Vitrinde bu hafta - 21 Ekim 2023

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

DEVRİM NİTELİĞİNDE ZOOM

Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası realme, 11 Pro Serisi'ni dünyanın en iyileri Mete Gazoz ve Melissa Vargas'ın yer aldığı reklam filmi ile tanıttı. realme 11 Pro+ dünyanın ilk 200 MP Super Zoom kamerasını sunuyor. Şarjı 26 dakikada %100 doluyor. Zengin tasarımı, uzun pil ömrü, devasa depolama alanıyla segmentinin en iyisi olma iddiası taşıyor.

DEFACTO İLE KIŞA HAZIRIZ

DeFacto'nun Sonbahar-Kış sezonunda sıcacık hissettirecek dış giyim ürünleri, marka yüzü Afra Saraçoğlu ile taçlanıyor. Koleksiyonda, mevsimin favorisi trençkotlardan deri ceketlere, rengarenk montlardan havalı kabanlara kadar uzanan geniş dış giyim ürün yelpazesi, son moda kesimler ve kaliteli kumaşlar ile öne çıkıyor.

100. YIL TASARIMI

Quantum Saat, Cumhuriyet'in 100. yılına özel hazırladığı Cumhuriyetin Saati Koleksiyonunu tanıttı. Sınırlı sayıda üretilen ve Türkiye'nin bağımsızlık mücadelesini yansıtan sembollerle tasarlanan bu prestij koleksiyon kadın, erkek ve cep saatinden oluşuyor. Saat çizilmeye karşı safir kristal cam, 316L paslanmaz çelik kasa ve kordona sahip.

GÖZ ALICI STİLİNİZLE BÜYÜLEYİN

Boyner, dönemin stil kodlarını yansıtan soft renklerin öne çıktığı triko elbiseler, iddialı ceketler ve farklı renk bloklarının hakim olduğu trençkotlar ile gardıropları yenileyerek enerjik bir stil sunuyor. Aeropostale, Black on Black ve Fabrika'nın yanı sıra dünyaca ünlü pek çok markanın yeni sezon koleksiyonları Boyner mağazaları, boyner.com.tr, Boyner uygulaması ve Boyner Now'da moda tutkunlarını bekliyor.

SAĞLIKLI SAÇLAR ARTIK LÜKS DEĞİL

Pantene Onarıcı ve Koruyucu Serisi içeriğindeki Bağ Koruma Teknolojisi ile saçların protein bağlarını koruyor. Serinin yıldız ürünleri Mucize serum ve Keratin Maske ile en hasarlı saçlara bile ilk kullanımdan itibaren ihtiyaç duydukları lüks saç bakımını sağlıyor. İster ıslak ister kuru, ister durulanarak ister durulamadan uygulanabilen Mucize Serum ile her an ve koşulda lüks saç bakımına ulaşmanızı sağlıyor.

TON EŞİTLEYİCİ KIZARIKLIK KARŞITI BAKIM KREMİ

Sinoz Kozmetik yepyeni ürünü Pure Cica Tiger Grass Ton Eşitleyici Kızarıklık Karşıtı Onarıcı Bakım Kremi ile anında kusursuzluğu vaat ediyor. Kaplan otu bitkisinin iyileştirici etkisine sahip olan krem, uygulandıkça yeşilden ten rengine dönüşerek cildin doğal tonuyla uyumlu bir görünüm sağlıyor ve fondötene gerek kalmadan ultra onarıcı bakım sağlıyor.

RENKLERİN HİPNOTİK ETKİSİ

Skechers, Duvar Ressamı Jen Stark ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında sanatın renkli dünyasını sokağa taşıyor. Sınırlı sayıdaki "Skechers x Jen Stark Koleksiyonu", seçili Skechers mağazalarında ve skechers.com.tr'de tarz sahibi sanat severler tarafından keşfedilmeyi bekliyor.