Vitrinde bu hafta - 18 Mart 2023

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 18 Mart 2023 vitrini...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

BAHAR ŞIKLIĞI

DeFacto, bahar aylarını ve güzel havaları karşılamak için Sorbe markasıyla oluşturduğu ikinci koleksiyonunu moda severlerin beğenisine sunuyor. Koleksiyon trençkotlara odaklanarak, farklı renk, model ve boy seçenekleriyle alternatifli tasarımlar sunuyor. Her kadının dolabının vazgeçilmez parçası trençkot modelleri, kolayca kombinlenebilen lacivert, açık haki ve camel renkleriyle koleksiyonda ön plana çıkıyor.

YAĞMURDA ISLANMADAN YÜRÜ

Değişken hava koşullarına uyum sağlayabilmek için ihtiyacın olan tüm ürünler Columbia'da. Omni-Tech™ 3D teknolojisiyle su geçirmez, nefes alabilir yapı yumuşak iç astar ile buluşup konforun artırılmasını sağlıyor. Koltuk altı havalandırması ve nefes alabilir tasarımı ile fazla nemi dışarı atıyor.

NISSE ŞIKLIĞI

NISSE, günlük kullanıma ve yaz ya da kış fark etmeksizin kalıcı trendlerden biri haline gelen ceketlere yeni bir yorum getiriyor. Resort'23 koleksiyonunda NISSE kadını, kısaltılmış bir smokin gibi gözüken takımını eşleştirdiği kristalli veya fil detaylı kemerlere sahip şortlar ile şıklığı buluyor.

PİJAMA GÜNÜ BAŞLADI

Penti, heyecanla beklenen Pijama Günleri'ni başlattı. Kadın, erkek ve çocuk pijamalarında geçerli olan Pijama Günleri'nde, ev giyim ürünleri ve patikler de sizleri bekliyor. Kampanya 19 Mart'a kadar devam edecek.

YENİ TEKNOLOJİYLE GÜVENLİ YÜRÜYÜŞ

Columbia ürünleri, şehirde ya da doğada gerçekleştirdiğin her aktivitede konfor ve koruma sunuyor. Özel olarak tasarlanan Facet™ 75 Mid OutDry, su geçirmez ve nefes alabilir yapısıyla ıslak ve kuru zeminlerde mükemmel zemin tutuş sağlayan dış taban özellikleri sunuyor.

ZAMANSIZ ŞIKLIK

Sagaza Studio ile Trendyol, moda meraklılarına 65 parçadan oluşan özel ve zamansız bir koleksiyon sunuyor. Siyah, mavi ve tarçın tonlarının hakim olduğu koleksiyonun ilham kaynağı ise, modanın başkenti Paris'in lüks sokak stili. Koleksiyon, genç, dinamik kendine güvenen, ne istediğini bilen, sportif ama aynı zamanda lüks yaşantılarından ödün vermeyen gençlerin tarzını yansıtıyor.

CİLDİNİZE IŞILTILAR SAÇAN GÜNEŞ KREMİ

SPF 50+ ile 4 kat daha güçlü güneş koruması sağlayan Sinoz Pink Touch, her mevsim cildinizi güneşten koruyarak, daha canlı, parlak ve sağlıklı bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. Nemlendirme, güneşten koruma ve makyaj bazı olmak üzere tek ürünle birçok ihtiyacınıza yanıt verebilen pembe güneş kremi Sinoz Pink Touch, cilt tonunuzu eşitleyerek anında daha canlı ve sağlıklı bir cilde kavuşmanızı sağlıyor.

TIMBERLAND BOT 50 YAŞINDA

Geçmişini ve bugününü yeniden tanımlayan Timberland, kullanıcılarına orijinal botun 50'inci yılından katılımcı bir yaklaşımla sesleniyor. Botlara ek olarak tekstil ürünlerini de içeren kapsül koleksiyonlar, Mart-Ekim 2023 arasında satışa sunulacak. Her bir bot Timberland'in yeni tasarım inovasyon laboratuvarı ve üretim alanında hayata geçiriliyor ve prototipleri üretiliyor.

RENKLENDİREREK NEMLENDİRİYOR

Murumuru yağı özü içeren yeni formülü ile "ekstra nem ve ekstra kalıcılık" sağlayan Flormar Kiss Me More, 21 renk seçeneği ile makyaj severlerle buluşuyor. Omega 3, Omega 9, A, E ve C vitaminleri bakımından da zengin olan Murumuru Yağı tahriş olmuş dudakları yatıştırıyor ve besliyor.