Vitrinde bu hafta - 2 Aralık 2023

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

HER TARZA UYGUN IŞIL IŞIL TRİKO

Kış soğuklarıyla birlikte ışıltılı sim ve taş detayları, sıcak desen ve renk bloklarının öne çıktığı Beymen Club trikolar, gardıropların kilit parçaları arasında yerini alıyor. Siyah, beyaz, gri ve ekrunun zamansız zarafeti; neon sarı, pembe, yeşil ve mavinin pozitif enerjisi ve toprak tonların asil tavrıyla sezonun ilham veren görünümlerine imza atan trikolar, farklı yaka alternatifleriyle geniş seçenekler sunuyor.

YAPAY ZEKA TASARIMI

Cottonbox, dijital dönüşüm yolculuğunda adımlarını hızlandırdı. Yapay zeka ile tasarladığı ve 12 farklı desenin yer aldığı "Yapay Zeka" nevresim koleksiyonu özelinde NFT hazırlayan marka, ev tekstili sektöründe bir ilke imza attı. Hazırlanan NFT tasarımları aralık sonu OpenSea üzerinden satışa sunulacak.

GEORGE HOGG İLE STİLİNİZİ GÜÇLENDİRİN

Kadın çizme ve botlarıyla George Hogg, zarafetle gücün kusursuz birleşimini sunuyor. Yüksek topuklu çizmeler, güçlü duruşunuza zarafet katarken, platformlu botlar, cesur bir ifade sunuyor. Koleksiyon; klasik siyah, kahve rengi tonları, bordo ve camel renklerinden oluşan geniş renk yelpazesiyle kadınların gözdesi olmaya bu sezon da her sezon olduğu gibi devam ediyor. Deri dokular ve güçlü silüetler erkek botlarında iddialı tasarımların anahtarı.

YENİ YILA YENİ HİKAYE

Hera ve Zeus'un efsanevi aşk hikayesinden doğan Flame Koleksiyonu, alevin farklı formlarına bürünmüş modern ve sofistike tasarımlardan oluşuyor. Kreatif çizgilere sahip mücevherlerin birçoğunda, her kadının kendine özgü ışığını simgeleyen dört köşeli yıldız figürleri göze çarpıyor. Altın ve pırlantaya yer yer renkli taşların da eşlik ettiği koleksiyonda, hareketli formlar ve naif çizgiler başrol oynuyor.

EN KÜÇÜK TAŞINABİLİR MÜZİKÇALAR

Dünyanın ilk anlık fotoğraf teknolojisinin yaratıcısı Polaroid, kullanıcılarına ve müzikseverlere ses alanında da bambaşka bir deneyim yaşatıyor. Kırmızı, sarı, mavi ve siyah renk alternatifleri ile gelen P1, 10 saate kadar oynatma süresi ile şarj ihtiyacını minimuma indiriyor. Bluetooth bağlantısı, kolay seyahat için USB-C şarj kablosu ve karabina klipsi onu daha kullanışlı yapan fonksiyonel özellikleri arasında.

MCQUEEN'DEN YENİ FİYONK TARZI

Alexander McQueen, 2024 Pre İlkbahar/Yaz Koleksiyonu'nda Armadillo ayakkabıyı, görkemli bir fiyonk görünüme ve altın, gümüş ya da tonal lake kavisli topuğa sahip yarım bot şeklinde yeniden yorumluyor. Siyah ve gümüş rengi deriden üretilen bilek hizasında biten botlar ve diz üstü çizmeler, sivri burun ve kontrast renkte kavisli lake topuk detayı ile dikkat çekiyor. Armadillo mule ve topuklu ayakkabılar, siyah ve beyaz renkte deri seçenekleriyle karşımıza çıkıyor.

YENİ YILI TEMİZ CİLTLE KARŞILAYIN

Sinoz, ister cilt bakım rutinlerinde ister gündelik hayatında herhangi bir saat fark etmeksizin kullanabileceğin Yüz Temizleme Jeli ile yeniyıla fresh girmene yardımcı oluyor. Cildi güneş kremi ve makyaj kalıntılarından arındırarak gözeneklerin sıkılaşmasını sağlayan, canlı ve ferah bir görünüm sunan Sinoz Yüz Temizleme Jeli, cilt bakımının olmazsa olmazı cilt temizliğini derinden sağlıyor. Tahriş olmuş ciltleri onaran, cildi yatıştıran ve yoğun nem desteği sağlayan Pure Cica Yoğun Nemlendirici ve Onarıcı Bakım Kremi ile yeni yılı hiç olmadığı kadar güzel karşılayın.

ŞIK SOFRALARIN ARANAN PARÇALARI PAŞABAHÇE'DE

Paşabahçe Mağazaları, yeni yılın enerjisini ve heyecanını evlerin her köşesine taşıyor. Şık sofra ürünlerinden mutfak aksesuarlarına kadar yepyeni pek çok ürün seçeneği Paşabahçe Mağazaları'nda sizi bekliyor. Kar Tanesi, Geyik ve Kurşun Asker seramik kupalar ile Fındıkkıran dekoratif tepsi ve 4'lü bardak seti gibi pek çok ürün yılbaşı heyecanını günlük keyiflerinize taşıyarak sunumlarınızı eğlenceli hale getiriyor.