Vitrinde bu hafta - 20 Kasım 2021

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 20 Kasım 2021 Vitrin'i...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

YENİ YIL İÇİN TAKIM ŞIKLIĞI

Brooks Brothers; renkli tasarımları ve tazelenme hissiyle süslenen sıcak vitriniyle yeni yıl ruhu için hazır. Takım şıklığı arayanlar, outdoor tatil planları için trikolarla dolu bir bavul hazırlayanlar, ailecek pijama partisi düzenleyenler ya da şık bir yılbaşı hediyesi arayanlar için uygun öneriler sonbahar kış koleksiyonunda.

HER TARZA UYGUN DIŞ GİYİM

BEYMEN, dünyaca ünlü markaların 2021-2022 Sonbahar/Kış koleksiyonlarındaki farklı renk, desen ve dokulardaki dış giyim seçenekleri ile şehirli kadının dinamik silüetlerine eşlik ediyor. Pelerin ve pançolar, altın çağını yaşıyor. Valentino, maskülen tasarımlarıyla Toteme ve Valentino bu sonbahar ceketleri devre dışı bırakıyor.

SPOR STİLİ

SWEATers X Boyner kapsül koleksiyonu raflarda ve boyner.com.tr'de yerini aldı. Kadın ve erkekler için hazırlanan koleksiyon fonksiyonel özellikleriyle spor yaparken konfor sunarken şık bir görünüm de vadediyor. Koleksiyonda kadınlar için tayt, şort, atlet, tişört, sweatshirt ve sweatmontlar yer alıyor.

HER ADIM ÇOK HAFİF

Flufié yastık botlar, sıcak, rahat ve şaşırtıcı derecede çok yönlü. Tüy kadar hafif yapısıyla adımlarınızı özgürleştiren Flufié yastık botlar, tüm gün giyebileceğiniz bir yastık gibi.Jet Black, Sonic Silver, Khaki, Navy, Ghost White, Harvest Gold ve Antique Red olmak üzere 7 farklı renkle satışa sunulan Flufié yastık botlar beraberinde gerçek kaz tüyünün birçok avantajını da sunuyor.

GERİ DÖNÜŞTÜRÜLMÜŞ TABAN

Camper, 21. yüzyılın punk estetiğini işlevsel, uzun ömürlü ve daha sürdürülebilir malzemelerle geliştirilmiş stiller olarak yeniden tasarlıyor. Brutus, %51 geri dönüştürülmüş EVA dış tabanı ve dayanıklı Strobel yapısı sayesinde ekstra hafif ve esnekliğiyle koleksiyonda yerini alıyor.

KAHVEDE İNDİRİM

Siemens Ev Aletleri'nden EQ.3 tam otomatik kahve makinesi; seramik kahve çekirdeği öğütücüsü ve maksimum aroma için sensoFlow sistemiyle oldukça etkileyici bir ürün. CoffeeDirect ve OneTouch fonksiyonları sayesinde kahvenizin üzerine mükemmel süt köpüğü ekleyebilirsiniz.Ürün, 30 Kasım'a kadar indirimli fiyatıyla internet sitesinde.

2000'Lİ YILLARIN MODASI

adidas Originals ve Jeremy Scott, yeni DIP koleksiyonunu sunmak için tekrar bir arada. Şık kadife benzeri kumaşıyla 2000'li yılları anımsatan koleksiyonda yüksek belli eşofman altı ve büstiyerden ilham alan iddialı tasarımıyla fermuarlı üst bulunuyor.

BLACK WEEK KAMPANYASI

22-28 Kasım tarihlerindeki Black Week'de KNITSS, %30 ve %40 indirim fırsatı sağlıyor. Serene koleksiyonu içinde yer alan ve farklı tarzlara hitap eden triko, elbise, etek, pantolon ve hırka gibi alternatifler indirimli fiyatlarla sunuluyor.

PARILDAYAN PARFÜM

Victoria's Secret'ın altın gibi parıldayan parfümü başınızı döndürecek. Bombshell Koleksiyonu'nun imza çiçeği olan şakayık çiçeğinin ihtişamından alıyor. Bombshell Ailesi'nde her zevke hitap eden bir koku mutlaka yer alıyor.

ÇOCUKLARA ARMAĞANA

Pritt ve TOÇEV 'Çocuklar İçin Üretiyoruz' projesi için buluştu. Instagram'dan yapılan her paylaşımda TOÇEV'e 30 TL değerinde bağış yapıldı.

YENİ YIL İÇİN HEDİYE ZAMANI

Yılbaşına özel fiyatlarla sunan Ignis Diamond, 'Double Diamond' koleksiyonuyla modern çizgileri günümüze taşıyor. Biri sizi, diğeri aşkı temsil eden iki değerli pırlantanın büyülü hikâyesinden yola çıkan 'Double D' pırlanta yüzükler, zarif formunun tam ortasında değerli iki eşsiz tek taş pırlanta bulunduruyor.