Vitrinde bu hafta - 19 Haziran 2021

Birbirinden şık Babalar Günü hediye önerileri… Babalar Günü hediye alternatiflerinden habersiz kalmayın! İşte 19 Haziran 2021 Vitrin'i...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

BABALAR GÜNÜ'NE ÖZEL KOLEKSİYON

Babalar Günü hediye telaşı içerisinde olanlar için DeFacto, yepyeni bir koleksiyon hazırladı. Beyaz slim fit yırtık detaylı bermuda ve yaprak desenli kısa kollu gömlekten oluşan Babalar Günü koleksiyonunda çocuklara özel seçenekler de yer alıyor. Erkek çocuklar için baba kombiniyle birebir uyumlu bermuda ve gömlek, kız çocuklar için ise gömlekle aynı tasarıma sahip elbiseler babalarıyla kombin yaratmak isteyen miniklere farklı seçenekler sunuyor. Sade ve şık bir görünüm sunan koleksiyon, Babalar Günü için eğlenceli hediye alternatifleri arasında. DeFacto'nun Babalar Günü koleksiyonu www.defacto.com adresinde, DeFacto mobil uygulamasında ve tüm DeFacto mağazalarında.

EN İYİSİNDEN ANLAYANLARA

Gerek iş hayatında gerekse gündelik hayatta tüm ihtiyaçları karşılayan, üstün performanslı, şık ve kolay taşınabilir bir dizüstü bilgisayar, teknolojiyi yakından takip eden babanız için cazip bir hediye olabilir. Dünyanın lider bilgisayar üreticisi ASUS, Zenbook, Vivobook ve oyun bilgisayarları (ROG) serileriyle; profesyonel bir çalışma veya oyun oynama, tasarım yapma, film izleme gibi farklı ihtiyaç ve ilgi alanlarına yönelik geniş ürün seçenekleri sunuyor.

KUŞAKTAN KUŞAĞA...

Kiğılı, Babalar Günü'ne özel hazırladığı reklam filminde ailenin 3 kuşağına da yer vererek, özel günlerin tercihi olmasının yanı sıra kuşaklarca tercih edilmesine de vurgu yapıyor. Babalar Günü'nde hediye almanın bir görevi yerine getirmenin ötesinde bir anlam taşıdığı belirtilen reklam filminde, özel günlerde verilen hediyelerin aile içinde kültür ve tarih aktarımı olduğu da ifade ediliyor.

AVVA'DAN 'BABA CEVAPLAR'

Smart casual tarzı benimseyen erkek giyim markası AVVA, 20 Haziran Babalar Günü'nü çok özel bir kapsül koleksiyonla kutluyor. Marka, baba ve çocuğun içten ilişkisine odaklanarak çocukların babalarına sordukları soruların cevaplarını tişört tasarımlarına yansıtıyor. Mizahi ve bol kahkahayı cevap veren tişörtlere aktaran AVVA, '1 alana 1 bedava' kampanyasıyla hediye arayışında olanların imdadına yetişiyor.

FESTİVAL TADINDA İNDİRİM

Babalar Günü arefesinde Özdilek'te 14 ve 30 Haziran tarihleri arasında indirim rüzgarları esecek. U.S. Polo Assn. markalı kadın, erkek ve çocuk ürünlerinde net yüzde 40 indirim, 15 ve 21 Haziran tarihleri arasında erkek parfüm çeşitlerinde yüzde 50, tıraş ürünlerindeyse yüzde 40 indirim uygulanıyor. Pierre Cardin, Altınyıldız Classics ve Sabri Özel yeni sezon erkek giyim ürünlerinde yüzde 60'a varan indirim, Avva ve Vakko yeni sezon erkek giyim ürünlerinde ise yüzde 50 indirim kampanyası tüm Özdilek ziyaretçilerini bekliyor.

KİŞİYE ÖZEL KONUŞAN GÖMLEK

Royal Breed'in kişiye özel üretilen gömlekleri, babanıza olan sevginizi kumaşa işleme fırsatı veriyor. "Canım Babam" demenin en zevkli yolu olan gömlekler, şık ahşap kutularıyla Babalar Günü için etkileyici birer armağan seçeneği! İsterseniz hediyenizi kol düğmeleri, cüzdan ve kemer gibi aksesuarlarla da tamamlayabilirsiniz.

TEKNOLOJİDE KAÇIRILMAYACAK FIRSAT

Babanızı mutlu etmek için siz de şık bir hediye arayışına koyulduysanız kaçırılmayacak bir fırsat geldi. Samsung'un başlattığı kampanya kapsamında Galaxy S21 Serisi 5G akıllı telefonlardan birini alanlar, Samsung'un seçili Galaxy akıllı saatlerinde bin TL indirim fırsatından faydalanacak.

ÖZGÜN ALTERNATİFLER

Cotton Box, yaz koleksiyonunda yer verdiği nevresim takımları ve bornoz setleriyle Babalar Günü'ne özel birbirinden özgün hediye alternatiflerini beğeniye sunuyor. Her zevke uygun geniş ürün çeşitliliğiyle kullanıcıların beğenisini kazanan marka dekorasyona düşkün babaların da ilgisini çekmeyi başarıyor.

O'NA KENDİSİNİ ÖZEL HİSSETTİRİN

Sosyopix, hayatımızın en özel kahramanı babalarımıza, yaratıcı ve unutulmaz Babalar Günü hediyeleri armağan etmemiz için anılarla dolu birbirinden eşsiz seçenekler sunuyor. Çiçekten deri ürünlere, hediye kutularından fotoğraf baskılarına kadar, birbirinden anlamlı Babalar Günü hediye alternatifleri, %70'e varan indirim ve ücretsiz kargo seçeneği ile Sosyopix'te. Üstelik aynı gün teslimat sayesinde, hediyeniz gün içinde sahibine ulaşabiliyor.

BAKIMLI BABALARIN HEDİYESİ

BaByliss erkek bakım ürünleri, farklı cilt türlerinin sık sık yaşayabildiği tahriş ve kaşınma sorununu engelleyen gelişmiş tıraş teknolojisine sahip. Bu yönüyle özelilkle hassas ciltli erkeklerin beğenisini kazanıyor. Şarj edilerek kullanılabilmesi nedeniyle günün her saatinde kişisel bakım yapabilme olanağı sağlıyor. Üstelik bunu düşük elektrik tüketimiyle yaparak bütçe ve çevre dostu olduğunu kanıtlıyor.