Vitrinde bu hafta - 21 Ağustos 2021

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 21 Ağustos 2021 Vitrin'i...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

HİÇ YORULMADAN EV TEMİZLEMEK ÇOK KOLAY

Fakir Hausgeräte'nin yeni Robert RS 770 Robot Süpürgesi, rakipsiz emiş gücü, Türkçe akıllı ses teknolojisi, mobil aplikasyonu ve çoklu haritalama teknolojisini destekleyen akıllı lazer navigasyon sistemi ile evlerde kusursuz temizlik devrini başlatıyor. Farklı zeminler için 4 farklı seviyede silme fonksiyonuyla çalışabilen RS 770, 120m2 alanı tek seferde temizleyebiliyor.

BU ŞORTLAR ÜSTÜNÜZDEN ÇIKMAYACAK

Genelde sandaletler ve spor ayakkabılarla tamamladığımız her vücut tipine uygunluğuyla öne çıkan Lee şort kombinasyonlarından hem tatilde hem de şehirde vazgeçemeyeceksiniz. Lee'nin yeni sezon tüm kadın ve erkek şort koleksiyonunu daha yakından görebilmek için Lee mağazalarını ve www.lee.com.tr'yi ziyaret edebilirsiniz.

BENZERSİZ LÜKS

Versace, yeni modelleriyle şıklığın ve ihtişamın eşsiz bir yansıması oluyor. Sezonun gözde rengi yeşilin hakimiyetini alabildiğine hissettirdiği Versace'nin yeni modeli, çeliğin güçlü duruşuyla tamamlanıyor. Saatin Versace logolu bir bezelle çevrelenen kadranında ise ikonik Medusa figürü ve Greca desenler göze çarpıyor. Saatin benzersiz tasarımı heykelsi bir detay olan ikonik Medusa figürüyle tamamlanıyor.

RAHATLIKTAN ÖDÜN VERMEYENLERE...

Kelebek Mobilya, evlerde geçirilen sürenin artmasıyla birlikte, konfor ve şıklık beklentisine yeni tasarımı "Viente Koltuk Takımı" ile yanıt veriyor. Takım, zengin kumaş ve kırlent uygulamalarının yanı sıra, yüksek ayak tasarımı ve fonksiyonel özellikleriyle rahatlığından da ödün vermiyor. İlhamını zamansız tasarımlardan alan Viente Koltuk Takımı'nın 3'lü ve 2'li olmak üzere iki farklı modülü bulunuyor. Farklı modüller, ters makas yatak mekanizması ile koltuğu ileri veya geri çekmeden açıp kapatabilmesini sağlıyor.

YAZIN EN GÜZEL KOKUSUN

Giyim sektöründeki kullanıcılarının memnuniyetini kozmetik sektörüne de taşımak isteyen Bad Bear, parfümleriyle akılda kalıcı kokular bırakıyor. Parfümler; içeriklerinde bulunan elma, narenciye, pudramsı, ahşap, yasemin ve lavanta gibi kokular, yaz aylarında kullanıcılarının rahat hareket etmesini sağlayarak kendilerini daha özgür hissettiriyor. Bad Bear parfümleri, yedi farklı renk ve esans çeşidiyle her zevke uygun alternatif sunacak. Leke ve iz bırakmayan özel formülüyle hem resmi hem de spor giyim tarzına uyum sağlıyor.

CİLDİNİZİ İÇTEN NEMLENDİRİN

İçilebilir sıvı kolajen Red Carpet, kırışıklıklarınızı azaltırken cildinizin kurumasına karşı nemlendirici etki sağlıyor. İçeriğindeki Hyaluronik Asit, Akdeniz yosunu ve C Vitaminiyle çok güçlü bir kombinasyona sahip olan Collagen Lift Paris Red Carpet'ın, kırışıklıkları %50'ye kadar azalttığı yapılan klinik çalışmalarla ispatlanmış durumda. Bilimsel çalışmalar ciltte dolgu ve dolgu maddesi olarak işlev gören jel benzeri bir molekül olan Hyaluronik Asit'in cilt hidrasyonunu artırdığını, kolajen üretimini yükselttiğini, cildin esnekliğini koruduğunu gösteriyor.

