Vitrinde bu hafta - 2 Mart 2024

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

SEZONUN VAZGEÇİLMEZLERİ

DeFacto, bahar aylarının olmazsa olmazı trençkot, ceket ve yeleklerden oluşan bir koleksiyona imza attı. Koleksiyonda, deri ve klasik gabardin kumaş öne çıkarken safran sarısından beyaza varan renk skalasıyla geniş seçenekler sunuluyor. Tüm zamanların klasiği siyahın da yer aldığı koleksiyondaki her bir parça ayrı ayrı şıklığın tamamlayıcısı rolünü üstleniyor.

ZARAFET VE KALİTE BİR ARADA

Lady Gina'nın gömlek yaka elbisebi; zarif tasarımı, beyaz kumaş üzerindeki mavi boyuna çizgileri ve taşlı düğmeleriyle dikkat çekiyor. Modern şıklığınızı vurgulayan bu elbise, göz alıcı detaylarıyla her anı özel kılıyor.

HERKESE DENİM ŞIKLIĞI

Jimmy Key, bu sezonda ilk kez, en trend mix and match parçalardan oluşan denim koleksiyonunu moda severlerin beğenisine sundu. Koleksiyonda; denim ceket-etek, yelek-pantolon takımları yer alıyor. Koleksiyon, kendi içinde kolaylıkla kombinlenebilen mix and match parçalardan oluşuyor.

KAÇIRILMAYACAK SEZON FİNALİ

İster gündüz ister gece rahatlığı, kolaylığı ve şıklığı bir arada sunan koleksiyon ürünlerine avantajlı fiyatlarla sahip olmak isteyen beyler, Kiğılı mağazaları ve kigili.com'u ziyaret ederek gardıroplarınızı zamansız, stil sahibi ve rahat parçalarla donatabilirsiniz. Sezon finali kampanyasında gömlekler 349 TL'den, trikolar 399 TL'den pantolonlar 499 TL'den, yelekler 699 TL'den montlar ise 899 TL'den başlayan fiyatlarla sizleri bekliyor.

BİBERİYE BÜYÜSÜ

Luis Bien'in yeni ürünü Biberiye İçerikli Saç Bakım Yağı ile saçlar, ışıltıyla buluşuyor. Biotin, keratin ve biberiye yağı açısından zenginleştirilen içeriği, saç köklerinin güçlenerek canlılığın artırılmasını destekler, saça parlak ve dolgun bir görünüm kazandırır. Kaş ve kirpiklerin bakımı için de kullanılabilir.

DAHA AYDINLIK BİR CİLT İÇİN

The Purest Solutions'un cilt yenilenmesini hızlandıran ve besleyici formüle sahip Vitamin C Serumu, ciltteki ince kırışıklıkları ortadan kaldırır; donuk görünüme sahip ciltleri canlandırıp, cilt tonu eşitsizliklerini kolaylıkla giderir. Vitamin C Serum ışıldayan cildinizin eşsiz sırrı olacak! İçeriğindeki Hyaluronik Asit, cildi nemlendirmek ve dolgunlaştırmak için üç boyutlu bir ağ oluşturarak cildin farklı katmanlarına nüfuz eder.

GÜNEŞİN İZİNDE TASARIMLAR

Beymen Club yeni sezonda "Sun Guides City" söylemiyle güneşin rehberliğinde macera dolu bir yaşama davet ediyor. Triko örgüler, çizgili dokular, etnik desenler ve toprak tonlarının birleşimi, yaz gardırobuna zarafet ve rahatlık katıyor. Yaz akşamlarında giyilmek üzere tasarlanmış triko bluz ve hırkalar, şehre doğanın sakinliğini getiriyor.

MACERACI RUHU SERBEST BIRAKIN

Hayatın her anında fonksiyonel çözümler sunan Columbia yağmurlukları, sağanak yağmurlu havada bile üstün koruma sağlıyor. Outdry Extreme Wyldwood Yağmurluk OutDry™ EXTREME teknolojisi ile su geçirmez, nefes alabilir yapıya sahiptir. %100 geri dönüştürülmüş polyester kumaştan üretildi.

RAMAZAN AYINA ÖZEL KOLEKSİYON

LCW Home, Ramazan ayını özel bir koleksiyonla karşılıyor. Mavinin hakim olduğu ve geleneksel çini deseninden alınan ilhamla zenginleştirilen serinin ürünleri sofistike tasarımlarıyla evlere sakin ve huzurlu bir hava katıyor. Bardaktan sürahiye, kahve fincanlarından servis tabakları ile tepsi ve çay takımlarına kadar bir sofrada ihtiyaç duyulan tüm ürünleri bulmak mümkün.