Vitrinde bu hafta - 20 Şubat 2021

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 20 Şubat 2021 Vitrin'i...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

MASALARIN MODERN YÜZÜ

Bella Maison, sofra grubunda yer alan Mottos servis tabağı ve Face pasta tabağı serisiyle modernliği ön plana çıkarıyor. Bunun yanı sıra yemek masalarının olmazsa olmazı meşrubat bardaklarına da yepyeni modeller ekleyen marka; Cities, Wishes ve Cats serisiyle sofraları keyifli hale getiriyor.

TARZINIZI YENİLEYECEK EZBERLERİ BOZACAK

Welder Watch, dünyada sadece 500 adet üretilen Limited Edition modeli ile tarzınıza yenilik katacak. Welder'in klasikleşmiş, ışığın geliş açısına göre renk değiştiren camı, bu kez otantik&modern detaylı ince motiflerle buluştu. Kendine özgü motiflerle tasarlanan çelik kayışa sahip Limited Edition modeli, özellikle tasarım saat kullanan erkeklere hitap ediyor.

MÜZİĞİN RİTMİNİ YÜKSELTEN TASARIM

Tchibo Manyetik Bluetooth Hoparlör ile müzik taşınabilir hale geliyor. Şık, minimal dizaynı ve yüksek ses kalitesiyle fark yaratan hoparlör, müziğin keyfini her an yaşamak için küçük ama etkili bir ses sistemine dönüşüyor. Her çeşit Bluetooth özellikli akıllı telefon ve tablet ile uyum sağlıyor.

KOLAJENİNİZİ GERİ KAZANIN!

Collagen Lift Paris'in geliştirdiği Klasik Kutu, yaşın ilerlemesi ile kaybedilen kolajeni önerilen bir günlük dozuyla geri kazandırıyor. Collagen Lift Paris Klasik Kutu; Akdeniz Yosunu, C Vitamini ve kolajen peptitlerinden oluşan içilebilir likit kolajeniyle, cildin derinliklerine yeterince nüfus etmeyen tropikal yüz kremlerinin aksine cildi içeriden besleyerek hızlı ve sürekliliği olan bir anti-aging özelliği sunuyor. Kırışıklıkların azalmasına, cildin hidrotansiyonunun ve elastikiyetinin artmasına yardımcı oluyor.

SAÇLARINIZI DÜZ VE DAHA UZUN GÖRÜNSÜN

Kuru ve ıslak saça uygulanabilen L'Oréal Paris Elseve Dream Long Mükemmel Düz Pürüzsüzleştirici Serum'u sür, düzleştir ve uzat... Mükemmel düz ve 4 cm daha uzun görünen saçlara kavuş. Serum, düzleştirme ve kurutma öncesi uygulanarak 230 derece ısıya karşı koruma sağlıyor. Ayrıca gün boyu elektriklenme ve kabarmayı önlüyor.

ABC'DEN YENİ NESİL SPREY SERİSİ

ABC Mutfak ve Banyo yeni nesil sprey serisi, hem mutfak hem de banyo temizliğinde büyük kolaylık sağlayacak. Yeni nesil sprey özel formülüyle yüzeylerde hızlıca kayarak leke bırakmıyor, kolay durulanma özelliğiyle mükemmel parlak görünüm sağlıyor. Limon ve bahar kokulu parfümüyle kullanıldığı alanlarda taptaze bir hava estiriyor.

EVDE KENDİ SPOR SALONUNUZU KURUN

Evde spor yapmak için ihtiyacınız olabilecek yoga/pilates matları, ağırlıklar, pilates topları,atlama ipleri,direnç bantları, egzersiz ekipmanları, fitness kıyafetleri ve daha fazlasını Decathlon.com.tr ve Decathlon mağazalarında bulabilirsiniz. Online spor derslerini takip etmek için: Instagram: decathlonturkey

EN KOLAY KOMBİNLENEN KOLEKSİYON

Schmart 2021 koleksiyonu tamamı birbiriyle kombinlenebilen vücudu en iyi haliyle göstermeyi amaçlayan kadınsı parçalardan oluşuyor. Marka, 2021 koleksiyonunda günlük giyimde de varlığını alt üst jogger takımlar, bisikletçi ve vücut şekillendirici taytlarıyla koyuyor. Gündüz ve gece kullanımı için tasarlanan her bir ürün, 99 parça akımından ilham alıyor. Schmart, Beymen.com.tr ve www.schmart.com.tr sitesinde satışta.

BEAUTY DMELETTE'TEN SICACIK PANÇO MODELLERİ

Geniş kalıplı, siyah kapüşonlu yağmurluk panço, su itici apreli kumaştan üretildi. Kapitoneli pançonun yanları çıtçıt detaylı. Kapitone pançoyu ister tek başına isterseniz de mantonuzun üzerine yağmurluk olarak giyebilirsiniz. Beauty Omelette yün kaşe panço kaban ise dökümlü bir kalıba sahip. Sıcak tutan yumuşak dokusu ve yan taraflarında bulunan düğme detayıyla çok şık bir model. BO yün kaşe panço kabanın vizon, antrasit ve acı kahve olmak üzere üç renk alternatifi bulunuyor.