Vitrinde bu hafta - 19 Ağustos 2023

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 19 Ağustos 2023 vitrini.

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

ZARAFETİN GÖZ ALICI TONLARI

Sezonun trend tonları mürdüm ve gül kurusunun taşlar ve ince el işçiliğiyle zarif ve sofistike tasarımlara dönüştüğü Machka sonbahar/kış koleksiyonu mevsimin kapılarını açıyor. Tasarımlarda feminen ruhu ortaya çıkaran ince el işçiliğinin hâkim olduğu işlemeler, zamansız görünümler içinde dikkat çekiyor. Işıl ışıl payetli ceketlerin eşlik ettiği cigarette detaylı pantolonlar, nakışlarla çekiciliği artırılan halat desenli gömlek elbiseler ile denim saten karışımlı parçalar tasarım, kumaş seçimi ve ince el işçiliğinde iddialı bir tarzı yansıtıyor.

YAZ ENERJİNİ HEMİNGTON İLE YANSIT

Hemington, yazın enerjisine yakışan tasarımlarıyla stil sahibi olmak isteyenlere farklı seçenekler sunuyor. Hemington Beachwear Koleksiyonu; nefes alan ince yüzeyi, fonksiyonel tasarımı, modern desenleri ve yaz renkleriyle öne çıkıyor. Özgün ve fonksiyonel tasarımlar; konforu ve şıklığı bir arada sunuyor.

YAZ MAKYAJINA RENK KATIN

Sephora, güzellik tutkunlarını en sevilen markalarının cilde yaz heyecanını getiren makyaj ürünlerini keşfetmeye davet ediyor. Yaz makyajına ışıltı ve doğal bir parlaklık eklemek için Rare Beauty'nin Positive Light Silky Touch Highlighter'ını tercih edebilirsiniz. Bu aydınlatıcıyla sezona sıcak bir parıltı eklerken özgün makyaj tarzlarıyla harika bir uyum yakalayan Tarte'nin yaz sezonu ürünleri makyaj çantalarınıza ayrı bir renk katacak.

ERKEK STİLİNİN ZAMANSIZ TASARIMLARI

NetWork, havaların değişimi hissettirdiği mevsim geçişinde de smart casual tasarımlarla enerjiyi yüksek tutmaya devam ediyor. Smart görünümün olmazsa olmazı gömleklerden, jogger pantolonlara, kamuflaj desenli tişörtlerden, keten bol casual takımlara kadar uzanan parçalar erkek giyimine yalın ve modern bir stil katıyor. Triko kazaklar, keten, süet ve deri ceketler bu dönemde gardıropların favorileri arasında yer alıyor.

SUYA DAYANIKLI VE KALICI BRONZLUK SAĞLAR

İçeriğindeki hindistan cevizi ve papaya sayesinde Tropik SPF 20 Kuru Yağ Sprey güneşin zararlı ışınlarına karşı cildinizi koruyor, nemlendiriyor ve sağlıklı bronzluk sağlıyor. Egzotik tropikal çiçekler ve Hindistan cevizi yağı içeren yağ, aloe vera, papaya ve mango ile zenginleşiyor. Ellerde yapışkanlık hissi bırakmadan 8 saat boyunca suya karşı dayanıklılık sağlıyor.

ERGONOMİK OKUL ÇANTALARI

Thule ve Case Logic, her yaştan öğrenciye hitap eden çantaları ile sağlık ve konforu bir arada sunuyor. Sade ve şık tasarıma sahip Thule ve Case Logic çantaları ergonomik yapısı ile sırt, bel ve boyun ağrılarına karşı korurken; geniş iç hacmi ve yan cepleri ile gün içinde kullanım kolaylığı sağlıyor. 20 litre hacimli Notus, iki yan cep ve büyük ön gözüyle tüm ihtiyacınızı karşılayacak genişlikte.

RENKLİ YAZ KOLEKSİYONU

Velovis, bu yaz Summertime Joy Koleksiyonu ile ışıldıyor. İnce ve kalın zincir alternatifleriyle sunulan halhal modelleri, yaz şıklığını taçlandırıyor. Dört köşeli yıldız, kalp, göz ve kaplumbağa şeklinde tasarlanmış charm'lar, Velovis zincirlerini eğlenceye davet ediyor.

YÜZDE 30 İNDİRİM KAMPANYASI

Sezonun tüm trendlerini içeren ve farklı tarzlara hitap eden modellerden oluşan Derimod ayakkabı- çanta koleksiyonları 'Sezon Finali' kampanya fırsatlarıyla tutkunlarıyla buluşuyor. 1 Eylül'e kadar mağaza ve internet sitesinde geçerli olacak kampanyada, ayakkabı ve çantalarda sonu fırsatlarına ek olarak ikinci üründe %30 indirim fırsatıyla sunuluyor.

GÜL VE KAHVE BULUŞMASI

Tom Ford Beauty'nin yeni favorisi Café Rose, gül ve yoğun kahvenin büyüleyici esansları, ylang ylang çiçeğinin kokusuyla harmanlanıyor. Kişniş, paçuli ve kakule da kokuya, baharatlı bir sıcaklık katıyor.

SAÇLARDA TROPİKAL ESİNTİ

Ashley Joy'un saçları denizden, klordan, güneş ışıklarından koruyan Banana Saç Koruma Spreyi ile etkili bir bakım elde edeceksiniz. Muz kokusuyla bile insanı mest eden ve saçların mis gibi kokmasını sağlayan sprey, kıvırcık, dalgalı, kabaran ve elektriklenmiş saçları yatıştırarak, kontrol altına alıyor; bununla birlikte saç köklerini de besliyor.