Vitrinde bu hafta - 2 Eylül 2023

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 2 Eylül 2023 vitrini.

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

GENÇLİK RUHUNU YANSITAN KOLEKSİYON

DeFacto, okula dönüş için hazırladığı yeni koleksiyonu ile gençlere stil sahibi ürünler sunuyor. DeFacto'nun 2023 "Okula Dönüş" koleksiyonu, bulunduğu her ortamda tarzıyla dikkatleri üzerine çekmek isteyen gençleri bekliyor. Kaliteli kumaşlar ile tasarlanan ürünler, gençlerin rahat hissederken şık gözükmelerini sağlıyor.

HEMINGTON İLE OKUL STİLİ

Hemington koleksiyonları; kalitesi ve doğallığı okul heyecanını ve stilini keyifli kılıyor. Hemington tarafından erkek çocukları için hazırlanan Boyswear Koleksiyonu, okula şık bir dönüş yapılmasını sağlıyor.

OKULA DÖNÜŞ

Yeni döneme giriş yapmanın H&M'in okula dönüş koleksiyonunda daha iyi bir yolu var mı? Koleksiyon, günlük temel parçalardan en yeni çocuk modasına, akıllı özelliklere sahip hava koşullarına dayanıklı dış giyime, şık sırt çantalarına ve sevimli aksesuarlara kadar birçok ürünü kapsıyor.

GERİ DÖNÜYORUZ!

Okula dönüş zamanı yaklaşırken, ailelerin ve öğrencilerin aradığı okul ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla sunan LC Waikiki, yepyeni koleksiyonunu satışa sundu. Ürünler, şıklığı ve rahatlığı bir arada sunuyor.

HER GÜN 1 TATLI KAŞIĞI

BEE'O Propolis Arı Sütü Ham Bal Çocuk Karışımı; patentli saf BEE'O Anadolu propolisinin fenolik ve flavonoid bileşenlerini, arı sütünden başka hiçbir gıda da bulunmayan Royalaktin ile 10-HDA'yı ve kovandan sofraya tüm besin içeriği korunarak gelen ham balı bir arada sunarak çocukların beslenmesine değer katıyor. Her gün 1 tatlı kaşığı ile çocuklar mutlu.

COLUMBIA İLE SINIR TANIMAYAN MACERALAR

Sınır tanımayan maceralara koşan çocuklar için şimdi okul zamanı! Çocuklara özel mont, polar üst, ayakkabı, bere seçenekleri ile Columbia, çocukları maceralarında konforla koruyor. Yeni maceralarda çocuklara eşlik edecek seçili çantalarda %20 indirime ek Columbia Dünyası'na özel %5 indirim sizi bekliyor!

HER YAŞA IN STREET!

Okula dönüş yolunda, rahatlık ve stil arayışında olanlar için en doğru adres IN STREET! IN STREET Okula Dönüş Koleksiyonu, her yaştan öğrenci için birbirinden rahat ve trend model alternatifleri sunuyor.

Okulların açılmasıyla birlikte popüler markaların en sevilen sneaker, çanta ve tekstil modelleri sizleri bekliyor.

BİOFELİNE İLE MUTLU KEDİLER

E-ticaret platformlarındaki başarılı markalara yatırım yaparak onları satın alan Dubai merkezli "e-ticaret roll-up" firması Opontia'nın çatısı altındaki lider pet supplement markası Biofeline, Derma Paste ve Taurine Paste ile evcil hayvanları cilt, kalp, göz ve sindirim sorunlarına karşı koruyarak, güçlü ve sağlıklı bir görünüme kavuşmalarını sağlıyor. Evcil hayvanların insanlar gibi doğru beslenmesi, son derece önemli.

SUODERM İLE CİLDİNİZ IŞILTISINI KAYBETMESİN

Cildinizden ilham alan Suoderm, cildinizin yapısını en iyi şekilde analiz edip, çıkan sonuca göre bileşen ve içerikler kullanılarak hazırlanan doğal güzellik iksiriniz olacak. Felsefesi cildinizi korumak olan Suoderm, farklı cilt ihtiyaçlarına yönelik ürünler geliştirerek dermo kozmetik sektörüne yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.