümkün olduğunca yumuşak ve ipeksi olacak şekilde, özenle seçilmiş malzemelerin kalitesiyle büyüleyen yeni koleksiyondaki aksesuarların form ve silüetleri, Bottega Veneta DNA'sını yansıtıyor.

ŞEHRİN DİNAMİK ENERJİSİ OFİSE TAŞIYOR

Her sezon vazgeçilmez görünümlere imza atan Beymen Club, 2024 Sonbahar/Kış Koleksiyonu'nda moda severleri rahat ve modern tasarımları keşfetmeye davet ediyor. Beymen Club, yeni sezon koleksiyonunda mavi, kırmızı, sarı, bordo, yağ yeşili, kahverengi, siyah, ekru ve griden oluşan geniş renk skalasıyla modern ve özgün ofis stilini öne çıkartan tasarımlar sunuyor. Şehrin dinamizmini yeni sezon unsurlarına taşıyan koleksiyon triko, kaşmir takımlar, palto ve ceketlerle iş ve şehir hayatına dönüşte göz alıcı bir görünüm sunuyor.

BESLENME SAATLERİNE EĞLENCE KATAN MATARA

Türkiye'nin önde gelen markalarından Korkmaz, renkli ve eğlenceli tasarımıyla dikkat çeken Bambino Plus çocuk matarasıyla, okula dönüş döneminde çocukların içecek keyfini artırmayı hedefliyor.Paslanmaz çelik tasarımıyla içecekleri taze ve hijyenik bir şekilde koruyan Bambino Plus çocuk matarası, şıklığı ve işlevselliği ile okul çantalarının vazgeçilmezi olacak... Kulaklı tasarımı ve 350 ml sıvı kapasitesiyle ön plana çıkan matara, çekici ve modern silindirik tasarımıyla estetik bir görünüm sunuyor.

SONBAHARI, "CASHMERE" İLE KARŞILAYIN

Dünyanın ve Türkiye'nin önde gelen kişisel bakım ve kozmetik markalarından Avon, bu sonbahar sizlere benzersiz bir deneyim sunmak için Senses Cashmere Touch koleksiyonunu hazırladı. Karşı konulmaz kokusu ve kaşmir yumuşaklığında dokusuyla cildinizi koza gibi saran doğal içeriklerle zenginleştirilmiş bu koleksiyon, gününüze zarif bir dokunuş eklemeye hazır. Koleksiyonun her bir ürünü, Avon'un eşsiz kalitesiyle cildinizde ince bir zarafet dokusu bırakacak.

TAM BİR MAVİ KLASİĞİ

Jean'in efsaneleri Mavi ve Kıvanç Tatlıtuğ, yeni Sonbahar Kış 24 sezonunda vazgeçilmez denim trendlerini en cool versiyonuyla moda sahnesine taşıyor. Zamansız stil anlayışıyla öne çıkan Kıvanç ve Mavi işbirliği, modada her dönem yeri olan görünümler sunuyor. Koleksiyonda yer alan ve sezonun trendlerinden olan "Trucker Jacket", klasik denim on denim görünümünün vazgeçilmezi olarak öne çıkıyor. Oversize basic parçalarla tamamlanan bu görünüm, modern dünyanın enerjik ve zamansız ruhunu yansıtıyor. Denimin zamansızlığını ve özgürlüğünü vurgulayan bu koleksiyon, her anı stil sahibi yaşamak isteyenler için Mavi mağazalarında ve mavi.com'da satışta.

GÖZ ÇEVRESİNDE YENİLENMENİN ANAHTARI

Cilt yaşlanmasına karşı en etkili içeriklerden biri olan retinol, Christian Breton tarafından bitki bazlı yenilikçi bir formda yeniden yorumlandı. Retinol "Like" Age Control Serum, cildi daha genç, aydınlık ve pürüzsüz hale getirmeyi hedefliyor. Bitkisel kaynaklı aktif bileşenleri ile cerrahi müdahaleye gerek kalmadan cilt üzerinde gözle görülür bir değişim vaat ediyor.

GÖZ ALICI ETKİLEYİCİ BAKIŞLAR

Revitalash Cosmetics'in özel tasarımlı Double Ended Volume Set, 2 farklı silikon fırçasıyla kirpiklerinizi eşsiz bir şekilde sarar ve tek tek ayırır. RevitaLash Cosmetics Double-Ended Volume Set, kullanımı son derece kolay ve pratik olan bu ürün, 2'si 1 arada kirpik bazı ve maskara ile gözlerinizin güzelliğinizi ön plana çıkarmanızı sağlar.