Vitrinde bu hafta - 20 Temmuz 2024

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

YAZIN ENERJİSİNİ YAKALAYAN KOLEKSİYON

KİP'in "SunJoy" koleksiyonundaki tüm parçalar, yalnızca şıklığı değil, aynı zamanda rahatlığı ve konforu da ön planda tutuyor. Dinamik desenlerle tasarlanan deniz şortları, renkli keten gömlekler ve t-shirt'ler "SunJoy" koleksiyonunun öne çıkan parçaları arasında yer alıyor. Bu parçalar, canlı ve enerjik bir yaz kombini için erkeklere ideal seçenekler sunuyor.

AYAKKABILAR TRENDYOLMİLLA'DAN

Trendyolmilla, 2024 İlkbahar/Yaz sezonunda ilk kez bir ayakkabı koleksiyonunu piyasaya sürdü. Kadın ayakkabıları koleksiyonu ile başlayan platforma kısa süre sonra erkek ve çocuk ayakkabısı koleksiyonları da eklenecek.

YAZA ÖZEL DERİ, KETEN VE SÜET DOKUNUŞLAR

DESA'nın yaz koleksiyonunda deriyi keten ile birlikte kullandığı yelekler, ketenin hafifliği ve derinin zarif dokusuyla buluşuyor. Yaz aylarının en gözde parçası olmaya aday bu yelekler moda severlerin de gardıroplarında ilk sıralarda yerini alıyor. Yaz günlerinde hem kombinlerinize modern bir hava katıyor hem de şıklıkla rahatlığı bir arada sunarak stilinizi bir üst seviyeye taşıyor.

YAZ ENERJİSİ BOYNER'LE YÜKSELİYOR

Boyner, bu yaz doğal dokulardan ilham alıyor. Rahat ve yalın stil kodlarının öne çıktığı moda dünyasında breton çizgilerin dikkat çektiği marin tişörtler, bucket şapkalar ve beyaz çerçeveli retro güneş gözlükleri bu yazın en favori görünümlerini sunuyor. Hafif ve nefes alabilir kumaşlardan biri olan keten dokulardan oluşan gömlek ve pantolonlar, gardıropların vazgeçilmezi olurken renkli mayo ve deniz şortları ile kullanıldığında hem tarz hem de rahat bir görünüm sunuyor.

YAZIN FAVORİ SANDALETLERİ

Yaz mevsiminin kurtarıcı ve rahat parçalarının başında gelen sandalet ve terlikler, her tarza özel modelleri ve renkleriyle Boyner seçkisinde öne çıkıyor. Plajda, günlük yaşamda, özel davetlerde veya sıcak yaz gecesi eğlencelerinde her tarza yakışacak sandalet ve terlikler modern tasarımları ve rahatlığıyla bu yazın favorisi olmaya aday. Konforu günün her anına taşıyan sandalet ve terliklerde bu sene doğal dokular, kalın tabanlar, ince bantlar, büyük tokalar ve zincir detayları öne çıkıyor.

GELENEKSEL VE MODERNİN DENGESİ

Raymond Weil, özgür ruhlu bireyler için vazgeçilmez bir aksesuar olmaya aday olurken mütevazi duruşunu da korumaya devam ediyor. Raymond Weil RW2930STC50011 erkek saati, minimal tasarımı ve üstün İsviçre saat işçiliği ile dikkat çekiyor. Denim/kot rengi ve mavi tonundaki kadranıyla modern bir görünüm sunan bu model, her tarza uyum sağlıyor. Model, safir camı sayesinde çizilmelere karşı maksimum dayanıklık sunuyor.

YUMUŞACIK BİR CİLT İSTEYENLERE...

Avon, Skin So Soft ürünü ile yaz mevsiminde kuruyup matlaşan ciltlerin yumuşacık, pürüzsüz ve nemli hissetmesine yardımcı oluyor. Skin So Soft Sprey Vücut Yağı; jojoba yağı ve E vitamini içeren formülü sayesinde cildin beslenmiş görünmesine ve hissetmesine yardımcı olurken, cildin pürüzsüz ve nemli hissetmesini sağlıyor.

YAŞLANMAYI GECİKTİREN YAĞ

Günlük rutinimizde yer alan duş sonrası uygulanacak peeling tüm gün enerjik olmayı ve ferah hissetmeyi sağlıyor. Bu kapsamda Shea ağacının meyvesinden üretilen shea yağı nem kaybının önüne geçerek sağlıklı bir cilde kavuşma imkanı sunuyor. Shea yağının cilde olan faydaları arasında; cildin esnekliğinin artırılması ve yaşlanma belirtilerinin azaltılması da yer alıyor.

KOMBİNLERİN TAMAMLAYICI PARÇASI

Vakkorama, moda dünyasının en gözde markalarından Izipizi'nin yeni çıkan "Tasty" güneş gözlüğü koleksiyonunu moda severler ile buluşturuyor. Koleksiyon, güneşin tüm ışığını yansıttığı sıcak günlerde veya serin yaz akşamlarında günlük rutinin vazgeçilmez bir parçası olmasının yanı sıra zevk sahibi kombinleri şıklıkla tamamlamayı vadediyor.