ŞARJ ETMEK ARTIK DAHA PRATİK

Günsan, estetiği ve konforu ön plana alan tasarım odaklı Eqona Pratik serisinde Telefon Tutucu'lu 2 Çıkışlı USB Şarj Prizi ile elektronik eşyalarınızı tek bir cihazla şarj etmenize imkan tanıyor. Evleri daha fonksiyonel ve keyifli hale getirirken kaliteli işçiliği ve dayanıklı iç aksamları ile uzun yıllar kullanım kolaylığı sağlıyor

VAN GOGH ŞİMDİ SOFRANIZDA

Bella Maison, modern resim tarihinde önemli bir yere sahip olan dünyaca ünlü ressam Van Gogh'un eserlerinden ilham alan bir koleksiyon hazırladı. Bella Maison bu özel lisanslı koleksiyonla, kullanıcıların yaşam alanlarına renk ve keyif katmayı hedefliyor. Koleksiyonda yer alan tabaklar, normal seramikten çok daha dayanıklı bir malzeme olan "stoneware" malzeme ile yapıldığından daha uzun ömürlü bir kullanım sağlıyor. Tabaklar bulaşık makinesinde yıkanabildiği gibi fırın ve mikrodalgaya da atılabiliyor.

OKULA DÖNÜŞ ZAMANI

Okul sezonu için hem cazip hem de şık alternatifler sunan FLO ile tüm çocuklar okula rahat ve havalı ayakkabılarla adım atıyor. Siyah, bordo, pembe, gri gibi okul kıyafetleriyle uyumlu renk tonlarından oluşan koleksiyonda; kız çocuklar için loafer ve pastel tonlardaki sneaker'lar dikkat çekiyor. Erkek çocuklar içinse şerit ve fermuar detaylı modeller ile çocukların en sevdiği fantastik kahramanlardan olan Spiderman baskılı sneaker'lar öne çıkıyor.

ALIŞVERİŞİN DOĞRU ADRESİ

Decathlon, Türkiye'nin 15 şehrindeki 40 mağazası ve online alışveriş sitesi decathlon.com.tr ile 7'den 70'e spor tutkusunu yaymaya devam ediyor. Eylül ayında çocuklarınız için okul alışverişine çıkarken Decathlon mağazalarına uğramayı unutmayın! Okula başlayan çocuklarınız için rengarenk,farklı modellerde ve ergonomik sırt çantaları, spor dersleri için eşofman takımları, spor ayakkabıları, yağmurluklar, mataralar; jimnastik, bale, basket, yüzme, tenis, futbol gibi pek çok sporla ilgili yüzlerce kıyafet,aksesuar ve ekipmanı Decathlon mağazalarında ve decathlon.com.tr'de bulabilirsiniz.

MİNİKLER DAHA MUTLU

LC Waikiki, öğrencilerin okula dönüş heyecanına da eşlik ediyor. Çocukların renkli dünyasını yansıtan koleksiyonda, birbirinden rahat tişört ve sweatshirt'ler, şık ceket ve elbiseler öne çıkıyor. Gömlekler, pantolonlar, spor ayakkabılar, çantalar, kırtasiye ürünleri gibi pek çok seçeneği bir araya getiren LC Waikiki, öğrencilerin ihtiyaç duyacağı tüm ürünlere tek bir adresten ulaşabilme imkanı sağlıyor. LC Waikiki'nin okula dönüş koleksiyonu, Türkiye genelindeki 525 mağazasından ve www.lcwaikiki.com adresinden temin edilebiliyor. Ayrıca "Hemen Gel Al" ve "Mağazadan Hemen Gelsin" hizmetleriyle alışverişlerde kullanıcı dostu çözümler sunuyor.

OKUL KORİDORLARI RENKLENECEK

DeFacto miniklere özel bir koleksiyon hazırlayarak okul heyecanına ortak oldu. Minik hanımefendiler için elbise, etek, tulumlar dikkat çekerken, minik beyefendiler için hazırlanan farklı kesim ve modellerdeki chino pantolonlar ve gömlekler ile okula havalı bir dönüş yapılacak. Serinlemeye başlayan havaları da dikkate alan DeFacto minik öğrencilerin üşümemeleri için hırka ve yakalı sweatshirtler de tasarladı. Tarzını ortaya koymak isteyen öğrenciler için hazırlanan koleksiyon smart casual tasarımlarıyla öğrencilere her gün şıklık kazandıracak. DeFacto Back to School ürünlerine www.defacto.com adresinden, DeFacto mobil uygulamasından ve tüm DeFacto mağazalarından ulaşılabiliyor.